امان از دست کل کل ما ایرانیا!!!!!! :icon_razz:
نمیذارین آروم بشینم که!!! ببین امیر خان،مهندس جون!!! من هم بیسیک کار کردم هم C!! الانم 5 ساله که C درس میدم(C++,VC++,C#,code vision)
:redface: :rolleyes:
اسمبلی هم ای یه کارایی کردم!! پس تعصبی ندارم!! تو کامپیوتر C واقعا قدرتمنده!! از جهات مختلف که اینجا جاش نیس ولی تو میکرو حق با شماست چون به hex کانورت میشه تو سرعت هیچ تفاوتی بین زبان ها نیست! اینم که میگم افت داره به خاطر اینه که به C عادت کردم بعدم کسایی که تازه میخوان کار کنن چون آسونه میرن سراغ بیسیک ولی C ساختارش جوریه که آدمو برنامه نویس بار میاره!!!ولی بیسیک نه! با توابع آماده ای که داره فرصت الگوریتم سازی رو به برنامه نویس نمیده!!!
در هر صورت از مو ضوع تاپیک خارج نشیم!! alirezabam@yahoo.com علیرضا بام رفیع خوشحال میشم با هم گفتگو کنیم!
در مورد اسمبلی هم باید بگم که عرضه نمیخواد وقت مفت میخواد با یه مغز بیکار! ببخشیدا!!! :icon_razz:
scroll موس ساختارش فرق داره و optic هستش!! با این ولوم های هرز گرد که منظور ماست فرق داره!
کسی نمیخواد کمک کنه!!؟؟الگوریتم واسه خوندن توالی کد گری که خروجی این قطعه هست بدین دیگه!! به جز لبه خونی اونو خودو بلدم! ثبت مقدار قبلی و مقایسه رو هم بلدم! یه روش دیگه!!
در مورد اسمبلی هم باید بگم که عرضه نمیخواد وقت مفت میخواد با یه مغز بیکار! ببخشیدا!!! :icon_razz:
سلام
جاییکه زمان بندی وحجم کد مساله ساز باشند،اسمبلی آخرین راه حله.
در ضمن نه وقت مفت می خواد و نه مغز بیکار بلکه مغز پویا می خواد.برنامه نویسی یک هنره :mrgreen:
برنامه بالا اگه خروجیه انکودرو به بیت اول و دوم پورت B وصل کنین و خیلی هم تند نچرخونینش جواب میده!! الگوریتم آسون تر کسی نداره؟!
راستی در وپمورد اسمبلی باید بگم حرف شما در مورد برنامه نویسی کامپیوتر صحیحه ولی تو میکرو چون به hex کانورت میشه هیچ تفاوتی تو حجم فایل و سرعت اجرا نمیکنه!
اسمبلی هم ای یه کارایی کردم!! پس تعصبی ندارم!! تو کامپیوتر C واقعا قدرتمنده!! از جهات مختلف که اینجا جاش نیس ولی تو میکرو حق با شماست چون به hex کانورت میشه تو سرعت هیچ تفاوتی بین زبان ها نیست! اینم که میگم افت داره به خاطر اینه که به C عادت کردم بعدم کسایی که تازه میخوان کار کنن چون آسونه میرن سراغ بیسیک ولی C ساختارش جوریه که آدمو برنامه نویس بار میاره!!!ولی بیسیک نه! با توابع آماده ای که داره فرصت الگوریتم سازی رو به برنامه نویس نمیده!!! در مورد اسمبلی هم باید بگم که عرضه نمیخواد وقت مفت میخواد با یه مغز بیکار! ببخشیدا!!! :icon_razz:
سلام
دوست عزیز من که تو پرانتز گفتم برای میکرو!!!!!!!! پس تا اینجاش رو قبول دارین؟؟؟؟
به نظر من برنامه نویسی کار هر کسی نیست (البته خودم رو هم میگم )
کسی که شم برنامه نویسی داشته باشه با هر زبانی میتونه برنامه بنویسه
و کسی که نداشته باشه حتی با همون بیسیک که شما میگین ساده است نمیتونه!!!!!!!!!
البته من قبول دارم که بیسیک ساده تره ولی نه خیلی
اگر یه نگاهی به دستورات بسکام تو HELP بندازید متوجه میشین (آخه همه برنامه نویسی که SET RESET WAIT نیست) شرط میبندم 80 درصد کسایی که این تاپیک رو میخونن و بسکام هم کار میکنن حداقل نصف دستوراتش رو بلد نیستند
شما فکر کن اون نظری که درباره اسمبلی دارید من درباره C دارم حالا چی؟؟؟؟؟
اگه شما خیلی در توابعش ناراحتین خوب استفاده نکنین کی مجبورتون کرده خوب خودتون بنویسید
ولی این رو هم بدونید اگه میخوایین پیشرفت کنید راهی که دیگران رفتن رو شما دوباره نرید و همیشه سعی کنید که جلوتر از دیگران برید
لااقل هدف من از برنامه نویسی به هر زبانی برای میکرو به رخ کشیدن معلوماتم نیست بلکه هدف اینه که کاری رو که میخوام میکرو برام به بهترین نحو انجام بده و از این راه زندگیم رو بگذرونم و در کنارش پیشرفت کنم پس چرا راه سخت رو پیش بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
زبان c برای میکرو اسم در کرده. البته نمیشه تواناییهاش رو دست کم گرفت.
