اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص کد ریموت IR ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص کد ریموت IR ؟

سلام

ایا کسی تونسته کدهای ارسالی از ریموت کنترل مثلا تلویزیون رو بخونه و عینه همونو دوباره تولید کنه ؟
    یا اینجور بگم چطور میشه کدهای ارسال شده از یه ریموت کنترول رو بخونیم بدون اسکوپ دیجیتال...
    ایا روشی هست که بشه این این کدهارو خوند؟
    ذکات علم یاد دادنه ....

پاسخ : تشخیص کد ریموت IR ؟

باید زمان همه پالسها رو بفهمی.بدون اسکوپ حافظه دار چطور میتونی بفهمی؟
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

اگر بدونید که اون ریموت کنترل با چه پروتکلی کار میکنه میتونید این کار رو اننجام بدید، اما اگر ندونید خیلی مشکل میشه ( شاید هم نشه )
      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
      شاد و موفق باشید

دیدگاه

چه طور باید تشخیص داد که پروتکل اون چیه ؟ چون اگر ایسی ها ریختنی هستند .

اگر تونسته باشیم با اسکوپ فرکانس رو ببینیم ، چه طور باید تولید بشه ؟؟

دیدگاه

معمولا اگر کنترل Sony باشه پروتکل خود Sony هست و اگر JVC باشه هم پروتکل خود JVC هست، اگر Philips باشه معمولا RC5 هست یا RC6 یا RC-MM یا RECS80 ریموت کنترل های NEC هم فکر میکنم پروتکل خودشون رو دارند، همینطور Sharp و Nokia و ... اگر کنترل های خاص نباشند معمولا از RC5 استفاده میکنند.
          اینکه چطور بخوانید و چطور تولید کنید خودش پروژه ای هست که توضیح دادنش هم نیاز به زمان داره ولی اگر توی سایت بگردید فکر میکنم مطالب خوبی باشه، توی AppNote های Atmel فرستنده و گیرنده IR رو برای پروتکل RC5 توضیح داده که من خودم از روی اون یاد گرفتم، آقای نجفی هم که پست اول رو در جواب شما گذاشتند فکر میکنم یک PDF در مورد ریموت کنترل ها توی سایت قرار داده بودند که احتمالا به درد شما میخوره. نکته ای که باید به یاد داشته باشید این هست که اگر میخواید از این گیرنده های سه پایه که دمدولاتور دارند بخوانید یادتون باشه که اینها چیزی که میگیرند رو Not میکنند، یعنی هرجا توی اینترنت پروتکل ارسالی پیدا کردید برای دیکد کردنش باید برعکسش رو از خروجی ماژول گیرنده بخوانید.
          از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
          هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
          اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
          اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
          شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام
            یه مدار کامل هست به اسم IR Remote repeater یا همچین چیزی تو قسمت پروژهای تکمیل شده AVR قرار داده شده یه سرچی تو سایت بزن....
            یا علی

دیدگاه

سلاه
              با اسکوپ چه طور میشه فهمید ؟

دیدگاه

باید زمان همه پالسها رو بفهمی.بدون اسکوپ حافظه دار چطور میتونی بفهمی؟
                خوب منم همینو میخوام بدونم :redface:
                البته تو یه تایپیکی خوندم که با خوندن کدهای ارسالی و همچنین فاصله زمانی بین هر بایت چنین کاری میشد کرد مثلا کدی که از ریموت میاد رو بدیمش به اینتراپت حالا تو وقفه فاصله بین صفرو یک رو با تایمر دربیاریم و بعد عین همونو تولید کنیم .... ایا به نظر شما میشه
                من کدهای دریافتی رو تو هایپر ترمینال میدیم ولی فقط یه بایت بشتر نبود مثلا در موقعی کدی دریافت نمید 0 بود موقعه دریافت 244 میشد و با یه کنترل دیگه امتحان کردم شد 194 با این روش هم نشد جواب بگیرم :cry:
                ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

