اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پروگرام کردن mega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در پروگرام کردن mega8

ممنون. اگه خط مثبت همه میکر ها روقطع کنم و فقط اون میکرویی که قراره پروگرام بشه مثبتش وصل باشه مشکل حل می شود؟

دیدگاه

فکر کنم اگر برای هرمیکرو یه مقاومت 10 کیلو اهم به منفی وصل کنم بعد بری ابنکه هرمیکرو رو فعال کنم اون مقاومت 10 کیلو رو بردارم تا میکروی مورد نظرپروگرام بشه درسته؟

دیدگاه

هیچ فرقی نداره
        چه تغذیه قطع کنی
        جه ریست کنی
        یا هرچی دیگه که به ذهنت می رسه
        اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

مشکل حل شد. اومدم همه میکرو ها رو با یه مقاومت یک سر به رسیت میکرو و سر دیگر به منفی وصل کردم. بعد هر میکرو که خواستم پروگرام کنم
          رسیت اون رو از منفی جدا کردم . ممنون از کمک شما دوست گرامی

دیدگاه

من از اول با STK 200/300 کار می کردم محدوده کاریمم با mega32 &mega8 بوده نیازم رو بر طرف می کرده الان چند روزه دائما" خطای diffrenet at 00000 یا diffrent at 00001 می ده یا این که میکرو رو شناسایی نمی کنه پروگرمر رو عوض کردم یکی جدید ساختم بازم همینطور بود واسه هر دوی میکرو ها این پیغام رو می ده الان این متن ها را خوندم امیدوارم درست بشه :nice: تست می کنم جوابشو می دم.
            یه سوال دیگه اینکه این پروگرم جدیده رو جوری ساختم که فقط 4 سیم مورد نیاز پروگرم کردن رو به برد اصلی میکرو می برم و همون جا پروگرمشون می کنم با اون پروگرمر قبلی این کار رو کرده بودم و جواب داده بود روی این یکی دیگه اصلا سوکت ای سی نگذاشتم این جور پروگرم کردن عیبی نداره ؟

دیدگاه

جناب ای وی صابر
              شما هم همین روش رو تست کن اگه به مشکل دیگه ای برخوردی بگو :mrgreen:

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X