سلام
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نخوه تنظیم فیوز بیت های atmega 32 برای استفاده از کریستال خارجی
Collapse
X
-
پاسخ : نخوه تنظیم فیوز بیت های atmega 32 برای استفاده از کریستال خارجی
دقیقا مانند Atmega16 می باشد .
عکس های زیر رو ببین.
http://www.4shared.com/dir/1971898/4.../Avr_Pics.html
-
فیوز بیت های CKSEL3...0 : 1111 باشه
و فیوز بیت های مربوط به زمان بالا آمدن (SUT1...0) رو هم میتونی 10 یا 11 انتخاب کنی.
برای اطلاعات بیشتر به دیتا شیت بخش Crystal Oscillator مراجعه کنید. :rolleyes:آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22
دیدگاه
-
با مراجعه به قسمت System Clock and Clock Options تو دیتا شیت می تونی اطلاعات خوبی راجه به Clock به دست بیاری و اگه سریع می خوای این کارو بکنی تو CodeVision تمام تیک های CKSEL0..3 رو بردارلبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد
دیدگاه
-
داداش فرید اگه همه فیوز بیت ها 1 بشه منظورم فیوز بیتای کلاک هست cksel
اون طوری یک بار فقط پرو گرام میشه
یعنی شما نوع کلاک رو روی کلاک ایکسترنال میزارین نه کریسال ایکسترنال
یعنی برای کار دباره میکرو باید یه فرکانس مربعی به پایه xt1 داد که با فرکانس حد اقل 1 مگا و با دامنه 5 ولت باشه و بعد فیوز بیت هارو به حالت اول برگردوند[move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حامد رحیمیداداش فرید اگه همه فیوز بیت ها 1 بشه منظورم فیوز بیتای کلاک هست cksel
اون طوری یک بار فقط پرو گرام میشه
یعنی شما نوع کلاک رو روی کلاک ایکسترنال میزارین نه کریسال ایکسترنال
یعنی برای کار دباره میکرو باید یه فرکانس مربعی به پایه xt1 داد که با فرکانس حد اقل 1 مگا و با دامنه 5 ولت باشه و بعد فیوز بیت هارو به حالت اول برگردوند
برای استفاده از *کلاک*خارجی باید همه فیوز بیت های کلاک رو روی 0 ست کرد(فعال کرد)
برای کریستال خارجی 16 مگ باید همه رو روی 1 ست کرد(غیر فعال)
و کریستال رو تا حد امکان به میکرو نزدیک بگیرید و هر پایش رو با یه خازن 22 پیکو(برای 16 مگ) زمین کنید
با تشکر
دیدگاه
-
من یه تعداد کریستال خرید کردم اما نمی دونم چرا بعضی از کریستال ها اصلا جواب نمیدن تقریبا تو هر 5 تا دوتا خراب دارم
نمیدون واسه کریستال باید دنبال چه جنس و مارکی باشم معیار و مشخصه ای هست که بتونم از اون کمک بگیرم اینجوری خیلی خرابی دارم
حتی شده تو بعضی جاها بعد از یه مدت دیگه کریستال جواب نمیداده و باید عوض میشده ؟
میبخشین منو اگه سوال ها زیاد برام پیش اومده ؟
دیدگاه
-
پاسخ : نخوه تنظیم فیوز بیت های atmega 32 برای استفاد 
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهنه اقا حامد مشکلی نداره!
برای استفاده از *کلاک*خارجی باید همه فیوز بیت های کلاک رو روی 0 ست کرد(فعال کرد)
برای کریستال خارجی 16 مگ باید همه رو روی 1 ست کرد(غیر فعال)
و کریستال رو تا حد امکان به میکرو نزدیک بگیرید و هر پایش رو با یه خازن 22 پیکو(برای 16 مگ) زمین کنید
با تشکر
همه رو 0 گذاشتم دیگه پروگرم نمیکنه.
حالا باید چیکار کنم...
دیدگاه
دیدگاه