اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب با atmega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب با atmega8

من یه atmega8 دارم که با هاش مشکل دارم .نمی تونم باهاش lcd2*16 راه اندازی کنم.
    برای تست پورت ها،پورت های atmega8 خروجی کردم 1ثانیه های 1 ثانیه داون اما وقتی led بهش وصل می کنم با فرکانس 15بار در ثانیه روشن خاموش میشه. oo:
    خیلی خنده داره برنامه و سخت افزار از این ساده تر نمیشه،با proteus کار می کنه. :surprised:
    در ضمن میکرو با 1Mhz داخلی کار می کنه.(فیوزبیت ها روی حالت پیشفرض هستند).
    ؟ ؟ ؟
    می بینیم و نادیده می گیریم!

پاسخ : مشکل عجیب با atmega8

نوشته اصلی توسط Mohsen P
    من یه atmega8 دارم که با هاش مشکل دارم .نمی تونم باهاش lcd2*16 راه اندازی کنم.
    برای تست پورت ها،پورت های atmega8 خروجی کردم 1ثانیه های 1 ثانیه داون اما وقتی led بهش وصل می کنم با فرکانس 15بار در ثانیه روشن خاموش میشه. oo:
    خیلی خنده داره برنامه و سخت افزار از این ساده تر نمیشه،با proteus کار می کنه. :surprised:
    در ضمن میکرو با 1Mhz داخلی کار می کنه.(فیوزبیت ها روی حالت پیشفرض هستند).
    ؟ ؟ ؟
    سلام دوست خوبم

یعنی در lcd هیچی نمایش نمی ده ؟

دیدگاه

پایه های 1 و 3 و 16 رو به منفی بزن
      و 2 و 15 به +5
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

دوستان عزیزم مشکل از LCD نیست چون همین LCD با همین سخت افزار با ATmega 16 کار می کنه.
        من برنامه ای که نوشتم، یه تاخیر 1 ثانیه ای تو برنامه است که LED رو روشن و خاموش کنه،اما LED با فرکانس 15 بار در ثانیه روشن خاموش میشه.
        ؟؟؟

دیدگاه

خوب قربونت

کریستال رو غیر فعال کن
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

قربونه خودت
            اصلا من بهش کریستال وصل نکردم 1MHz داخلیه.ممکنه میکرو خراب باشه؟اما من از این میکرو خیلی استفاده کردم(توی مدار های قبلیم کار می کرد)

دیدگاه

سلام منم با همین مشکل مواجه شدم
              تو proteus درست کار میکنه
              وقتی قسمت های مربوط به lcd رو از برنامه حذف میکنم هکه چیز درست میشه
              پروگرامر من avrasp اینم تنظیماتش

یعنی میتونه مشکل از پروگرامر باشه؟؟؟؟
              من هم با bascom نوشتم هم با winavr ولی هیچ کدوم جواب نداد
              نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X