اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساعت با نمایشگر ثانیه led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساعت با نمایشگر ثانیه led

دروغ نگفته باشم چیزی دستگیرم نشد راستش جایی از انجمنم به طور مفصل و واضح درمورد نحوه کار لچ573 برای یه ادم خنگی مثل ما توضیح داده نشده که درست یاد بگیریم :redface: :icon_razz:میتونین اینجا یه بحث راه بندازیم و کامل درموردش توضیح بدید از اساتید ارجمند خواهش میکنم درا ین مورد دست یاری رسانند :cry:بببببببببببببببببببببببببببببا تشکر فراوان راستی شنیده بودم اگه برا ساعت از ایت لچا استفاده کنیم نورشون هم بیشتر میشه حقیقت داره oo: oo:خواهش میکنم یاری رسانید باز هم از همت دوستان و اساتید که وقت عزیزشون رو در اختیار ما قرار میدن پیشاپیش ممنون :rolleyes: :nerd:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

راستی ببخشید اینقدر سوال میپرسم من ساعت و با 7448 درست کردم و عدد 6 و 9 رو درست نشون نمیده اگه بخوام برنامه رو طوری تغییر بدم که نیاز به 7448 نباشه که عدد 6 و 9 رو درست نشون بده دردسر داره کداشو چطوری محاسبه میننن :cry:
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

خوب با یه چندتا عکس دوباره توضیح میدم واست .
        ببین این ic دارای 8تا پایه ورودی اطلاعات و یه پایه هم واسه کنترل هستش که اسمش LE می باشد .
        وقتی اطلاعات روی ورودی قرار میگیرند ، تا وقتی LE صفر یا LOW باشه اطلاعات به خروجی نمیرن . (به اصطلاح میگن خروجی قفل میشه و اطلاعات حالت قبل رو در خودش نگه میداره .) این عکس رو نگاه کن :

حالا یکسری اطلاعات (صفر و یک) رو به ورودی این ic میدیم . ولی پایه LE رو یک نمیکنیم و همون صفر میزاریم بمونه . نتیجه رو ببین :

خوب با اینکه ورودی نسبت به حالت قبل تغییر کرد ولی خروجی هنوز همون حالت قبل رو داره نشون میده . چرا؟ چون پایه LE صفره و هنوز یک نشده .
        حالا پایه LE رو یک میکنیم . به خروجی دقت کن :

دیدی که وقتی پایه LE رو یک میکنیم ، اطلاعات ورودی به خروجی میره .
        حالا یک بار دیگه تکرار میکنیم . ورودی رو تغییر میدیم ولی پایه LE رو صفر میکنیم .

مشاهده میکنی که هنوز خروجیمون اطلاعات مرحله قبل رو تو خودش نگه داشته و اطلاعات جدید به خروجی نرفته . (به اصطلاح خروجی لچ شده)
        حالا پایه LE رو یک میکنیم .

اطلاعات ورودی به خروجی رفت .

دیدگاه

اقا حالا شد خیلی دمت گرم افتاد خوبم افتاد از اول میگفتی :applause:حالا میشینم باهاش کار میکنم تا کامل یاد بگیرم اگه به مشکل برخوردم مزاحمت میشم :wow: :applause: :applause: :nice: :bye
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام تونستم led هارو طوری که خواستم روشن و خاموش کنم فقط یه مشکل اینکه نتونستم به عنوان ثانیه شمار استفادش کنم یعنی نمیدونم چطوری زمان delay شو رو یک ثانیه دقیق ساعت تنظیم کنم که بتونه به جای ثانیه شمار بکار برد برنامه رو براتون میذارم یه زحمت بکشید راهنمایی کنین [ftp=ftp://www.4shared.com/file/247704709/550ab12c/_3__noname1.html] http://www.4shared.com/file/247704709/550ab12c/_3__noname1.html[/ftp]
            If S1 = 1 Or S1 = 3 Or S1 = 5 Or S1 = 7 Or S1 = 9 Then
            Set Portb.4
            Else
            Reset Portb.4
            End If
            این خط مربوظ به ثانیه شماره میخوام مدار لچ رو جایگزینش کنم اینم برنامه لچ[ftp=ftp://www.4shared.com/file/247707690/ee637718/noname1.html]http://www.4shared.com/file/247707690/ee637718/noname1.html [/ftp] یه زحمت بکشین یه نگاهی بش بندازین ببینیم چطور میشه با هم تلفیقشون کرد و یه مدارش کرد راستش میخوام یه خورده یه سرو سامونی به این مدار بدم و یه طرح جالب از توش در بیاریم و برای استفاده دوستان بذاریم اگه زحمت بکشید منو در این راستا راهنمایی کنین همه میتونن استفاده کنن فقط یه خواهش دیگه که دارم اینه که لطف کنین و سایتو مدار اماده و...معرفی نکنین اینجا یه سایت اموشی فقط مکن برنامه رو مینویسم و زحمت رفع اشکالشو بکشین که یه چیزی یاد بگیریم

{ خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ایجی
              خوب با یه چندتا عکس دوباره توضیح میدم واست .
              ببین این ic دارای 8تا پایه ورودی اطلاعات و یه پایه هم واسه کنترل هستش که اسمش LE می باشد .
              وقتی اطلاعات روی ورودی قرار میگیرند ، تا وقتی LE صفر یا LOW باشه اطلاعات به خروجی نمیرن . (به اصطلاح میگن خروجی قفل میشه و اطلاعات حالت قبل رو در خودش نگه میداره .) این عکس رو نگاه کن :

حالا یکسری اطلاعات (صفر و یک) رو به ورودی این ic میدیم . ولی پایه LE رو یک نمیکنیم و همون صفر میزاریم بمونه . نتیجه رو ببین :

خوب با اینکه ورودی نسبت به حالت قبل تغییر کرد ولی خروجی هنوز همون حالت قبل رو داره نشون میده . چرا؟ چون پایه LE صفره و هنوز یک نشده .
              حالا پایه LE رو یک میکنیم . به خروجی دقت کن :

دیدی که وقتی پایه LE رو یک میکنیم ، اطلاعات ورودی به خروجی میره .
              حالا یک بار دیگه تکرار میکنیم . ورودی رو تغییر میدیم ولی پایه LE رو صفر میکنیم .

مشاهده میکنی که هنوز خروجیمون اطلاعات مرحله قبل رو تو خودش نگه داشته و اطلاعات جدید به خروجی نرفته . (به اصطلاح خروجی لچ شده)
              حالا پایه LE رو یک میکنیم .

اطلاعات ورودی به خروجی رفت .
              اقا دست گلت درد نکنه از راهنماییت ساعتم راه افتاد با چه نوری اینقدر نورش زیاده که با گوشی به زور تونستم ازش عکس بگیرم و عکس واضح نمیفته که بذارمش ببینین ولی یه عکس خوب با دوربین میگیرمو دسته گلمو نشونتون میدم وقعا گل کاشتی ایول
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

من این کار رو با AVR و Basecom انجام دادم البته چون نمیخواستم مدارم شلوغ بشه فقط از میکرو استفاده کردم و ال ای دی هارو بصورت ماتریسی بستم. البته علاوه بر ثانیه دقیقه و ساعت هم نمایش داده میشه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X