اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روزی که کنتور دیجیتالی بسوزد!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روزی که کنتور دیجیتالی بسوزد!

من شنیدم تو کنتورهای دیجیتالی یه پورتی تعبیه شده که در صورتی که به هر دلیلی کنتور بسوزه یا آسیب ببینه؛میشه تعیین کرد که مقدار کنتور قبل از آسیب دیدن چقدر بوده!
    به این شکل که دستگاه خاصی رو که اسمش رو نمی دونم رو به اون پورت وصل می کنن و مقدار رو نشون میده!

حالا سوالم اینه که این پورت به چه صورتی هستش (پروتکلش چیه) و اینکه این اطلاعات رو از میکروکنترلر می خونه یا از یه چیپ eeprom
    آیا امکانش هست که ما بتونیم از همین پورت برای نوشتن مقدار جدید روی حافظه کنتور استفاده کنیم؟ یا فقط امکان خوندن اطلاعات رو داریم؟
    البته اشتباه نکنید قصد من سوءاستفاده از این ماجرا نیست ؛ چون دارم یه energy meter طراحی می کنم دوست دارم اگه بشه این امکان رو هم بهش اضافه کنم.

پاسخ : روزی که کنتور دیجیتالی بسوزد!

اگه شما سازنده کنتور بودی یه همچین امکانی رو داخلش میزاشتی ؟؟؟

مطمئن باش نمیشه مقدار جدید رو از بیرون روش نوشت

دیدگاه

ممنون از جوابتون

خب پروتکلش چیه؟ این دستگاه readerآ‌اسمش چیه؟ اصول کارش چیه؟ بابا یکی جواب بده دیگه :angry:

دیدگاه

این جور چیزی توی کنتور ها وجود نداره ؟ مطمئن باش موفق باشی .
        http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

بابا یکی نیست یه جواب درست و حسابی به ما بده :angry: :angry: :angry: آقای jonlock عزیز شما که این کنتورها رو بردی اتاق عمل جراحی کردی ؛حدالاقل شما جواب بده :sad:

وجود داره عزیز.

دیدگاه

به نظر من اگه فرض کنیم توی کنتور یک میکرو ساده هم وجود داشته باشه بازهم دلیل منطقی و و درستی برای وجود حافظه در کنتوره
            حتی در جایی که اطلاعات خیلی مهم باشه و هرگز نباید از دست بره اون اطلاعات رو توی دو تا خونه حافظه به طور غیر همزمان می نویسند
            هر دفعه توی یکی از آدرس ها این ط.ری اگه حین نوشتن اطلاعات هم ممشکلی بوجود اومد لااقل اطلاعات آخری رو توی حافظه دیگه داریم
            این تیپ کار ها بیشتر نرم افزاریه و هزینه ای برای سازنده کنتور نداره

به نظر شما چه دلیلی می تونه داشته باشه که این کار رو نکنن :question:
            یا اگه این کار رو نکنن باید یک باتری بک پ برای ذخیره آخرین مقادیر در صورت قطع برق براش بزارن
            به نظر شما نوشتن چند خط برنامه بهتره یا اضافه کردن سخت افزار باتری و شارژر و . . .

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
              بابا یکی نیست یه جواب درست و حسابی به ما بده :angry: :angry: :angry: آقای jonlock عزیز شما که این کنتورها رو بردی اتاق عمل جراحی کردی ؛حدالاقل شما جواب بده :sad:

وجود داره عزیز.
              سلام خدمت شما عرض کنم که من با نعیم موافقم ببین من از همه کنتور سازها یه نمونه به بدبختی گیر آوردم ولی در مجموع تحلیل این همه یه چند ماهی طول کشید دقیقا المان به المان این کنتور ها رو الان می دونم که چی هستند من به شما اطمینان میدم این جور چیزی وجود نداره ولی یک دستگاهی به عنوان ریدر هست که با پورت های نوری کار میکنه که هر کارخونه ای برای خودش یه پروتکل داره که می تونند دستگاه رو کانفیگ کنن و یه حتی مقدادیر اون رو بخونن یا حتی مقدار اون رو اصلاح کنند شما درست میگید
              آره این امکان هست که حتی مقدار کنتور رو عوض کنند و لی یه چیز جالب من به قاطعیت می گم کنتور سازی ایران گند زده به هرچی کنتوره چون به راحتی می شه که کاری کرد که هر کسر دلخواهی از مصرف شما رو ثبت کنه واقعا توی بی سوادی اینها موندم بهترین هم به عقیده من کرمان تابلو هست خیلی خوب کار کرده مخصوصا روی نرم افزار وغیره
              معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

