اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ثبت اختراع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ثبت اختراع

سلام خدمت همه اش خوران جوان :nice:
    انشاالله معاف می شی :agree:

اقا یکی بگه من بالاخره توی برد سوراخ دار ببرم یا نه من یک قاب درست می کنم مدار را توش میزارم
    اقایون به اصطلاح داور میان توشو نگاه کنند یا نه؟
    اقا من استرس دارم کمکم کنید دیگه!!!!!!!

برای سلامتی همه ی سربازان وظیفه صلوات

دیدگاه

عزیز من هیچی نبر اونجا! بیخودی خودت رو خسته نکن. از دستگاهت عکس و فیلم تهیه کن و ببر.

دیدگاه

ممنون
        اقایون هزینه ثبت چقدر است من الان یک جا دیدم 500 هزار تومـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان :cry2:
        راسته؟؟؟
        من اگر 500 هزار تومن داشتم که................................................ .........

واقعا هزینه ثبت الان چقدر است؟؟

دیدگاه

حالا آخرش چندماه سربازی معاف میشه واسه هر ثبت اختراع؟؟؟
          استرس نداره. اونجا بری هرکی یه کیسه دستشه یه مشت باتری و برد داره با 4 تا خازن و یه AVR و چهارتا led و یه 10-20 تا ثبت کرده. اگر فیلم قبول می کنند یه عکس و فیل از یه برد بگیر و ... من خودم پروژه کارشناس 2 نفرو تو دانشگاه همینجوری راه انداختم و 20 هم گرفتند
          Gracias A La Vida
          [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
          http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
          زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

اگه بخوای ثبت 20سال کنی آره پات گرون میفته. میتونی واسه 3 -4 سال ثبت کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ایجی
              اگه بخوای ثبت 20سال کنی آره پات گرون میفته. میتونی واسه 3 -4 سال ثبت کنی.
              خوب 3-4 ساله چقدر میشه؟؟

دیدگاه

آره خوب. باید یه اختراع داشته باشی بعد تو سایت نخبگان ثبتش کنی . مراحلشو توضیح داده. و نمره از 8 حداقل 6 به بالا بگیره طرحت. بعد حتی می تونی بدون چون چرا 50 میلیون وام بگیری یا هر کاری که دوست داری . ولی طرحت نباید حتی یه سیم اشتباه یا 0.1 ولت کم داشته باشه چون کسایی که بهت نمره میدن همه فوق یا دکترای مثلا الکترونیک دارن . برای سربازی هم همینطور.
                عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.

دیدگاه

کسی میتونه در مورد گرفتن کسری با اختراع توضیح بده؟؟؟
                  با تشکر

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

سلام یکی جواب بدهد :cry2:
                    1-ثبت 5 ساله چقدر در می اید؟

نوشته اصلی توسط Amet
                    آره خوب. باید یه اختراع داشته باشی بعد تو سایت نخبگان ثبتش کنی . مراحلشو توضیح داده. و نمره از 8 حداقل 6 به بالا بگیره طرحت. بعد حتی می تونی بدون چون چرا 50 میلیون وام بگیری یا هر کاری که دوست داری . ولی طرحت نباید حتی یه سیم اشتباه یا 0.1 ولت کم داشته باشه چون کسایی که بهت نمره میدن همه فوق یا دکترای مثلا الکترونیک دارن . برای سربازی هم همینطور.
                    2-یک سیم اشتباه دیگه چی است ؟؟نهایت اختراع را می بری باید جواب بدهد دیگه !!(معیار سیم اشتباه چه چیزی است)

دیدگاه

فکر کنم ثبت 3-4 ساله کمتر از50 تومن خرج داشته باشه . برای این موضوعات بهترین روش اینه که برید اونجا و از خودشون سوال کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amet
                        چیزی بیشتر از 4 تا مشنگ نیستند. اگر اینا دکتری داشتن و یا از روش هایی غیر از آتیش زدن کتابخونه دکتری گرفته بودند من یکی خودم رو حلق آویز می کردم. فقط کافیه جلوشون بگی دکتری افتخاری..!!
                        Gracias A La Vida
                        [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                        http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                        زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

چیزی بیشتر از 4 تا مشنگ نیستند. اگر اینا دکتری داشتن و یا از روش هایی غیر از آتیش زدن کتابخونه دکتری گرفته بودند من یکی خودم رو حلق آویز می کردم. فقط کافیه جلوشون بگی دکتری افتخاری..!!
                          [/quote]

مشنگ آره بابا . واسه همونه کارم واسه سربازی گیره . 11 اختراع داشته باشی هیچ کدوم از 5 نمره نیاد بالا.... به خدا . کاشکی مشنگ بودن.

عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.

دیدگاه

میگن میشه با شرکت تو مسابقات روباتیک در رشته مین یاب / اگه اول بشی و پاشو صفت بگیری سربازی معافت می کنن من کسایی رو میشناسم که معاف شدن . بازم بدون 3 ماه آموزشی که باید بری .

پس مسابقات اصفهان می بینمتون... :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X