اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید بمب الکترومغناطیس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید بمب الکترومغناطیس

من نمی خواستم به شما جواب بدم ولی مثل این که شما با صحبت کردن پولتونو بدس نمیاری
    اگر می خای بزنی هر وسیله ی الکترونیکی اعم از تلویزیون،کامپیوتر،تلفن و یا میکرو رو از راه دور بسوزونی دو راه داره:

1:سیم ورودی کنتر برقی که در ورودی خانه فرد قربانی هستش به یک نحوی ولتاژ اونو بیشتر کنی (مثلا 500 ولت) بعد اگر جریان مورد نیاز موجود باشه هر چی دستگاه باشه همشون میسوزه میتونی یک کابل رو به یکی از سه فاز تیر های برق وصل کنی(380 ولت)یا این که یک ترانسفر مر درست کنی که ثانویه ی اون 2.5 برابر اولیه تعداد دور اولیه باشه
    در کل روش اولی احتمالا غیر ممکنه چون که کی میخای این کار رو انجام بدی تازه باید اون دستگاهی که درست کردی به برق وصل باشه تا بسوزه

2:استفاده از دستگاه القا الکترومغناطیسی هستش که به یک ولتاژ بسیار زیاد در حد 1 میلیون ولت نیازه!!! اگر توی فاصله 4 و 5 متری میکرو ببری هرچی نیمه هادی که روی بردت باشه میسوزه من خودم تست کردم میکرو توی 5 مترش خراب میشه این دستگاه به نام شوکر پرتابی هستش به قیمت حدود 150 تومن میتونی هم خودت درستش کنی اینو ببین با ترانس های ولتاژ درست شده

ببین که اگر این کار هارو بخای انجام بدی نه تنها پولتو بدست نمیاری بلکه باید چند برابر اون خرج کنی!!! بیا و از خیرش بگزر خدا خودش به حسابش برسه بهت قول میدم سر پل صراط با همین دستگاهی که گفتم(شوکر پرتابی) حالشو بگیری تازه اگر کمک خاستی ما هم هستیم :job:

دیدگاه

اقا جان ترو خدا من خیلی از این مدا ر خوشم اومد چه طوری میطونی اینو درست کنی بابا از ترس زیرش 10 متر یونولیت گزاشتی

ترو خدا ببین چه نوری داره :eek:
      فک کنم یه 40 سانتی بین سیما فاصله باشه بابا ترو خدا بگو چه طوری ساختی
      من نمی خوام نیمه هادی بترکونم فقط حال کردم
      درست کنم رعدو برق مجازی :eek:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
        بیا اینم مدارش مواظب باش خودتو به کشتن ندی چون خیلی خطرناکه :twisted:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armstk
          یک ولتاژ بسیار زیاد در حد 1 میلیون ولت نیازه!!!

یک میلیون ولت؟؟؟؟ چه خبره بابا..........؟؟؟!!!
          با کدوم ترانس و چه ایزولاسیونی میخوای این ولتاژ رو درست کنی؟؟؟
          معمولا به ازای هر کیلو ولت 10 سانتی متر فاصله ایمن هست . (البته دقیقش یادم نیست ، خیلی وقته بررسی قدرت رو مرور نکردم)
          -------------------------------------------------------
          آقا محتبی بهترین پیشنهاد من و عملیاتی ترین وسیله برای کار شما میتونه تو لینک پایین باشه (ساده ترین spark generator)

http://www.electricstuff.co.uk/marxgen.htm

----------------------------------------------------
          اما باز پیشنهاد میکنم که سعی کنید با گقبگو مشکلتون رو حل کنید
          آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

این عکس رو چطور میشه توجیه کرد؟ یعنی برق تاثیری در اونها نداره. ( شرمنده که من بی سوادم )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
              این عکس رو چطور میشه توجیه کرد؟ یعنی برق تاثیری در اونها نداره. ( شرمنده که من بی سوادم )

این با چه چیزی اینو تبدیل می کنه
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

ینی چی ینی ممکنه ولتاژ زیاد وجریان کم باشه جریان 5 میلی امپر هم برق گرفتگی ایجاد نمی کنه
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

از دوستانی که لطف کردند و لینک دادند و نقشه دادند ممنونم اما سوال اینه که ایا با این مدار میشه از فاصله 3 متری اطلاعات میکرو رو خراب کرد ؟ آیا بمب الکترونیک همینه؟
                  بمب الکترونیک که میگم همینه یا نیست
                  سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
                  یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
                  حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
                  دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
                  ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
                  سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

من خیلی ناراحت شدم که اینقدر ادما بیشرف شدن که زحمت 6 ماه شما را بی مزد گذاشتن
                    حالا برای اینکه فکر نکنن بروبچای الکترونیک خیلی پاستروریزه هم نیستند سریعا چنتا سبیل کلفت و ... کلفت بفرست
                    سراغشون تا دفه ی اول و اخرشون باشه که از این کارا می کنند
                    منم چنین مشکلی داشتم و اینجوری حقم را پس گرفتم بعدم ابروشونو همه جا بردم!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X