سلام دوست عزیز برای پروکرام کردنش نمی تونی از mosi و miso استفاده کنی . اگه به دیتا شیتش مراجعه بکنی می بینی که میگه پایه های پروگرام mosi و miso همون پایه های pdi و pdo هستند که با پایه های rxd و txd یه پین هستند , ولی پایه sck همون پایه sck است
نه همون پایه هایی که برای 128 استفاده میشه برای 2560 -2561 استفاده میشه منتها پراگرامر سریال . یعنی 2561 jtag mkii داره که نمی تونی با پراگرامر jtag ice برای پروگرام کردن 2561 استفاده کنید
سلام. میخواستم در مورد این میکرو سوالی بپرسم نخواستم تاپیک دیگه ای ایجاد کنم. من تو یه برد از atmega128 استفاده کردم ولی حالا کمبود حافظه پیدا کردم و میخوام از atmega2561 استفاده کنم، حالا سوالم اینه که آیا برنامه ای که برای atmega128 نوشتم، با تغییر هدر در atmega2561 هم کار میکند یا نه؟ ظاهرا پایه هاش که با atmega128 دقیقا یکی هست.
خیر با تغییر هدر نمیتونین همون پروژه رو برای atmega2561 استفاده کنین! کافیه به دیتاشیت مراجعه بکنین و ببینین نام بسیاری از رجیسترها با هم فرق میکنه. حتما نیاز به اصلاح برنامه دارید.
خیر با تغییر هدر نمیتونین همون پروژه رو برای atmega2561 استفاده کنین! کافیه به دیتاشیت مراجعه بکنین و ببینین نام بسیاری از رجیسترها با هم فرق میکنه. حتما نیاز به اصلاح برنامه دارید.
سلام.
مطمئن هستید اسم رجیسترها فرق میکنه؟ من چندتایی رو چک کردم فرقی نداشت
دیدگاه