اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رگولاتور 5 ولتی و mega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رگولاتور 5 ولتی و mega8

نوشته اصلی توسط feshwari
    لطفا یکی برام حساب کنه که چقدر آمپر برای مدار زیر احتیاج است؟

قطعات استفاده شده در مدار.

96 عدد آی سی 74HC573

96 عدد Atmega8 که هر میکرو 1 عدد LED RGB که هر رنگ 20MA مصرف می کند. ولی برق LED ها از یک منیه 5 ولتی جدا از مدار اصلی تامین می شود.

1 عدد میکروی atmega128 با 12 عدد آی سی 74HC573 که تمام ورودی های آی سی ها به یک پورت از mega128 وصل هستن.

لطفا یکی بگویید که چطور حساب کنم به چقدر آمپر نیاز دارم.
    با تشکر
    :eek: :eek: :eek:
    نمی دونم چی تو سرتونه ولی بنظر اسراف میاد (از نوع الکترونیکی )

دیدگاه

دارم یه چیزی می سازم که ارزش داره خرج کنم.وقتی تمام شد یک ویدیو کلیپ در سایت می ندازم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
        لطفا یکی برام حساب کنه که چقدر آمپر برای مدار زیر احتیاج است؟

قطعات استفاده شده در مدار.

96 عدد آی سی 74HC573

96 عدد Atmega8 که هر میکرو 1 عدد LED RGB که هر رنگ 20MA مصرف می کند. ولی برق LED ها از یک منیه 5 ولتی جدا از مدار اصلی تامین می شود.

1 عدد میکروی atmega128 با 12 عدد آی سی 74HC573 که تمام ورودی های آی سی ها به یک پورت از mega128 وصل هستن.

لطفا یکی بگویید که چطور حساب کنم به چقدر آمپر نیاز دارم.
        با تشکر
        این لیستی که شما دادین نمیشه بفهمیم که چقدر جریان مصرف می کنه چون که نوع LED فوق العاده مهمه همین قضیه برای مالتی پلکسر ها هم هست راحتترین کار برای بدست آوردن جریان کل مدار اینه که هر المانی رو تک تک به یک منبع تغذیه وصل کنی و جریان اون رو ببینی و بعدش جریان بدست اومده رو بر تعداد المان های مورد نظر ضرب کنی

شما میتونین LED ها رو رفرش کنید تادر هرلحظه فقط یک LED روشن باشه من خودم تابلو نویسنده که حدود 2000 LED داشت و فقط یک ترانس 1 آمپر استفاده کرده بود

شما می خاین به خاطر راه اندازی 96 عدد LED RGB حتما 96 عدد هم ATMEGA8 می خاین استفاده کنین این کار اشتباه هست چون این کار باعث می شه که جریان بیشتری مصرف بشه، شما خیلی راحت می تونین بدون هیچ آی سی با استفاده از همون پورت های ورودی و خروجی میکرو و با ایجاد 9تا شبکه ی مقاومتی حداقل 3 تا ال ای دی RGB کنترل کنید

دیدگاه

میدونی چیه تو بگو اره دیگه بعد از اون کاری نداره :eek:
          ببین اون شوخی بود بابا یدونه پاور کامپیوتر بگییر 5 ولتش 24 امپر میده بابا بدون ریپلو چیزه دیگه فقط یادت باشه 10 تا سیم شاید یکمی کمتر خروجی داره هر سیم 3 امپر میتونه تهمل کنه خروجی قرمز فک کنم 5 ولته بببین لا اقل 5 تا از سیاها 5 تا از قرمز رو به هم وصل کن تا سیما نشه اوکی یا تویه پاورو باز کن همه سیمارو در ار یدونه سیم 1.5 وصل کن میروسنه :wow:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

فکر کنم اگه از پاور pc بخواین استفاده کنین باید یه کمی توش دست ببرین و قسمت over voltage protection و فید بک ولتاژ او نو برای ولتاژهای غیر از 5 ولت حذف کنین

دیدگاه

اقا جان ینی چی بابا من خودم استفا ده میکنم فیدبکم حذف نکردم :eek:
              فقط سیم سبز به سیم سیاه وصل می شه به همین راحتی بدون درد سر فیدبک چیه دیگه با ید ای سی pwm انگولک کونی :eek: اونم درد سر داره :redface:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

عجب تابلو RGB بشه این !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                تغذیه موتور رو حساب کردین؟
                اخه مگه نمیخواد چرخان باشه؟ :biggrin:
                پاور کامپیوتر مشکل رو حل میکنه
                تازه برای موتور هم 12 رو داره :applause: :mrgreen:
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                  اقا جان ینی چی بابا من خودم استفا ده میکنم فیدبکم حذف نکردم :eek:
                  فقط سیم سبز به سیم سیاه وصل می شه به همین راحتی بدون درد سر فیدبک چیه دیگه با ید ای سی pwm انگولک کونی :eek: اونم درد سر داره :redface:
                  تغذیه های سویچینگ که چند خروجی دارند معمولا همه خروجی هاشون به آی سی کنترلر نمیره بعنوان مثال در مدار زیر

فیدبک از ولتاژ های 12 و 5 ولت گرفته میشه و بقیه ولتاژها فید بکی به آی سی pwm ندارند
                  از طرف دیگر برای مدار حفاظت در برابر اضافه ولتاژ همه خرو جی ها در نظر گرفته شدند .
                  به نظر من برداشت کلی این میتونه باشه که اینجور منابع تغذیه (برای pc) اینطور طراحی شده که ولتاژ های مهم مثل 5 , 12 ولت که باید تقریبا ثابت بمونند فید بک دارند و چون نیازی به دقت بقیه ولتاژ هانیست و با نسبت مصرفی که بقیه ولتاژ ها دارند اونا هم تو رنج قرار می گیرند .
                  ولی اگه شما برای بقیه ولتاژ ها مصرف کننده نذارین ( برای 3.3 ولت و 5- و12- ) و از 5 و 12 ولت جریان بالایی بکشین ولتاژ پین های 5- و 12-و 3.3 ولت بالا میره و اگه به ترشلد برسه پاور شات دان میشه برای رفع این مشکل دوراه داریم ره حل اول اینه که برای این خروجی ها یه بار کاذب ایجاد کنیم ( با استفاده از مقاومت با وات بالا ) یا اینکه مسیر over voltage protection راو برای این ولتاژ ها حذف کنیم .
                  البته این به پاور و مقدار مصرفتون بستگی داره و ممکنه هیچ وقت براتون پیش نیاد ولی اگه دیدین یه پاور تو pc درست کار میکنه ولی مثلا 5 ولتش اگه بیشتر از 5 آمپر ازش بگیری خاموش میشه و تا از برق نکشیش و پس از چند دقیقه به برق نزنیش روشن نمیشه ابه این موضوع میتونین شک کنین .
                  موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X