به نام خدا سلام دوستان میخواستم بدونم چطور میشه با AVR توسط ترانزیستورهای TIP41 و BD135 یک مصرف کننده مثلا 2 آمپر رو راه اندازی کرد(مدار بایاسینگ).متشکرم خداحافظ...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طریقه راه اندازی TIP41 و BD135 با تحریک AVR
Collapse
X
-
پاسخ : طریقه راه اندازی TIP41 و BD135 با تحریک AVR
بنظر شما لزوم این کار چیه من که مشکلی نداشتمoo::eek: و مدار داره درست کار مینکنه هیچ اشکالی هم پیش نیومده البته اول خودمم دارلینگتون بستم :redface: ولی جایی مجبور بودم مدارو کوچیک کنم و دارلینگتونو حذف و بایاس معمولی رو استفاده کردم و پس از جواب گرفتن دیگه همیشه ساده میبندم :biggrin:هزینه کمتریهم داره اصفهانییم دیگه :biggrin: :biggrin:
{ خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط r-elبنظر شما لزوم این کار چیه من که مشکلی نداشتمoo::eek: و مدار داره درست کار مینکنه هیچ اشکالی هم پیش نیومده البته اول خودمم دارلینگتون بستم :redface: ولی جایی مجبور بودم مدارو کوچیک کنم و دارلینگتونو حذف و بایاس معمولی رو استفاده کردم و پس از جواب گرفتن دیگه همیشه ساده میبندم :biggrin:هزینه کمتریهم داره اصفهانییم دیگه :biggrin: :biggrin:
در مورد فرمایش شما
این قضیه به hfe یا همون بتای ترانزیستور بر میگرده لینک پایین دیتا شیت tip41 هستش
http://pubpages.unh.edu/~aperkins/pdf/TIP-devices/TIP41.pdf
طبق نمودار 1 hfe این ترانزیستور برای جریان کلکتور 2 آمپر حدود 30 میشه طبق یه حساب سر انگشتی جریان بیس میشه 2000/30 =60 میلی آمپر
فکر نکنم پورت میکرو بتونه یه همچین جریانی رو بده واسه همین مجبوریم یه ترانزیستور دیگه پشتش ببندیم .
حالا اگه طبق فرمایش شما مقاومت بیس رو یک کیلو بذاریم جریان بیس میشه یه چیزی حدود چهار میلی آمپر و در بهترین حالت هم hfe این ترانزیستور 55 هست پس جریان بیس میشه یه چیزی در حدود 220 میلی آمپر .
البته این حالت بدترین حالته و ممکنه hfe در عمل بیشتر از این مقدار باشه و یا گرم شدن ترانزیستور باعث افزایش اون بشه
دیدگاه
-
ولی اصلا داغ نمیشه و ایتطوری که میگین نیست من زیاد تئوریم برای این محاسبات خوب نیست ولی میدونم که تئوری در مجموع با عمل تفاوت بسیاری داره و نمیشه به تئو.ری اکتفا کرد و باید مدارو عملی بست و جوابو مشاهده کرد شاید تئوری شما درست باشه ولی من این مدارو عملی بستم و کاملا مطلوب جواب گرفتمoo:
{ خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه
دیدگاه