اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

spi در بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : spi در بسکام

مهندس پارت نامبر داره ؟؟؟؟ این مقدار من هم همون زمان مشکل داشتم بااین چون ندونستم نزدم حالا مثلا فرض کن توی پروتئوس من باید چه طور اینو اضافه کنم و برای خریدش چی بگم
    فکر کنم آقای جان لاک هم تو جزیره گیر کرده خبری ازش نیست (می دونم دو باره قاطی می کنه که چرا مزاحم شما شدیم )

دیدگاه

برای کاربردهای عمومی میتونید از TLP521 استفاده کنید سه مدل مختلف داره (1 - 2 و 4 اپتوکوپلر در یک پک)
      البته برای مدار آموزشی فعال نیازی نیست
      میتونید پایه ها رو مستقیم وصل کنید

دیدگاه

استاد ممنونم
        ممنونم بعضی از دوستان که پیگیر این داستان هستند آدم رو به استباه می اندازن البته خوب حالا دیگه مطمئن شدیم فقط دوتا سوال
        1- این از مدل یه دونه ای استفاده کرده
        2- من چرا توی پروتوئس نمیتونم پیداش کنم با Device pick چون اصلا tpl نداره ؟؟؟
        معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

تمام اپتو ایزولاتور ها از لحاظ عملکرد تقریبا مثل هم هستند فقط اختلاف هایی در ولتاژ کلتور - جریان راه اندازی کاتد و ... دارن
          میتونید از کتابخانه اپتوایزولاتور استفاده کنید

دیدگاه

از اینکه دیر شد واقعا متاسفم ولی این فایل هم شماتیک هست هم نقشه پی سی بی و به دوستان توصیه می کنم که از پی سی بی استفاده نکنند و روی برد بورد بزنن چون گند زدم دولایه شده از اینکه خان پانی هم کلی فحش دادند توی پیغام شخصی ممنونم گفتم تا استاد behi هست زیاد اذیتشون نکنیم منظور من همین تاپیک بود مگه من اینجا موضوع دیگه ای مطرح کردم که شما تاراحت شدید شما هم تاپیک می زدیم نه تاپیک مال من نیست من به قولی که داده بودم عمل کردم این هم لینکش من دیگه ادامه نمی دم هرکی که میخواد بیاد و تاپیک رو با استاد behi ادامه بده که نگران نشید این هم لینم دانلود
            http://www.wtgrco.com/uprar/5460a.rar

دیدگاه

:wow:

دوباره دعواتون شد :wow: :wow: :wow:
              حسسسسسساسسسسسسس چی بهت گفته این جوری سوختی . اگه گفت یه هفته هست همه منتظریم راست میگه من هم بهتون ایمیل زدم گفتم اگه وقت ندارید من انجام بدم ولی قبول نکردید حالا هم خودت ادامه بده مشکلی با شما نداریم اتفاقا خوب مری جلو . خدائی خودت می دونی این پروژه کارشناسی منه و چقدر برام مهمه که زود تر گندش بریده بشه و هنوز با این آیسی یه جریان هم نتونستیم بخونیم

آقای بهی (استاد عزیز و گرامی) اگه شماتیک رو تایید میکنید که پی سی بی رو بزنیم راستی چی کار کنیم پی سی بی یا برد بورد بعد از یه هفته

http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

من فایل رو دیدم
                ولی متاسفانه چیزی ازش متوجه نشدم
                اگر خودتون مطمعن هستید میتونید دست بکار بشید
                من پیشنهاد میکنم هرکس که میتونه خودش PCB رو بزنه و کسایی رو که نمیتونن راهنمایی کنه
                اینطوری همه میتونن با مشکلات ساخت آشنا بشن

موفق باشید

دیدگاه

آقای بهی ممکنه خواهش کنم شماتیک رو هم بررسی کنید چون نمی دونم این دوستمون چی کار کرده برا پی سی بی اگه شماتیک رو درست کشیده رو برد بورد بزنیمش ؟
                  http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

دوست عزیز
                    من شماتیک رو دیدم ولی چیزی ازش متوجه نشدم
                    شاید کامل دانلود نشده بود دوباره دانلود میکنم ولی فایلی که من دیدم شماتیک نبود
                    به هر حال بهترین شماتیک، شماتیک پیشنهادی خود دیتاشیت هست

دیدگاه

دوستان من دقیقا این رو کشیدم

این هم فایل پروتوس و بس کام اگه مشکلی هست بگید آره طبق نظر استاد روی برد بور بهتره من که بیخیال ایزولاتور شدم

این هم آدرس فایل ها (شامل فایل پروتئوس و سورس بسکام )
                      http://www.wtgrco.com/uprar/wtgr127169365720100419meter.rar

من فقزط نتونستم چیزی مثل پایه های Cs5460a پیدا کنم ممنوم میشم استاد behi کمک کنند که توی پروتئوس پایه ها رو هم بیاریم من هیچ پکیجی پیدا نکردم که شماره پایه هاش مثل اون باشه فقط سیم خالی کشیدم استاد اگه کمک کنید ممنون میشیم .