ممنون آقای johnlock

خدمت شما عرض کنم که من با نعیم موافقم
                من به شما اطمینان میدم این جور چیزی وجود نداره
                یعنی به عبارتی شما این موضوع رو که در صورت صدمه دیدن کنتور میشه مقادیر رو خوند ؛رد می کنید؟ پس این چیه:

هر کارخونه ای برای خودش یه پروتکل داره که می تونند دستگاه رو کانفیگ کنن و یه حتی مقدادیر اون رو بخونن یا حتی مقدار اون رو اصلاح کنند
                پس در این صورت وجود چنین reader ای فقط برای کانفیگ کردن بدرد می خوره ؛ از طرفی اگه پروتکلی که فرضا کنتورسازی ایران واسه کارهاش تعیین کرده با پروتکل افزارآزما تفاوت داشته باشه ؛در این حالت خوندن مقادیر در صورتی منطقی به نظر می رسه که یا کنتورهای آسیب دیده به سازنده عودت داده بشن برای تعیین مقادیرشون یا اینکه شرکت برق منطقه ای یه دوجین از این reader ها در اختیار داشته باشه

و لی یه چیز جالب من به قاطعیت می گم کنتور سازی ایران گند زده به هرچی کنتوره چون به راحتی می شه که کاری کرد که هر کسر دلخواهی از مصرف شما رو ثبت کنه
                جدا اینطوره؟ oo: oo: من شنیدم کنتورسازی ایران تحت لیسانس AEG آلمان تولید می کنه(راست و دروغشو نمی دونم :icon_razz پس AEGآ‌هم بله!!!!!!
                منتظر جوابتون هستم

دیدگاه

یعنی به عبارتی شما این موضوع رو که در صورت صدمه دیدن کنتور میشه مقادیر رو خوند ؛رد می کنید؟ پس این چیه:
                  این مساله این قدر حائز اهمیت نیست این جوری فکر کن که حد اکثر مقدار کنتور در دوره قبل که نهایتان دو ماه پیش بوده ثبت شده طبق قانون اگه مشکلی برای کنتور پیش بیاد مقدار مصرف میانگینی از مصرف گدشته خواهد بود ضمنا توی الرامات خرید کنتور هم نگاه کنی وزارت نبرو این جور تاکیدی نداشته

س در این صورت وجود چنین reader ای فقط برای کانفیگ کردن بدرد می خوره ؛ از طرفی اگه پروتکلی که فرضا کنتورسازی ایران واسه کارهاش تعیین کرده با پروتکل افزارآزما تفاوت داشته باشه ؛در این حالت خوندن مقادیر در صورتی منطقی به نظر می رسه که یا کنتورهای آسیب دیده به سازنده عودت داده بشن برای تعیین مقادیرشون یا اینکه شرکت برق منطقه ای یه دوجین از این reader ها در اختیار داشته باشه
                  دقیاقا همین جوریه ولی فراموش نکن این ریدر های که دارند فقز برای خوندن مقادیر از کنتور های سالم هست بازم میگم وزارت نیرو هیچ تاکیدی بر این مطلب نداشته
                  ما که داریم کار ساختن کنتور رو تموم می کنیم یه چند تا مسکل کوچیک هست که باید رفع شه
                  پیغام خصوصی رو چک کن
                  معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

در صورت سوختن کنتور اگرIC اصلی کنتور صدمه ندیده باشد می توان دوباره کنتور را با تمام مقادیر ثبت شده اش قرائت کرد من در کارخانه کنتورسازی کار می کنم و بابت جوابم به شما 100% اطمینان می دهم یه درخواست دارم شما که کنتور طراحی کردید خواهش دارم قدم های اول طراحی کنتور و جمع آوری اطلاعات را برای من توضیح بدید چون در ایران کنتور تنها مونتاژ می شود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X