اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه AVR

سلام دوستان عزیز

من دنبال یک پروژه ی خوب و کامل درباره AVR هستم اگه یک پروژه خوب پیدا کردید نشونم بدید خیلی ممنونم . :nerd: :nerd:

پروژه ای که توش از میکروکنترلرهای AVR استفاده شده باشه در ضمن در حد معمول باشه نه خیلی سخت که بمونم توش نه خیلی آسون

چون پروژه ی ساخته درسمه باید برای استاد قابل قبول باشه.
    هنوزم یه عاشقی هست حرم شما نرفته - دیگه روش نمیشه جایی بگه کربلا نرفته

پاسخ : پروژه AVR

آب در کوزه ما تشنه لبان می گردیم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    جناب رحمانی 1404 عزیز
    این همه پروژه توی اینترنت و این سایت ریخته یک سرچی بکن راجع به هرچی بخای هست
    شما راجع به چی دوست داری کار کنی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

یه پروژه میخوام تو فایل PDF ببرم برای استاد وگرنه خودم کتاب مهندس علی کاهه رو دارم توی اون پره پروژه است

بعضیاشم ساختم الانم دارم استفاده میکنم ((البته ببخشید نباید موضوع رو اینطوری میگفتم))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahmani1404
        یه پروژه میخوام تو فایل PDF ببرم برای استاد وگرنه خودم کتاب مهندس علی کاهه رو دارم توی اون پره پروژه است

بعضیاشم ساختم الانم دارم استفاده میکنم ((البته ببخشید نباید موضوع رو اینطوری میگفتم))
        بازم اگه سرچ کنی پیدا میکنی...

موفق باشید

دیدگاه

از شما دو دوست عزیز خیلی ممنونم سرچ میکنم ببینم چی پیدا میکنم

راستی من توی ساخت مدارات قبلی خیلی به مشکل میخوردم که با کمک اساتید حل میشد که تا حدی رسیده بود که مداراتشو میسوزوندم و خرجه زیادی میومد دستم

دیگه بیخیال شدم البته چون من تازه کار بودم حالا میخوام دوباره شروع کنم اگه به مشکل خوردم شما کمکم میکنید؟

دیدگاه

اگه به مشکل خوردم شما کمکم میکنید؟
            پس فکر کردید بچه ها اینجا چی کار میکنند؟ :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام رشته من مهندسی پزشکی، اگه یه پروژه خوب و جوندار داشتید حتما بهم بگید چون بهش نیاز دارم :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X