دیدگاه

متاسفانه من خیلی به پروتوس مسلط نیستم
                        ولی فکر کنم بشه براش قطعه تعریف کرد
                        شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنند

دیدگاه

اولین مرحله برای ایجاد یک قطعه ساخت پکیج ان در قسمت شماتیک میباشد ، برای اینکار از منو ابزار سمت چپ ابزار گرافیکی box را انتخاب کنید:در صفحه شماتیک یک مستطیل به اندازه متعارف رسم کنیدمرحله بعدی قرار دادن پایه برای قطعه میباشد ، برای اینکار از ابزار device pins modeگزینه یdefaultرا انتخاب کنیدتعداد پایه را در گوشه سمت چپ و راست قطعه قرار دهید( با چرخواندن پایه میتوانید انها را در مکان های دیگر نیز قرار دهید ):بر روی اولین پایه (از بالا) کلیک کنید و نام مناسبی برای ان قرار دهید سپس بر رویnextکلیک کنیدتوجه داشته باشدی که برای تمام پایه ها ی که در نقش ورودی یا خروجی هست خواصi/oتیک بخوردهمچنین برای پایه های که در نقش تغذیه مدارخواصppتیک بخوردبعد از اتمام مراحل رویokکلیک کنید ، اکنون به منویtoolsبروید و در انجا گزینه یProperty Assignment Toolراانتخاب کنیدتنظیمات پنجره باز شده را تنظیم کنیدتا اینجا مراحل اولیه ساخت قطعه به پایان رسید اکنون پکیجی را که ساختید انتخاب کنید (در قسمت خالی از صفحه شماتیک کلیکراست کنید و گزینه یselect all objectرا انتخاب نمایید ) و سپس از منویLibrary گزینه یMake Deviceرا انتخاب نماییددر پنجره ای که باز میشود در قسمتDevice Name نام قطعه رو وارد کنید بر رویNEXTکلیک کنیددر قسمت بعدی باید برای قطعه خود یک پکیجPCBمناسب انتخاب کنیددر پنجره موجودAdd/Editرا انتخاب کنید ، در پنجره ای که باز میشود ( پنجره یPackage Device)نیز گزینهaddرابزنیدمشاهده میکنید که کتابخانهpcbبرای شما باز میشود ، شما میتوانید از پکیج های موجود یکی را انتخاب کنید ( تمامی پکیج های قطعاتاستاندارد در این کتابخانه وجود دارد ) مناسب ترین پکیج را انتخاب کنیدبعد از انتخاب کردن پکیج مناسب در کتابخانه ، رویokکلیک کنید تا به پنجره یPackage Deviceبرگردید ، در این پنجره بر رویAssign Packageکلیک کنید تا پکیج برای قطعه ثبت شود ، مشاهده میکنید کهدر پنجره یMake Deviceپکیج قطعه به نمایش در میاید.بر رویnext کلیک کنیددر پنجره ای که باز میشود ، مهمترین تنظیمات قطعه وجود دارد ، در زیر کلیه گزینه های مود در این پنجره اورده شده است:
                          Device Categoryدر این قسمت طبقه یا نوع قطعه مشخص میشود ، در این قسمت شما باید مشخص کنید قطعه در کدام یکازگروه های پروتوس قرار گیرد.
                          : Device sub-categoryاین گزینه مشخص کننده خانواده قطعه میباشد.

Device Manufacturer:در این شرکت سازنده قطعه مشخص میشود که به دلخواه یک مورد را انتخاب کنید .

در قسمتDevice Descriptionشما میتوانید توضیحاتی در مورد قطعه قرار دهید .
                          در قسمتsave device to Libraryکتابخانه ای که قطعه در ان ذخیره میشود مشخص میگردد.

بعد از اجرای تنظیمات رویokکلیک کنید ، ممکن است بعد از کلیک رویok پیغامی مبنی برupdateکردن قطعه نمایش داده شودان را نیزok کنید.مراحل ساخت قطعه به پایا ن رسید
                          موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

واقعا از لطفتون ممنونم این تایپ کردن شما اون هم به این کاملی خیلی برای من ارزشمند بود واقعا از شما و استاد بهی ممنونم که این جوری به ما کمک می کنید
                            ممنونم ازتون

دیدگاه

خواهش میکنم منم این تاپیک رو جدی دنبال میکنم و از شما واستاد بهی بسیار مچکرم لطف ایشون شامل من هم شده خوشحال شدم تونستم کمک کوچکی بکنم.
                              موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

:wow: :wow:
                                با زحمت فراوان دیگه این شماتیک برای برد آموزشی تمام شد این شکلش این هم آدرس فایلها همه با هم (فایل پروتئوس و بس کام ) استاد بهی اگه صلاح میدونید شروع کنیم به برنامه نویسی یعنی الان به فرمائید چه ولتاژی به کدوم پایه ها بدیم [color=red](البته اینو می دونم که باید به پایه های 9و10 بدیم ولی شما بگید یه لطف دیگه داره ) به نوبه خودم از آقای مازیار هم تشکر می کنم ...

http://www.wtgrco.com/uprar/wtgr127184332320100421meter.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X