البته تو یه تایپیکی خوندم که با خوندن کدهای ارسالی و همچنین فاصله زمانی بین هر بایت چنین کاری میشد کرد مثلا کدی که از ریموت میاد رو بدیمش به اینتراپت حالا تو وقفه فاصله بین صفرو یک رو با تایمر دربیاریم و بعد عین همونو تولید کنیم .... ایا به نظر شما میشه
                  عرض کردم که میشه، بدون وقفه هم میشه، البته همونطور که گفتم اگر ندونید ریموت کنترل شما با چه پروتکلی داره کد میفرسته کار مشکل هست، اما زمانی که میدونید چه پروتکلی هست دیگه میدونید دیتا توی چه قالبی قرار هست بیاد و هرچی باشه میتونید دیکد کنید و بعد هم تولید کنید. اما اگر پروتکل رو ندونید برنامه پیچیده تر میشه و امکان خطا هم هست.
                  شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام

علت اینکه تو هایپر ترمینال کد ها فرق میکنه عدیع.چون نرخ ارسال ها متفاوت هست.
                    ببین باید یک ماژوا IR رو مثل TSOP1238 بایاس کنی و پایه خروجی رو بدی اسکوپ دیجیتال.حالا مثلا کلید 1 رو میزنی و پالسها رو save میکنی.چند باز این کار رو بکن ببین آیا تغییری داره یا یکی هست.
                    بعد اگر درست بود به اندازه زمان پالسها روی یک دیود IR فرکانس 38کیلوهرتز ایجاد میکنی.ممکن بعضی از ریموت ها 40کیلوهرتز باشن در این حالت باید از TSOP1240 استفاده کنی
                    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

ببین باید یک ماژوا IR رو مثل TSOP1238 بایاس کنی و پایه خروجی رو بدی اسکوپ دیجیتال.حالا مثلا کلید 1 رو میزنی و پالسها رو save میکنی.چند باز این کار رو بکن ببین آیا تغییری داره یا یکی هست.
                      بعد اگر درست بود به اندازه زمان پالسها روی یک دیود IR فرکانس 38کیلوهرتز ایجاد میکنی.ممکن بعضی از ریموت ها 40کیلوهرتز باشن در این حالت باید از TSOP1240 استفاده کنی
                      دیجیتالم کجا بود :mrgreen:
                      حق با شماست فکر کنم تنها راحش همین باشه حالا به نظر شما ایا میشه با همین اسکوپهی انالوگ این کارو کرد چون اسکوپ دیجیتال در دسرس ندارم..

راستی یه اسکوپ دیجیتال چنده بخریم خیال خودمونو راحت کنیم

فکر کنم دوربر 300 _ 400 تومنی بشه یا نه... ( ای کاش یه روزی اسکوپها هم مصل مولتی متر بشن کوچیک و ارزون و خوب که برای خوندن یه ریموت کنترل فکسنی اینقدر عذاب نکشیم ....الهی امین ...)

عرض کردم که میشه، بدون وقفه هم میشه، البته همونطور که گفتم اگر ندونید ریموت کنترل شما با چه پروتکلی داره کد میفرسته کار مشکل هست، اما زمانی که میدونید چه پروتکلی هست دیگه میدونید دیتا توی چه قالبی قرار هست بیاد و هرچی باشه میتونید دیکد کنید و بعد هم تولید کنید. اما اگر پروتکل رو ندونید برنامه پیچیده تر میشه و امکان خطا هم هست.
                      راستش درست متوجه نشدم میشه یه توضیحی رو این پروتکل sony بدین :NO:

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                        دیجیتالم کجا بود :mrgreen:
                        حق با شماست فکر کنم تنها راحش همین باشه حالا به نظر شما ایا میشه با همین اسکوپهی انالوگ این کارو کرد چون اسکوپ دیجیتال در دسرس ندارم..

