اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساعت با استفاده از کدها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساعت با استفاده از کدها

ببینین منطق 7447 منفی یعنی برا روشن کردن led تو خروجیش باید عین uln کاتد رو بدی بهش و اند رو به + تغذیه وصل کنی یعنی یک میدی و 0میگیری 7448 منطقش مثبته یهنی میدی به اند led و کاتدشو میدی به منفی حالا 7447 خروجیش منفی میدی به uln خروجی میشه چی مثبت پس نمیشه داد به کاتد و اندرو داد به مثبت(اند مشترک) برا اند باید بدی به 7448 و uln2803 یا میدی به 7447 و بعد میدی به udn981a که دقیقا برعکس uln و دیگه خروجی رو اینورت نمیکنه و به کاتد و ازا اونطرف به + اگه نتونستم درست توضیح بدم و متوجه نشدم بگین تا عکسی چیزی بذارم
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

من تا حالا صد مدل مدار با این چند تا آی سی که گفتی بستم . ولی اینیکی بهت گفتم بهترین مدلشون بوده ، نمیدونم چراشما اصرار دارید قطعه بیخودی به مدارتون اضافه کنید .
      مدارتو بزار ببینم
      A-Hosseini

دیدگاه

ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار بنده میگذارید من مدارو براتون میذارم ولی قبلش یه سوال در مورد مداری که گفتین من اینطوری برداشت کردم درسته(2تا2تا led ها با هم سری میشن یعنی 7تا میشن بعد هفت اند داریم که با مقاومت به +12و هفت کاتد داریم که به خروجی 74573وصل میشن یعنی مثلا 4تا a داریم که به یه خروجی لچ و الی اخر تا g خوب من سوالم اینه که مثلا 4تا a میشه 4تا 7تایی (14 تا هست دوتادوتا باهم سرین برا مثلا aو... ) با این حساب میشه 28ledآ‌برا هر خروجی لچ به راحتی جواب میده oo:البته نمیخوام حرف شما رو نقض کنم شما جواب گرفتین ولی برا من که نساختم سوال شده و اینکه این 28 led رو اینقدر میتونه پر نور درایو کنه :eek: یا شاید من باز اشتباه متوجه شدم ضمنا شما فرمودین ((هر 2 تا LED رو با هم سری کن وبا یه مقاومت 560 اهمی به مثبت 12 وصل کن سمت های منفی هر 14 LED رو هم به هم وصل کن ، برای هر هفت قسمت سگمنتت این کارو بکن . 7 منفی داری اونارو به خروجی یه 74hc573 بده هر چند تا سگمنت داری هم ورودیهای لچشونو به هم وصل کن بعد بده به خروجی یه 7447 و ورودی 7447 رو به میکروت بده . بعد هم پایه های EN لچ ها رو بده به میکروت ))ما 14تا رو با هم سری کردیم که میشه منفی هفتled درسته اگه اینطور نیست یکم واضح ترش کنین واگه درسته 28تارو درایو میکنه

سوال اخرم که از همه مهمتره اینه که اینقدر مدارو پر نور میکنه و ارزششو داره که به جای 7448ویهuln 4تالچ استفاده کنم چون هم مدار بزرگتر میشه و هم هزینه مدار بالاتر میره...
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X