اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به نظر شما چه باطری؟؟!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

به نظر شما چه باطری؟؟!!

با سلام خدمت دوستان
    من برای انجام یه پروژه در قسمت منبع تغذیه آن با مشکل برخوردم
    منبع این مدار باید حتما باطری باشد حالا با توجه به این که ولتاژ کار مدار من سیموس است و جریان مصرفی آن 12 میلی آمپر است به نظر شما از چه باطری ( کتابی ,قلمی و ...) استفاده کنم که مدار بیش از 70 ساعت کار کند در ضمن از باطری های شارژی نمیتوانم استفاده کنم و از آنجایی که چند روز یک بار این باطری ها باید عوض شود قیمت باطری تا میشود ارزان تر باشد در ضمن هرچه ولتاژ باطری بالاتر باشد بهتر است
    با تشکر

پاسخ : به نظر شما چه باطری؟؟!!

سلام
    از باتری های نیکل کادمیوم استفاده کن(تو سایز های AA قلمی و سایر سایز ها پیدا میشه)
    قیمتش از باتری های معمولی بیشتره و قابل شارژ نیست.mAH هم معمولا زیاده.(یعنی زاد دوم میاره)

دیدگاه

از باتری های نیکل کادمیوم استفاده کن(تو سایز های AA قلمی و سایر سایز ها پیدا میشه)
      قیمتش از باتری های معمولی بیشتره و قابل شارژ نیست.mAH هم معمولا زیاده.(یعنی زاد دوم میاره)
      سلام
      فکر کنم منظورتون آلکالاین بوده .

دیدگاه

با سلامی دوباره
        این باطری آلکالای که فرمودید جریان 10 میلی را برای چند ساعت میتواند تامین کند ؟؟
        باطری کتابی چه طور جریان 10میلی را برا چند ساعت میتواند تامین کند؟

دیدگاه

با سلامی دوباره
          این باطری آلکالای که فرمودید جریان 10 میلی را برای چند ساعت میتواند تامین کند ؟؟
          باطری کتابی چه طور جریان 10میلی را برا چند ساعت میتواند تامین کند؟

دیدگاه

رویه باطری ها معمولا نوشته 1.15AH یا همچین چیزی یعنی 1.15 امپر بر ساعت خوب شما تقسیم کن دیگه
            شما ساعتی 10 میلی امپر برداشت میکنی چند ساعت تا انتها
            روی باطری کتابی رو هم نگاه کن
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
              من روی چندین نوع از باطری های کتابی را دیدم اما روی هیچ کدام چیزی ننوشته بود به خاطر همین اینجا سوال کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X