راستی یه اسکوپ دیجیتال چنده بخریم خیال خودمونو راحت کنیم

فکر کنم دوربر 300 _ 400 تومنی بشه یا نه... ( ای کاش یه روزی اسکوپها هم مصل مولتی متر بشن کوچیک و ارزون و خوب که برای خوندن یه ریموت کنترل فکسنی اینقدر عذاب نکشیم ....الهی امین ...)

راستش درست متوجه نشدم میشه یه توضیحی رو این پروتکل sony بدین :NO:

با اسکوپ آنالوگ که نمیتونی مثلا 50 تا پالس رو برگردونی عقب و زمانشون روببینی.

یک اسکوپ 100مگاهرتز دیجیتال با خروجی USB قیمت الانش 470 هزار تومان هست و اسکوپ های دیجیتال TNM که به کامپیوتر وصل میشه و امکانات یک اسکوپ حرفه ایی رو داره 220 هزار تومانه.اسکوپ آنالوگ هم 180 هزار تومانه.

دیدگاه

راستش درست متوجه نشدم میشه یه توضیحی رو این پروتکل sony بدین
                          توضیحات کامل و کافی توی لینک زیر داده شده:
                          http://www.sbprojects.com/knowledge/ir/sirc.htm
                          فراموش نکنید که اینها که توی لینک بالا توضیح داده شده برای فرستنده هست خروجی ای که شما از پایه ماژولهای گیرنده میگیرید NOT شده اینها هستند ( کل پالس NOT میشه )
                          شاد و موفق باشید

دیدگاه

یک اسکوپ 100مگاهرتز دیجیتال با خروجی USB قیمت الانش 470 هزار تومان هست و اسکوپ های دیجیتال TNM که به کامپیوتر وصل میشه و امکانات یک اسکوپ حرفه ایی رو داره 220 هزار تومانه.اسکوپ آنالوگ هم 180 هزار تومانه.
                            جناب نجفی این اسکوپای TNM چطوریاست ایا نسبت به قیمتشون خوبه یه پول حروم کردنه؟ ایا تا حالا با هاش کار کردین ؟
                            راغب شدم یکیشو بخرم :nerd:

راستی یه برنامه هم برای دیکد کردن کدای ارسالی نوشتم و فاصله زمانی بین هر ارسالو کرفتم ولی با پروتکلش که مقایسه کردم باهم تفاوت داشت کنترول هم SONY بود ولی نتیجه ایی که بدست اوردم این بود که در هر 13 تا کدی که ارسال میشد دوباره از نوع همون کدا ارسال میشد چون اعدادی که تو ارایه با هم مقایسه میکردم این نشون میداد ولی تو پروتکل SONY اول یه پالس سینک میاد بعد یه 7 بیت COMMAND و بعدشم یه 5 بیتAddress یه سوال ایا این پالس سینک فقط یک بار میاد یعنی فقط همون دفعه اول که کلید ریموت رو فشار میدیم یا نه ؟ و چه شکلیه یعنی همیشه 1 یا 0و1 یا 0...
                            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                              برای نمونه برداری از یه سیگنال حتما لازم نیست اسکوپ دیجیتال داشته باشی یه روشی وجود داره البته یه کم جوادی بنظر میاد ولی کامل جواب میده من خودم تست کردم و جواب گرفتم روی تلویزیون پاناسونیک.
                              روش اینه که پشت کنترل رو باز کنی و دوسر دیود فرستنده به یه مدار تقسیم ولتاژ وصل کنی تا حداکثر ولتاژ خروجی مدار زیر 1 ولت باشه ( با اسکوب حتما تست کن که 1 ولت بیشتر نشه) بعد خروجی رو به ورودی میکروفن کامپیور وصل کن وبا نرم افزار کول ادیت سیگنال مربوط به هر کلید رو ضبط کن وبعد اون رو ببین وفاصله بین هر پالس رو دربیار بعد اون فاصله ها رو با میکرو شبیه سازی کن وقتی جواب گرفتی ما روهم دعا کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X