اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش MPEG توسطDecoder بر روی ELT240320ATP (حرفه ای ها بیان جلو)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش MPEG توسطDecoder بر روی ELT240320ATP (حرفه ای ها بیان جلو)

راستش منم وقتی این JPG رو باز کردم مخم پاچید رو دیوار طبق گفته ها و شواهد فکر کنم
    کدک JPG شامل 5 مرحله است که شما گفتی 2 مرحلش با فرموله یک مرحله هم Huffmen هست که هنوز توش موندیم و بلوک ها و ...
    که مشکلمون سر huffman هست حالا شما بگو اگه 4 مرحله ی دیگه حله فرمول و رابطه هاشو بزار (البته فکر کنم توی اون فایل ها بود) ولی اگه توی پست به صورت ساده بنویسید بهتره منم با عقل ناقص خودم تا فردا بشینم ببینم حرف حساب این huffman چیه؟ :angry: :twisted:
    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

راستی عباس جان تو که داری سر MP3 کار میکنی این نکنته رو حتما میدونی یا میتونی بدسا بیاری.
      بیت ریت فایل توی چه آدرسی ذخیره میشه؟
      اینو خیلی لازم دارم و یاتیم هست ببین میتونی در بیاری که کدوم آدرس از فایل رو بخونیم تا بیت ریت بدسا بیاد؟
      مرسی
      :wow:
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

من اینهمه گفتم اینجوری میشه حالا شب عیدی باید دوباره دیوارهارو تمیز کنید :NO:
        تمامی فرمولهای لازم توی اون فایلها هست. اونقدر هم که میگید پیچیده نیستند در هر صورت اولین مرحله بعد از پیدا کردن سر دیتا دیکود کردن huffman هست پس تا از این خان رد نشی بقیه هم به کارت نمیان :evil:
        در مورد بیت ریت فایلهای mp3 باید اول سر هر فریم رو پیدا کنید که خودش یه کوچولو کار داره بعد بیتهای 17 تا 20 مشخص کننده بیت ریت هستند که طبق یه جدول هست که توی اون فایلها هست و ممکنه برای هر فریم ثابت یا متغییر باشه

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

اینم یه برنامه که قبلا نوشتم و به سادگی نحوه DCT و quntization را نمایش میدهد
          ماتریس چپ پایین ماتریس عکسی است که قرار است فشرده شود ماتریس پایین راست ماتریس کوانتیزیشن است و ماتریس بالا چپ ماتریس ذخیره شده در فایل و ماتریس بالا راست ماتریس دوباره دی کود شده است (برو حالشو ببر :biggrin
          http://www.4shared.com/file/241783923/430051f8/DCT.html

دیدگاه

راستی عباس جون یکی از بچه ها یه برنامه نوشته بود که باهاش میشد آلبوم و آرتیست ام پی تری رو خوند خوبم جواب میداد اگه به کارت میاد بزارم؟ :read:
            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
              خواندن البوم و ارتیست فایل تقریبا ساده ترین کار توی mp3 هست توی mp3 کلا سه نوع tag وجود داره که توی اونا این اطلاعاتو میریزن و جاشونم یا اول فایله و اخرش :rolleyes:
              فعلا من توی یه قسمت دیکود mp3 موندم و نمیفهمم که داره چه اتفاقی میفته و اونم recordering هست و دیکود هافمن و ریکوانتیزیشنو تمام کردم و فقط این مرحلرو نمیفهمم و مراحل بعدی هم تقریبا کاری ندارن.
              شما چیکار میکنی؟ اون برنامرو دیدی؟دیدی که DCT و IDCT چه جالبه؟

دیدگاه

راستش من یکمی داغ کردم :redface:
                ولی یه چیز های کوچکی فهمیدم الانم یکم در گیرم و لی دو یا سه روز یگه میشینم سرش اساسی شاید تا اون موقع شما هم کار MP3 رو تموم کرده باشی و با هم بشینم سر سخت افزار و بیفتیم دنبال فیلم
                فعلا
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

:mrgreen: :mrgreen: قبل از هر چیز سال نو رو تبریک میگم :mrgreen: :mrgreen:
                  :wow: :wow: :wow: :wow:
                  امید وارم سال خوبی داشته باشید.
                  لطفا هر کدوم از دوستان هر چه سریع تر بگن چی کردن تا باز هم کمی به جلو بریم. :agree:
                  الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                    سال نو را به تمامی دوستان تبریک می گم :applause:
                    راستش من فعلا در گیر مهمونی ومهمون (خاله بازی)هستم و تقریبا وقتی برای تمرکز روی کارم ندارم و از لحاظ پیشرفت هم روی مرحله قبلی موندم و با اطلاعات حاضرم کاری نمی تونم بکنم ولی اگه سورس کد هایی رو که دارم دقیق بررسی کنم شاید به نتایجی برسم :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X