اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

320 عدد LED و یک ماسفت و mega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

320 عدد LED و یک ماسفت و mega8

سلام.
    من 300 تا LED دارم . 6200 میلی آمپر مصرف می کند ولتاژهم 5 ولت است. حالا می خوام با یک ماسفت IRF540 که مشخصات این ماسفت
    100 ولت و 23 آمپر هست. می خوام این ماسفت رو به میکروی mega8 وصل کنم تا 320 عدد led رو روشن کنم. منبع تغذیه من هم 5 ولت و
    15 آمپر است. آیا مشکلی پیش نمی آید؟
    ممنون

پاسخ : 320 عدد LED و یک ماسفت و mega8

نوشته اصلی توسط feshwari
    سلام.
    من 300 تا LED دارم . 6200 میلی آمپر مصرف می کند ولتاژهم 5 ولت است. حالا می خوام با یک ماسفت IRF540 که مشخصات این ماسفت
    100 ولت و 23 آمپر هست. می خوام این ماسفت رو به میکروی mega8 وصل کنم تا 320 عدد led رو روشن کنم. منبع تغذیه من هم 5 ولت و
    15 آمپر است. آیا مشکلی پیش نمی آید؟
    ممنون
    ماسفت 540 جریان درین اون به صورت اسمی 23 آمپره یعنی حداکثر جریان عبوری که منجر به داغ شدنش میشه تازه ماسفت های توی بازار اکثرا چینی و در بعضی از مواقع پاکستانی هستند و بسیار آشغال ولی چون که شما 6.2 آمپر می خاین ازش جریان بکشین مشکلی براش پیش نمی یاد ضمنه این که حداکثر ولتاژ درین سورس اون بیشتر از 5 ولت نیست و تلفات کمی داره و برای اطمینان هم یک هیت سینک بهش وصل کنید

دیدگاه

پاسخ : 320 عدد LED و یک ماسفت و mega8

جریان این قطعه 23 آمپر نیست.33 آمپره.در دمای 100 درجه میشه 23 آمپر
      دیتاشیت رو با دقت بخونید

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X