هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
اگه با مفهوم pwm اشنایی داری که هیچ اگر نه
شما میای تو و.احد ثانیه نور ال سی دی رو خاموش رو شن میکنی هرچه تو واحد ثانیه نور مثلا1/20 ثاینه بک لایت ال سی دی روشن باشه نور کمتری به چشم شما میرسه هرچه بیشتر مثلا 15/20 ثانیه خوب تور بیشتر
با یه ترازستور منفی می تونی اینو انجام بدی
pwm رو هم می تونی با یک تایمر یک خروجی انجام بدی
مثلا ocr0 تو مگا 32
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
اگه با مفهوم pwm اشنایی داری که هیچ اگر نه
شما میای تو و.احد ثانیه نور ال سی دی رو خاموش رو شن میکنی هرچه تو واحد ثانیه نور مثلا1/20 ثاینه بک لایت ال سی دی روشن باشه نور کمتری به چشم شما میرسه هرچه بیشتر مثلا 15/20 ثانیه خوب تور بیشتر
با یه ترازستور منفی می تونی اینو انجام بدی
pwm رو هم می تونی با یک تایمر یک خروجی انجام بدی
مثلا ocr0 تو مگا 32
یعنی بیام مستقیم PWM را بدم به پایه 18 (VEE)
محمد حسین سعادت فر
---------------------------------------------
آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....
نه یه c547 هم باید بزاری
ترانزیستور منفی
دقیقا نمدونم کدوم پایه هست ولی همون پایه ای که بهش مقاومت وصل می کنید
برا بک گراند
سلام
عزیز، شما وقتی می خوای نور هر لامپی رو کم و زیاد کنی، می تونه با یه مقاومت جلوی جریان کشیدن اون رو بگیری، یا این که پشت سر هم خاموش روشنش کنی، تا با خطای چشم، نور لامپ کم رنگ به نظر برسه.
تنظیم نور BackLight که ساده هست.
همانطور که دوستان اشاره کردند ، شما میآتونید از PWM استفاده کنید.
یعنی نسبت روشن به خاموش ماندن LEDهای Backlight رو دست کاری کنید.
حالا چون IOهای میکروکنترلر قادر به راهآاندازی BackLight نیستند ، معلومه که باید از یک ترانزیستور استفاده کنیم.
یک نمونه مدار برای یک LCD کارکتری :
اما کنترل نور Pixelها در این LCDهای گرافیکی سیاه و سفید بحث دیگری است.
چون با ولتاژ نورشون کم و زیاد میشه.
پس ما نیاز داریم از یک DAC یا مبدل دیجیتال به آنالوگ استفاده کنیم.
نکتهآای که وجود دارد این هست که در LCDهای گرافیکی سیاه و سفید این ولتاژ باید منفی باشد. و معمولا شرکت سازندهٔ LCD در خود آن مداری برای تامین این ولتاژ منفی قرار میآدهد. که معمولا پایهٔ خروجی آن VO نام دارد و ولتاژی حدودا 12- ولت دارد.
کار معمولی که برای تنطیم کنتراست پیکسلها انجام میآشود این است که ولتاژ منفی تولید شده در پایه VO را با یک تقسیم مقاومتی به پایهٔ VEE متصل میآکنند.
حالا شما میآتوانید با طراحی یک DAC که با ولتاژ خروجی آن با PWM کنترل شود این ولتاژ را به پایهٔ VEE برسانید.
در تصویر زیر یک نمونه مدار را میآبینید که برای تنظیم کنتراست LCDهای کارکتری طراحی شده است.
توجه داشته باشید که در LCDهای کارکتری نور پیکسلها با ولتاژ مثبت تنظیم میآشوند.
پس این مدار را برای استفاده در LCD گرافیکی کمی باید تغییر کنید.
پ.ن :
مدارهای ارایه شده مربوط به پروژهٔ LCD2USB میباشند.
http://www.harbaum.org/till/lcd2usb/index.shtml
حالا شما میآتوانید با طراحی یک DAC که با ولتاژ خروجی آن با PWM کنترل شود این ولتاژ را به پایهٔ VEE برسانید.
در تصویر زیر یک نمونه مدار را میآبینید که برای تنظیم کنتراست LCDهای کارکتری طراحی شده است.
توجه داشته باشید که در LCDهای کارکتری نور پیکسلها با ولتاژ مثبت تنظیم میآشوند.
پس این مدار را برای استفاده در LCD گرافیکی کمی باید تغییر کنید.
خیلی خیلی ممنون! بسیار بسیار عالی!
اما چطور باید این DAC را برای LCD گرافیکی طراحی کنم؟ باید از آی سی های DAC استفاده کنم؟
یه چیزی که به ذهن من رسید اینکه بیام از PT2253A (ولوم دیجیتال) برای تقسیم مقاومتی استفاده کنم.
محمد حسین سعادت فر
---------------------------------------------
آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....
خیلی خیلی ممنون! بسیار بسیار عالی!
اما چطور باید این DAC را برای LCD گرافیکی طراحی کنم؟ باید از آی سی های DAC استفاده کنم؟
یه چیزی که به ذهن من رسید اینکه بیام از PT2253A (ولوم دیجیتال) برای تقسیم مقاومتی استفاده کنم.
سلام
بهترین چیز به نظر من اینه که شما یه مقاومت نوری بذارین، بسته به مقدار نور، خودکار نور lcd تنظیم می شه. مثل صفحه ی نوکیا N70
دیدگاه