اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام کردن Atmega2561 ?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام کردن Atmega2561 ?

سلام.
    پروگرام کردن atmega2561 هم شبیه atmega128 است؟ یعنی MOIS و MIOS به پین PE0 و PE1 وصل می شود؟

پاسخ : پروگرام کردن Atmega2561 ?

سلام
    دوست عزیز پایه های پروگرامر Vcc و gnd و reset و mosi و miso و sck است شما این پایه های رو باید بکشی بیرون و بعد به کابل پروگرامرت وصل کنید.

دیدگاه

سلام دوست عزیز برای پروکرام کردنش نمی تونی از mosi و miso استفاده کنی . اگه به دیتا شیتش مراجعه بکنی می بینی که میگه پایه های پروگرام mosi و miso همون پایه های pdi و pdo هستند که با پایه های rxd و txd یه پین هستند , ولی پایه sck همون پایه sck است

دیدگاه

من با پروگرام کردن atmega128 مشکلی ندارم. فقط می خواستم بدونم آیا با atmega2561 فرقی دارد یا نه؟

دیدگاه

نه همون پایه هایی که برای 128 استفاده میشه برای 2560 -2561 استفاده میشه منتها پراگرامر سریال . یعنی 2561 jtag mkii داره که نمی تونی با پراگرامر jtag ice برای پروگرام کردن 2561 استفاده کنید

دیدگاه

با پروگرامر skt200/300 می شود atmega2561 رو پروگرام کرد؟

دیدگاه

بله دقیقا عین مگا 128 هست و با اس تی کا هم پروگرم میشه من خودم تست کردم. :wow:
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام. میخواستم در مورد این میکرو سوالی بپرسم نخواستم تاپیک دیگه ای ایجاد کنم. من تو یه برد از atmega128 استفاده کردم ولی حالا کمبود حافظه پیدا کردم و میخوام از atmega2561 استفاده کنم، حالا سوالم اینه که آیا برنامه ای که برای atmega128 نوشتم، با تغییر هدر در atmega2561 هم کار میکند یا نه؟ ظاهرا پایه هاش که با atmega128 دقیقا یکی هست.

دیدگاه

بله کار می کنه. من قبلا استفاده کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                    بله کار می کنه. من قبلا استفاده کردم.
                    خیلی ممنون دوست عزیز

دیدگاه

خیر با تغییر هدر نمیتونین همون پروژه رو برای atmega2561 استفاده کنین! کافیه به دیتاشیت مراجعه بکنین و ببینین نام بسیاری از رجیسترها با هم فرق میکنه. حتما نیاز به اصلاح برنامه دارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_ica
                        خیر با تغییر هدر نمیتونین همون پروژه رو برای atmega2561 استفاده کنین! کافیه به دیتاشیت مراجعه بکنین و ببینین نام بسیاری از رجیسترها با هم فرق میکنه. حتما نیاز به اصلاح برنامه دارید.
                        سلام.
                        مطمئن هستید اسم رجیسترها فرق میکنه؟ من چندتایی رو چک کردم فرقی نداشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X