اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تولید یک موج مربعی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای تولید یک موج مربعی

سلام به همگی من می خوام یه mq7 رو راه اندازی کنم برای این منظور باید موجی مثل شکل زیر رو تولید کنم و به یکی از پایه ها ی اون وصل کنم می خوام بدونم ایا با میکرو می شه این کار رو کرد یعنی نویز روش نمی افته ؟ ( فکر کنم اگه از میکرو استفاده نشه بهتر باشه بخاطر اینکه سنسور احتمالا جریان زیاد می کشه)اگر راه بهتری می شناسید ممنون می شم کمکم کنید فقط توجه داشته باشید ولتاژ کمینش 1.4 ولت هستش.

پاسخ : کمک برای تولید یک موج مربعی

چقدر جریان می خاد
    اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

mq7 چی هست؟؟؟
      http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

mq7 سنسور منوکسید کربن هست . فکر کنم جریان زیادی بکشه دقیقا نمی دونم چقدر اما باید این موج رو به قسمت heater سنسور وصل کنم که سنسور بعد از مدت کمی گرم می شه تا درست کار کنه حتی ممکنه داغ هم بکنه به همین منظور فکر کنم جریان زیاد بکشه حالا چقدر نمیدونم تو دیتا شیتش چیزی نبود یه چیزایی این زیر گذاشتم شاید بدردبخوره

دیدگاه

این در حدود 350 میلی وات جریانی نیست که سنسور میکشه؟؟؟؟ (آخرین گزینه تصویر)
          http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

اگه اون توانش باشه حدود 70 میلی آم÷ر جریان می خواد و حدس شما کاملا درسته
            میکرو نمیتونه اون جریان رو تامین کنه
            اسفاده از 2 ترانزیستور هم می تونه اون ولتاژ ها رو بسازه و هم میتئنه جریان رو تامین کنه
            اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed bagherani
              اگه اون توانش باشه حدود 70 میلی آم÷ر جریان می خواد و حدس شما کاملا درسته
              میکرو نمیتونه اون جریان رو تامین کنه
              اسفاده از 2 ترانزیستور هم می تونه اون ولتاژ ها رو بسازه و هم میتئنه جریان رو تامین کنه
              می تونید یکم توضیح بدید باید چیکار کنم.من خودم قصد دارم از زوج دارلینگتون استفاده کنم و از میکرو برای روشن و خاموش کردن ترانزیستورها استفاده کنم

دیدگاه

راه زیاده از هرچی که دلت می خواد می تونی استفاده کنی
                فقط باید سنسور رو توی عمل تست کنی چون روی جریانی که بدست اومده نمیشه حساب کرد
                منم منظورم این بود که از میکرو اونقدر نمیشه جریان کشید وگرنه بهترین راه تولید پالس همون میکروه
                موفق باشی

دیدگاه

سلام
                  من برای تولید موج مربعی، ماسفت رو به شما پیشنهاد می کنم.
                  یه ماسفت p بذار، مثلاً 2sj246 . تا هفت آمپر به شما جریان می ده.
                  در ضمن برای مدارت، حتماً از کریستال خارجی استفاده کن
                  برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                  http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام به همگی . من یه مدار به یه ترانزیستور ساختم که بیسش به یکی از پایه های میکرو بود و طبق همون زمان بندی ترانزیستور رو خاموش و روشن می کرد و... اما بازم جواب نگرفتم. اjavascript:void(0);گر شما مداری به من پیشنهاد بدید ممنون می شم که بتونم اون ولتاژ 1.4 ولتی رو خوب تولیدش کنم ممنون می شم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
                      سلام به همگی . من یه مدار به یه ترانزیستور ساختم که بیسش به یکی از پایه های میکرو بود و طبق همون زمان بندی ترانزیستور رو خاموش و روشن می کرد و... اما بازم جواب نگرفتم. اjavascript:void(0);گر شما مداری به من پیشنهاد بدید ممنون می شم که بتونم اون ولتاژ 1.4 ولتی رو خوب تولیدش کنم ممنون می شم
                      سلام
                      پیشنهاد من بازم ماسفت p هست.
                      ولتاژ Source ماسفت رو با تقسیم مقاومتی از 5 ولت، بیار رو 1.4 ولت.
                      ولتاژ Gate رو هم که باید توسط میکرو بیاد، با تقسیم مقاومتی بیار رو 1.4 ولت.
                      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

کممممممممممممممممممممممممممممک .آقا من هر کاری کردم نشد . می شه یه مدار عملی بهم معرفی کنید آخه من یکم که نه ... بی سوادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
                          کممممممممممممممممممممممممممممک .آقا من هر کاری کردم نشد . می شه یه مدار عملی بهم معرفی کنید آخه من یکم که نه ... بی سوادم
                          نوشته اصلی توسط ma-bah
                          mq7 سنسور منوکسید کربن هست . فکر کنم جریان زیادی بکشه دقیقا نمی دونم چقدر اما باید این موج رو به قسمت heater سنسور وصل کنم که سنسور بعد از مدت کمی گرم می شه تا درست کار کنه حتی ممکنه داغ هم بکنه به همین منظور فکر کنم جریان زیاد بکشه حالا چقدر نمیدونم تو دیتا شیتش چیزی نبود یه چیزایی این زیر گذاشتم شاید بدردبخوره
                          نوشته اصلی توسط ma-bah
                          سلام به همگی من می خوام یه mq7 رو راه اندازی کنم برای این منظور باید موجی مثل شکل زیر رو تولید کنم و به یکی از پایه ها ی اون وصل کنم می خوام بدونم ایا با میکرو می شه این کار رو کرد یعنی نویز روش نمی افته ؟ ( فکر کنم اگه از میکرو استفاده نشه بهتر باشه بخاطر اینکه سنسور احتمالا جریان زیاد می کشه)اگر راه بهتری می شناسید ممنون می شم کمکم کنید فقط توجه داشته باشید ولتاژ کمینش 1.4 ولت هستش.

سلام
                          چرا خودتو گیج میکنی
                          پالس میخوای چکار بابا 5vdc رو با یه مقاومت کم اهم یا مستقیم بهش بده بره
                          مگه نمی بینی هر چی بین 1.4v تا 5v بدی کار می کنه مصرفشم چیزی نیست

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

[/quote]
                            سلام
                            چرا خودتو گیج میکنی
                            پالس میخوای چکار بابا 5vdc رو با یه مقاومت کم اهم یا مستقیم بهش بده بره
                            مگه نمی بینی هر چی بین 1.4v تا 5v بدی کار می کنه مصرفشم چیزی نیست
                            [/quote]

آیا دوستان با این روش جواب گرفتند ؟
                            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

چرا برای راه اندازی MQ7 باید به هیترش موج مربعی داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X