اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف نویز سنسور گاز ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف نویز سنسور گاز ؟

سلام من سنسور گازم رو مستقیم وصل کردم به adc . چطور میتونم نویزای رسیده از سنسور به میکرو رو حذف کنم ؟

2-تنظیم فیوز بیت ckopt رو توی چه مدارایی پیشنهاد نمیکنید ؟

3-پالیکون چیه و طرز استفادش چه جوریه ؟

پیشاپیش ممنون
    موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
    (ادیسون)

پاسخ : حذف نویز سنسور گاز ؟

از چه سنسوری استفاده کردی؟

دیدگاه

mq5 , tgs813 هر دوتاشو میخام استفاده کنم !

بیشتر سوالم کلی بود ! واسه هر سنسوری
      (ادیسون)

دیدگاه

سلام . من هم همین مشکل رو داشتم و هرکاری کردم نشد تا اینکه مجبور شدم تغذیه و هیتر سنسور را را تغذیه ی میکرو جدا کردم اونم با یه رگولاتور جدا مختص سنسور

دیدگاه

مطمئنا راه های دیگه ای هم وجود داره ؟ اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشیم. مثلا خازن 104 نمیشه گذاشت روی پایه adc ؟!
          (ادیسون)

دیدگاه

ببن دوست عزیز اول باید مدارت، نوع تغذیه، محیط کار و ... مشخص کنی بعد باید فکر نویز رو بکنی
            خروجی این سنسور ها وقتی پایدار بشند بدون نویز هست
            نویز بستگی به خیلی عوامل از جمله موارد بالا بستگی داره

دیدگاه

همه چی مشخصه پی سی بی رو هم زدم !

گفتم که وصل شده به adc . میخام ببینم راه های از بین بردن نویز رسیده از سنسور چیا هستن.حالا هر سنسوری
              (ادیسون)

دیدگاه

نواده کوروش

اول بانک خازنی برا تغذیت بذار
                دوم زمین آنالوگ و دیجیتال همه جا از هم جدا باشن جز در یک نقطه نزدیک منبع تغذیه ورودی. بهتره زمین آنالوگ با مقاومت صفر اهم به این نقطه وصل شه
                سوم تغذیه ADC میکرو رو هم که میدونی باید چطور فیلتر بذاری
                چهارم سنسوردور از رله و سوییچها باشه
                پنجم دیتا شیت و APP Note سنسورت(هر سنسوری) رو خوب بخون(بعضیاشون باید بصورت خاص به مدار وصل شن)
                ششم....

موفق باشی
                خوب بودن تنها ویژگی ای است که برای دستیابی به آن نیاز به هیچ استعدادی نیست.... دکتر قمشه ای

دیدگاه

بابا کورش میشه واسه من به زبون ساده تر توضیح بدی !

مقاومت صفر اهم چیه دیگه ؟
                  تغذیه adc رو چه جوری فیلتر بزارم ؟
                  (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed450
                    بابا کورش میشه واسه من به زبون ساده تر توضیح بدی !

مقاومت صفر اهم چیه دیگه ؟
                    تغذیه adc رو چه جوری فیلتر بزارم ؟
                    سلام
                    مقاومت صفر اهم در بازار است مثل یک جامپر عمل میکنه.می تونی از یک سلف و خازن استفاده کنی.
                    شکلش تو کتاب علی کاهه هست.

دیدگاه

http://qhp.ir/viewer.php?file=4h39cl9t2l3hcjmy00oo.png
                      این چطوره واسه جدا کردن تغذیه ؟!
                      (ادیسون)

دیدگاه

نواده کوروش جان سلام

اولا ..فایلی که فرستادی که هیچی......پخ پخ.....اصلا باز نشد.

