اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

eeprom + single

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

eeprom + single

با سلام خدمت دوستان.

من تو یه برنامه با بسکام نیاز دارم که یه متغیری از نوع سینگل رو توی eeprom قرار بدم با
    مقدار یک و بعدا با کالیبراسیون دستگاه مقدارش رو تغییر بدم .
    فکر کنم برای نوشتن و خواندن از eeprom از دستورات زیر باید استفاده بکنم.
    writeeeprom address,data
    readeeprom address,data
    ولی برای اون مقدار اولیه نمی دونم چی کار کنم.
    یعنی باید میکرو بار اول مقدار یک از متغیر مورد نظر بخونه و با توجه به مقداری که خونده
    حساب کتاب بکنه ببینه اگه چه عددی می خوند حاصل درست بود و اون عدد رو تو eeprom بنویسه
    و این طوری کالیبره بکنه خودشو.
    سعی کردم منظورم واضح باشه اگه باز سوالی بود من فقط جمعه ها هستم و می تونم جواب بدم
    به هر حال خدمته دیگه چه می شه کرد ، به حساب بی اعتنایی نذارید.
    با تشکر :bye
    ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
    هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
    گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

پاسخ : eeprom + single

نوشته اصلی توسط Dr.j
    یعنی باید میکرو بار اول مقدار یک از متغیر مورد نظر بخونه و با توجه به مقداری که خونده
    حساب کتاب بکنه ببینه اگه چه عددی می خوند حاصل درست بود و اون عدد رو تو eeprom بنویسه
    سلام
    میشه این قسمت رو یکم بیشتر توضیح بدی؟
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

پاسخ : eeprom + single

این دستگاه قراره یه خازن نا معلوم رو حساب کنه.
      برای کالیبراسیون ابتدا یه خازن معلوم رو باهاش اندازه می گیریم و
      می بینیم به دلیل خطای سایر عناصر مدار چه قدر از مقدار واقعی انحراف داره
      و سپس با یه ضریب تصحیح این خطا رو جبران می کنیم.
      مسلمه که باید این ضریب بار اول مقدار یک داشته باشه.
      ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
      هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
      گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...