اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط بلوتوثی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط بلوتوثی

سلام دوستان،
    ایا می شود از طریق ماژول های بلوتوث مثل UBTM 22 و بدون کابل به مبایل At-command ارسال کرد؟
    محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
    آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

پاسخ : ارتباط بلوتوثی

سلام

شما میتونی دیتا بفرستی با پروتکل SPP . فک نکنم بتونی کامند به موبایل بفرستی . البته تو هک بلوتوثی میان به گوشی هدف کامند میدن . اما با AUBTM22 من نشنیدم و نتونستم .
    من Object هم نتونستم (obex) . یعنی بر خلاف دیتاشیتش ساپورت نمیکرد . شما تست کردین ؟

ممنون
    بازیه ز ندگی اون نیست که تاسه خوب بیاری , اینه که تاسه بد رو خوب بازی کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جواد شفقتی
      سلام

شما میتونی دیتا بفرستی با پروتکل SPP . فک نکنم بتونی کامند به موبایل بفرستی . البته تو هک بلوتوثی میان به گوشی هدف کامند میدن . اما با AUBTM22 من نشنیدم و نتونستم .
      من Object هم نتونستم (obex) . یعنی بر خلاف دیتاشیتش ساپورت نمیکرد . شما تست کردین ؟

ممنون
      نه! من هم اطلاعات چندانی ندارم.

پس باید چه طور از طریق بلوتوث با موبایل ارتباط برقرار کنم؟
      محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

سلام

با همین میشه . اما شما میخوای به موبایل کامند بدی که کاری بکنه ؟؟

این ماژول میتونه سرچ کنه ، بلوتوث های روشن و پیدا کنه . Share بشه و ....

البته مازول های شرکتای دیگه بهتره . یه سر سایت RFphone برو . ماله Bluegiga هم خوبه
        بازیه ز ندگی اون نیست که تاسه خوب بیاری , اینه که تاسه بد رو خوب بازی کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جواد شفقتی
          سلام

با همین میشه . اما شما میخوای به موبایل کامند بدی که کاری بکنه ؟؟

این ماژول میتونه سرچ کنه ، بلوتوث های روشن و پیدا کنه . Share بشه و ....

البته مازول های شرکتای دیگه بهتره . یه سر سایت RFphone برو . ماله Bluegiga هم خوبه
          من می خوام با یه برد و با بلوتوث به یک موبایل وصل بشم و از طریق اون SMS ارسال کنم.
          محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

من می خوام با یه برد و با بلوتوث به یک موبایل وصل بشم و از طریق اون SMS ارسال کنم.
            یکی از رفیقام یه مدت دنبال این جی اس ام مودم ها بود که یه مدل دید که با بلوتوس کار میکرد و برای استفاده به یه گوشی که بلوتوس داشته باشه نیاز داشت رو پیدا کرده بود ، دقیقا همین چیزی که شما می خواهید بسازید ولی چند میداد کجا بود و طرز کارش چی بود مدل بلوتوسش چی بود رو نمیدونم که احتمالا با همین بولوتس های تو بازار باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X