اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ابزار برش برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ابزار برش برد

نوشته اصلی توسط MortezaMir
    سلام
    یه اره مویی برقی بخر، 70 تومن. خیلی بهتر از گیوتین هست. تازه باهاش می شه جعبه رو سوراخ کرد و...
    درسته این اره برقی ها کارکردشون جالبه در ثانی 100 جای دیگه هم به درد آمدم میخوره.
    در مورد برادش هم بهتر هست از ماسک های معمولی طبی استفاده کنید که مطمئن بشید.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : ابزار برش برد

نوشته اصلی توسط omid_robot نمایش پست ها
      سلام من باید تعداد زیادی برد pcb تهیه کنم یک سوال دارم اینکه برای بریدن فیبر ابزار خاصی وجود داره اکه هست قیمتش چنده ؟ چون می خوام کارخودم انجام بدم وبه تولید کننده ها سفارش ندم یک ابزاری که بشه داخل خونه ازش استفاذه کرد میشه از اره عمود بر استفاده کرد ؟لطفا راهنمایی کنین خیلی ضروریه
      من خودم یه دستگاه درمل 4000 دارم خیلی عالیه همه کارس توی خونه با دیسک برش هاش میشه برد هم برید برای برش های منحنی هم میشه سری روترش رو گذاشت ولی خب تاحالا امتحان نکردم فک کنم اگه بردتون کوچیک باشه اونجوری خوب در نیاد
      ولی اگه برد بزرگه میشه یه سری روتر(حالا اسمش رو نمیدونم درست گفتم یا نه ولی یه چیزی شبیه مته ولی لبه های مارپیچش تیزه) و یه اتچمنت روتر خیلی راحت برش داد(احتمالا)
      میتونین هم از اره مویی دستی یا برقی استفاده کنید یه مدل اره مویی برقی درمل هست خیلی خوبه من تاحالا با اره مویی درستی برش دادم خوب میشه راحت هم هست برای تعداد های کم پس فک کنم با اره مویی برقی هم خوب بشه
      ولی خب محصولات درمل خیلی گرونن ولی یه عمر برا میمونن خیلی کیفیتشون خوبه
      البته اره مویی برقی درمل منظورم اره ایه که تیغه داره نه المنت اونجوری میتونه حتی فیبر خام رو هم ببرین ولی با از این اره مویی حرارتی ها که خب خیلی هم ارزونه فقط میتونین فیبر اسیدکاری شده رو ببرین(فقط قسمتا پلاستیکیش رو)
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
      It Means
      TRY AGAIN
      With More
      XP
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X