نمیخوام توهین کنم ویا برداشت بدی از این موضوع بشه، اما خیلی ها هستن که تازه دو روزه برنامه نویسی دارن کار میکنن و میان جلوت و اونقدر از مزایای C برات میگن که دیگه .....
من خودم با اسمبلی شروع کردم. در اون حدی هم بلد بودم که از پسش بر بیام. الان هم بعضی از کارامو با اون انجام میدم . بیسیک رو بعد از اون یاد گرفتم و C رو هم حسابی قبول دارم و باهاش برنامه هم مینویسم.
ولی قبول کنین که بعضی از تازه کارها کمی بی جنبه هستن و زود قضاوت میکنن. برای مثال هم کافیه یه سربه بعضی از آموزشکده های الکترونیک بزنید. ( بابا هنوز نمیدونه میکرو چطور پروگرم میشه اما برات یه جوری از برنامه نویسی به زبان سی و کتاب سی در 21 روز حرف میزنه که انگار میخواد بگه خالق کامپایلر و زبان سی هستش oo: )
همین چند روز پیش یه بابایی اومده بود پیشم ( تازه داره ترم سوم رو تموم میکنه و این ترم برنامه نویسی داشتن). یه طوری جو گیر شده بود که انگار... . بعدش هم بهم گفت که کسایی که با بیسیک مینویسن تنبل!!! هستن و سی خیلی سطح بالاتری داره و بهتره !!!!!!!!! oo:
من چی باید جواب بدم به این جور آدمهایی که ....
من خودم با هر دو زبان دارم کار میکنم و به هیچ وجه نمیتونم بگم که یکی بر دیگری برتری داره( سلیقه هر کسی یه جوره. یکی پرشیا دوست داره و یکیGLX ). اما بیسیک به دلیل کتابخونه های متعدد و راحتی در خیلی مسائل برای من بهتره
با نظر حاج امیر در مورد پیشرفت موافقم. به قولی باید از تجربه ها استفاده کرد نه اینکه تجربه بشیم برای دیگران.
الانم میگم به نظر من بهتره این دو تا رو تو سر هم نزنیم :mrgreen:
(خودمونیم ها بحث تاپیک رو کشوندیم جاده خاکی. الان میگیرن میندازنمون بیرون :mrgreen: !!!!!آ )
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
یکی اینکه از ایده ای که واسه مالتی پلکس دادی من یه ایده واسه ولوم گرفتم که الگوریتم توپیه!
اونم اینه که تو یه تایمر هر 5ms مقدارش رو با مقدار قبلی مقایسه کنیم و اگه اختلاف داشت وارد روتین تشخیص جهت کنیم این بهترین روشه ک کشف کردم هم بلا فاصله به تغییر واکنش میده هم اینکه بیخودی وقتی مقدار تغییر نکرده درگیر چک کردن نمیشه و از همه مهمتر اینکه وقتی بخواهیم چندتا انکودر رو بخونیم وقفه کم میاریم!!!! ولی اینطوری بسیار بهینه میشه!! همش تو یه تایمر هر 5 میلی ثانیه!
دومی اینکه من برنامه نویسی رو خیلی دوست دارم تو 15 16 سالگیم تفریحم بود الانم کارم شده! عاشقشم! در کل هم اصلا بحثی نیست! سلیقه است!
در مورد میکرو که گفتم نظرمو! ولی از نظر اصولی بیسیک زبان شی گرا نیست بلکه به صورت شی گرا شبیه سازی شده ولی C یعنی C++ کاملا شی گراست وگرنه هم C هم بیسیک جزء زبان های سطح بالا هستندولی اسمبلی سطح بالا نیست و دوستانی کار کردن میدونن به در برخی موارد نادر نیازی به پیچیدگی آن نداریم ولی شی گرایی و ویژگیهایC چیزی نیس که بشه به راحتی ازش گذشت بیسیک اصلا کامپایلر نداره مفسر داره ولی C کامپایلر داره ساختارش فرق میکنه اصلا!
هنر برنامه نویس روش حل مسئله است C واقعا قدرتمنده !من تو همین دوره اخیر ،هم ویژوال بیسیک درس میدادم هم C++ consol application جفتشونم با عشق کار میکنم و درس میدم خدا وکیلی هم تعصبی ندارم! ولی نمیشه گفت فقط قیافشون فرق میکنه ، فرق ساختاری دارن ! در ضمن دیدی که من به اسمبلی دارم به C نداشته باش در ازای یه ذره سخت تر بودنش امکانات فوق العاده ای بهت میده!
در هر صورت با اینهمه ، تو میکرو تا اینجا ایده های شما به دردم خورده! :rolleyes:
ممنون و موفق باشید!
برنامه بالا رو هم خودم نوشتم و تست کردم جواب داد کپی کردم اینجا خراب شد همش بر عکس شده!!! ببخشید فقط اگه خواستین تست کنین بهتره همه کدی که نوشتم رو یه شرط بذارین (PIN! & 3) رو با lastA مقایسه کنین تو یه تایمر هرز هر 5 میلی ثانیه! اگه اختلاف داشت وارد این روتین شه!
دیدگاه