اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبکه عصبی باC یا Qbasic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبکه عصبی باC یا Qbasic

سلام
    من میخوام یک شبکه عصبی با 7 ورودی و 6 خروجی با استفاده از روش
    MLP
    بنویسم با توجه به اینکه این کد برنامه باید در یک میکرو کنترولر پیاده سازی شود باید حجم برنامه تا حدودی برای استفاده در آن کم باشد در ضمن زبان استفاده شده
    C یا Qbasic
    خواهد بود لطفا اگر کسی تجربه ای در این زمینه دارد در صورت امکان در اختیار من قرار دهد
    با تشکر

پاسخ : شبکه عصبی باC یا Qbasic

یک سوال این چی هست
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
      تو متلب شبکه رو طراحی کن و شبکه رو با وردی خورجی های مناسب آموزش بده.بعد از به دست آمدن وزن های شبکه میتونی با دستور gensim(net) توپولوژی شبکه و وزن ها رو استخراج کنی و تو زبان های برنامه نویسی دیگه استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
        یک سوال این چی هست
        با سلام خدمت n340
        ممنون از اینکه با این طرز جواب دادن ، قوت قلبی برای من و دوستان دیگر هستید .
        حقیقت اینه که منم نفهمیدم منظورتان این بود که اصلا شبکه عصبی نمی دونید و سئوال براتون عجیب بود که این طرز جواب درست نیست می تونستید توضیح بخواهید . در ضمن کاربرد شبکه عصبی فقط در زمینه رباتیک نمی باشد.
        واگر در این زمینه علامه هستید ببخشید که سئوال قدری ناقص بود کاملش میکنم تا از فیو ضاتتان دیگران هم بهره مند شوند:
        شبکه MLP ، دو لایه میانی ،تابع فعال ساز هر لایه sigmoid ، تعداد نودها در هر لایه میانی 10 ، بایاس اولیه مفروض ،

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_sl66
          سلام
          تو متلب شبکه رو طراحی کن و شبکه رو با وردی خورجی های مناسب آموزش بده.بعد از به دست آمدن وزن های شبکه میتونی با دستور gensim(net) توپولوژی شبکه و وزن ها رو استخراج کنی و تو زبان های برنامه نویسی دیگه استفاده کنی
          با تشکر از هادی
          به راحتی میشه ورودی و خروجیها رو در مطلب وارد کرد وتوپولوژی شبکه و وزنها را در جاهای دیگر استفاده کرد، ولی منظور من این بود که یادگیری شبکه هم با این زبانها صورت گیرد.
          لطفا اگر کد برنامه ای دارید ممنون خواهم بود.

دیدگاه

بابا زیر دیپلم بگید ماهم بفهمیم
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X