ثانیا...پیامی که برام فرستادی رو هم جواب دادم...اما نمیدونم جوابش بهت رسید یا نه...اگه نرسید بگو...تا دوباره بفرستم :agree:

ثالثا.... AVcc....با یه فیلتر LC به Vcc وصل میشه...بهتره این فیلتر نزدیکترین فاصله رو با پایه AVcc داشته باشه...سلفش حدود 10 میکرو و خازنش 10 نانو.

و اما اندر باب نویزگیری و فیلتراسیون:

الان کامل همه رو برات میگم....خیالت راحت شه. :nerd:

ببین...مدارات دیجیتال...یکی از نویزسازترین مدارات هستند و مدارات آنالوگ یکی از نویز پذیرترین مدارات.
                        حالا فرض کن..به اینها مدارات مخابراتی و قدرت هم اضافه بشه...ببین چی میشه.

به همین دلیل فیلتراسیون توی مدارات مختلط به طور جدی نیازه... :angry:

توی فیلتراسیون...یه سری کارای عمومی هست و یه سری کاراهای خاص.

کارهای خاص..مربوط به خود قطعات و آی سیهاست که معمولا در دیتا شیتها و اغلب در APP Noteها نوشته میشه و اون نکته ها باید رعایت بشن تا آی سی یا قطعه مورد نظر... نویزپذیری کمتر و بهترین عملکرد رو داشته باشه. :nice:

اما کاراری عمومی: :read:

1- گذاشتن بانک خازنی....توی تغذیه ورودی بسته به نوع فرکانس کار مدارت..یک سری از خازنها رو با هم موازی میکنی...مثلاموازی کردن...10 نانو و100 نانو و 10 میکرو و 100 میکرو و یه خازن چند هزار میکرویی...بهترین نوع بانک خازنیه. :applause:

2- اگر PCB میکشید....اون رو بصورت جزیره وار بکشید...یعنی قسمت دیجیتال یه جا...آنالوگ یه جا..قدرت یه جا و همینطور الی آخر. تا جایی که میشه قسمتهای دیجیتال و آنالوگ و قدرت و....رو با هم قاطی نکنید.
                        بهتره از پلیگان استفاده کنید.
                        علاوه برا این...هر قسمت یه زمین جدا (و در صورت داشتن پلیگان...یک پلیگان جدا) داشته باشه. همه این زمین ها رو بیارید کنار ورودی تغذیه مدار و در یک نقطه نزدیک تغذیه ورودی... اونا رو به هم وصل کنید....
                        توجه داشته باشید تمامی زمین ها از لحاظ جریان دهی باید تقویت شده باشن و این نقطه خاص باید بتونه همه اون جریانهارو انتقال بده( یه نکته که اغلب فراموش میشه اینه که....زمین هر مدار هم دقیقا همه اون جریان مصرفی مدار رو از خودش رد میده..پس باید ترکهای زمین به اندازه کافی بزرگ باشند)
                        بهتره زمین قسمت آنالوگ با مقاومت صفر اهم به این نقطه وصل شه...مقاوت صفر اهم شکلش مثل مقاومت معمولیه...و دقیقا مثل مقاومت معمولی توان داره(0.25 وات و 0.5 وات و ...)پس باید بسته به جریانت توانش انتخاب بشه. :biggrin:

3- سوییچها و رله ها و اینجور چیزا...کلا از مدار به دور باشن

4- سنسورها هم بهتره از جز درموارد خاص که توی دیتا شیتشون اومده...از مدار و رله و سوییچها و ...به دور باشن

اینا کارای عمومی بود.
                        البته گاهی اوقات... کارای خاص بعضی از کارای عمومی رو نقض میکنن...مثلا چند وقت پیش یه ایسی مخابراتی داشتم...توی دیتا شیتش نوشته بود از زیر این آی سی پلیگان رد نشه....ما هم چون پسر خوبی بودیم...گوش دادیم :mrgreen:

موفق باشی

خوب بودن تنها ویژگی ای است که برای دستیابی به آن نیاز به هیچ استعدادی نیست.... دکتر قمشه ای

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X