اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق avr و pic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرق avr و pic

سلام فرق avr و pic خواهشآ سریع و کوتاه

پاسخ : فرق avr و pic

avr تولید شرکت atmel و pic تولید شرکت microchip است!!!

دیدگاه

مرسی یه کم بیشتر منظورم کاربردشه

دیدگاه

چرا بیشتر از pic در صنعت استفاده میشه؟

دیدگاه

pic که سازندش microchip سابقه بیشتری از avr شرکت atmel داره. اتمل تولید میکروش رو با خرید لیسانس تولید 8051 از intel شروع کرده و تولید اونو با نام 89c51 آغار کرده واسه همین چون pic در مقایسه با 8051 امکانات خیلی بیشتری داشته ، شرکت ها تو محصولاتشون بیشتر از pic استفاده می کنند .در حال حاضر هم میکرو های avr بازار خوبی رو به خودشون اختصاص دادن.

دیدگاه

سلام

توضیحات آقای سپاس یار تو این تاپیک رو مطالعه کنید ، به اندازه کافی جامع هستش :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23526.msg110400#msg110400

دیدگاه

من خودم هم با PIC و هم AVR کار کردم ولی لنگ کفش PIC رو هیچ وقت به AVR نمی دهم
              یک سری از ویژگی های PIC :
              1- مهمترین خصیصه PIC که اون رو به یک تراشه صنعتی تبدیل کرده نویز پذیری خیلی کم آن است
              2- دارا بودن برخی ماژول های خیلی قوی مثل : MSSP (SPI,I2C) _ EUSART _ USB _ CAN _ PSP _ CCP (Capture , Compare , PWM )_ ECCP _ A/D _ D/A
              و ....
              3- دارا بودن قابلیت های کلیدی چون اسیلاتور داخلی _ WDT _ PWRT _ POR _ BOR _ انواع مختلف Reset _ قفل کردن بخش خاص یا تمامی حافظه میکرو که شامل حافظه Flash,EEPROM می باشد و ....
              4- تکنولوژی ساخت PIC چه ساخت و چه طراحی آن از AVR قوی تر است که همین امر موجب شده که قیمت آن نسبت به نمونه مشابه AVR کمی کران تر باشد
              5- میکروکنترلرهای PIC مدارهای حفاظتی بیشتری در آن استفاده شده من در طول سالیانی که با PIC کار می کنم تنها راه سوختن آن دارن ولتاژ معکوس به آن در مدت بیش از 2 ثانیه است ( من حتی یک بار به اشتباه ولتاژ 30 ولت را برای مدت کوتاهی به آن دادم اما آخ نگفت) این در حالی است که AVR ظریف تر بوده و در صورت اشتباه قسمتی از آن یا کامل می سوزد .
              6- ......
              لازم به ذکر است استفاده از میکروکنترلر PIC نسبت به تمام میکروکنترلر های موجود در جهان رتبه نخست را دارد که اگر شک داشتید یک سرچی در سایت های انگلیسی زبان بزنید متوجه این موضوع خواهید شد
              همچنین لازم به ذکر است یکی از ایتم های مسابقات جهانی که دو سال یک بار برگزار می گردد در بخش آزمون میکروکنترلر از PIC سوال مطرح می شود .

*** کم رنگ ترن قلم جهان از. پررنگ ترن حافظه  جهان ماندگارتر است ***

دیدگاه

آخ یادم رفت بگم سری های جدید PIC دارای فرستنده UHF داخلی هستند این سری عبارتند از rfPIC
                در ضمن اضافه کنم PIC یک تراشه نظامی بوده و همه سری های آن به راحتی گیر نمی آید مگر اینکه سفارش دهید یا از خارج بیاورید .

امیدوارم اطلاعاتم به دردتان خورده باشد
                *** کم رنگ ترن قلم جهان از. پررنگ ترن حافظه  جهان ماندگارتر است ***

دیدگاه

ممنون خیلی کامل بود. :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X