اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد راه اندازی موتورهای DC با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد راه اندازی موتورهای DC با AVR

سلام این بقیه برنامه
    http://rapidshare.com/files/337826249/EXPLAIN.doc.html

فایل WORD2003 برو اگه مشکلی داشته بگو ولی اگه وقت داشتم می گم

فعلا :bye

دیدگاه

من وقتی فایل هگز رو به میکرو انتقال می دم هیچی روی LCD نمایش داده نمیشه البته فقط قسمت مربوط به LCD رو بستم تو پروتئوس کار می کنه ولی وقتی روی بردبرد می بندم جواب نمی ده کسی نمیدونه مشکل چیه . تمتم فایل ها رو هم تو پست اول گذاشتم .

دیدگاه

بعد پروگرم کردن وقتی رو blank chek کلیک می کنم پیغام زیر رو می ده

دیدگاه

سلام

معمولا زمانی این پیغام ها صادر میشه که برنامه نتونه با میکرو ارتباط برقرار کنه که معولا اگه پروگرمر درست باشه شایع ترین عیب ممکن اینه که فیوز بیت های مربوط به انخاب کریستال درست پیکربندی نشده باشند.

اگه مطمئنی که پروگرمر درسته سعی کن با یه میکرو دیگه امتحان کنی مطمئن باش که مشکلت درست میشه .سعی کن اول بدون انیکه فیوز بیت ها رو تغییر بدی برنامه رو ی میکرو بریزی اگه مشکل حل نشد بگو

بازم کمک کنم . ولی بگو مدل پروگرمری که باهاش کار میکنی چیه ?

دیدگاه

پروگرمر معمولی که از پورت LPT استفاده می کنه .lcd هم مدلش ts1620-1 هستش این نوع نیاز به معرفی کارکترها نداره.

دیدگاه

آیا از کریستال داخلی استفاده کردین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sumy123
                پروگرمر معمولی که از پورت LPT استفاده می کنه .lcd هم مدلش ts1620-1 هستش این نوع نیاز به معرفی کارکترها نداره.
                اگه منظورت stk200/300 باید از منوی setting گزینه prgrammer نوع پرگرمر رو روی stk200/300 بذاری . اگه این کارا رو انجام دادی نتیجه رو بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پیمان ذوالنوری

اگه منظورت stk200/300 باید از منوی setting گزینه prgrammer نوع پرگرمر رو روی stk200/300 بذاری . اگه این کارا رو انجام دادی نتیجه رو بگو

نوع پروگرمر رو هم تنظیم کرده بودم.اخه اگه اینو اشتباه تنظیم کنیم قبل از انتقال فایل Error می ده .
                  فایل HEX به حافظه فلش انتقال پیدا می کنه .فقط وقتی روی blank chek کلیک می کنم Error بالا رو می ده.موقع بستن روی بردبرد هم lcd هیچ پیغامی نمایش نمی ده.

دیدگاه

فایل HEX به حافظه فلش انتقال پیدا می کنه .فقط وقتی روی blank chek کلیک می کنم Error بالا رو می ده.موقع بستن روی بردبرد هم lcd هیچ پیغامی نمایش نمی ده.
                    ببین عزیزم تو اول فایل و روی میکرو میریزی بعد میخوای چک کنی که فلش خالیه یا نه ؟ خوب معلومه خالی نیست چون اطلاعات مربوط به کد هگز توی فلشه .

قبل از پروگرم کردن میکرو و بعد از دستور پاک کردن معولا روی گزینه blank check کلیک میکنند تا از صحت عملیات پاک سازی مطمئن شوند . در بعضی مواقع هم اگه بخوان ببینند که میکرو حاوی برنامه است یا نه از

همین گزینه استفاده میکنند.

خطایی رو که هم میگی مربوط به همینه که می گه تست خالی بودن (پاک سازی) فلش با شکست مواجه شد چون در آدرس صفر آن داده با مقدار 940 هگز قرار داره.

بعد از اینکه میکرو رو پروگرم کردی دیگه از این گزینه استفاده نکن .

دیدگاه

مشکل اصلی من اینکه هیچی رو LCD نمایش داده نمیشه.
                      چند تا هم سوال دارم

می خوام بدونم اون قسمتی که تو عکس مشخص کردم اگه به تنهایی روی برد برد ببندمش مشکلی که نداره آخه تو پرتئوس جواب میده .
                      یکی هم اینکه نحوه اتصالات LCD تو شکل درسته .

یکی دیگه وقتی پایه 15و16 lcd رو به VCC و GND وصل می کنم ردیف بالا همه خونه هاش به صورت مربع های مشکی چشمک می زنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sumy123
                        مشکل اصلی من اینکه هیچی رو LCD نمایش داده نمیشه.
                        چند تا هم سوال دارم

می خوام بدونم اون قسمتی که تو عکس مشخص کردم اگه به تنهایی روی برد برد ببندمش مشکلی که نداره آخه تو پرتئوس جواب میده .
                        یکی هم اینکه نحوه اتصالات LCD تو شکل درسته .

یکی دیگه وقتی پایه 15و16 lcd رو به VCC و GND وصل می کنم ردیف بالا همه خونه هاش به صورت مربع های مشکی چشمک می زنه
                        یکی نیست بگه این مشکل از کجا آب می خوره :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

یکی بگه با چه دستوری یا چجوری می تونم اسیلاتور داخلی رو با فرکانس 1mhz فعال کنم .کریستال خارجی تو شهر ما پیدا نمیشه مجبورم از کریستال داخلی استفاده کنم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X