اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AVR PARALLEL STK200/300 PROGRMMER

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : AVR PARALLEL STK200/300 PROGRMMER

از من گله نکنید، حق دارم میگم. تو مباحث فوقآ‌العاده پیچیده و سنگین، شاهد حضور همگی هستم که همه جوره پاسخی در آستین دارن، ولی واقعاً عجیبه واسه مشکل ما که واسه دوستان، حکم اوقات فراغت داره، هیچ کمک و راهنمایی دیده نمیشه....... :cry:

میدونم... مشکل، سختیه مشکل من نیست، در حقیقت پیش پا افتاده بودن مشکل منه.... وگرنه اینجا حرفهآ‌ایی کم نداریم. :sad:

والا، بلا، پرورگرامر واسه همینجاست، از eca خریدم. واقعاً کسی نیست راهنمایی کنه؟
    دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

سلام.
      جهت تغذیه مدار پروگرمر eca فکر کنم از کابل usb استفاده شده ، در نتیجه شما باید هر دو کابل lpt و usb رو وصل کنید.
      بعد تو کد ویژن هم که از منوی settings و بعدش programmer پروگرمرتون رو STK200/300 انتخاب کنید.

بعدش فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه واسه پروگرم کردن ، مگه اینکه میکروتون سالم نباشه یا فیوز بیت هاش اشتباه ست شده باشن قبلا

موفق باشی دوست عزیز
      آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

اگه از usb برای تغذیه پروگرامر استفاده می کنید حتما ولتاژ را اندازه گیری کنید.

من خودم پورت usb دیدم که به علت کیفیت بد ، بجای 5 ولت ، 3 ولت به مدار می داد.

دیدگاه

سلام
          2تا نکته بگم که دوستمون فکر کنم مشکلش حل بشه.
          1- ببین همونطور که اقا فرید فرمود USB فقط برای تغذیه هست و هیچ کاربرد دیگری نداره و نیاز به نصب و ... هم نیست.
          2- بعضی کامپیوتر ها LPT شون مشکل داره.( یعنی مشکل دار شده! خود من تا حالا یکیش رو ترکوندم!) پس دیگه پروگرم نمیکنه. پس حتما اگه
          هیچ قسمت مدارت مشکلی پیدا نکردی، بدون از پورتت هست.(مشکل پورت هم همون پیغام رو هم میده). پس روی یه pc دیگه هم آزمایش کن.
          دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی
          یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی

دیدگاه

در Bios کامپیوترتون ، LPT را روی SPP تنظیم کنید

دیدگاه

سلام
              من یه stk200/300 دست ساز دارم که به راحتی باهاش تو bascom پروگرام میکنم ولی تو codevision گیر میده حتی erease هم نمیکنه؟مشکل از کجاست؟
              وسط پاک کردن یا پروگرام یه سری کدهای hex رو شمارش و میزنه.همون اول کارااااااااا
              بعضی موقه ها هم به کل پروگرامر رو نمیشناسه
              چرااااااااا
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
                سلام
                من یه stk200/300 دست ساز دارم که به راحتی باهاش تو bascom پروگرام میکنم ولی تو codevision گیر میده حتی erease هم نمیکنه؟مشکل از کجاست؟
                وسط پاک کردن یا پروگرام یه سری کدهای hex رو شمارش و میزنه.همون اول کارااااااااا
                بعضی موقه ها هم به کل پروگرامر رو نمیشناسه
                چرااااااااا
                من هم چندتا پروگرامر با این مشکل شما داشتم اما نسخه آخر کدویژن را دانلود کردم و خوب کار می کنه.
                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X