یک پنل 8*8 ال ای دی معمولی ساختم و می خوام یک کاراکتر رو در اون نمایش بدم اما در نمایش این کاراکتر می خوام از روش اسکن صفحه ای (مثل صفحه ی مانیتور, نقطه به نقطه) استفاده کنم. از دوستان محترم می خوام برای نوشتن برنامه میکرو برای اسکن ماتریس من رو کمک کنن
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اسکن صفحه ای
Collapse
X
-
پاسخ : اسکن صفحه ای
تو چه سطحی از برنامه نویسی هستی ؟
بسکام؟
باید برای خودت سطر و ستون انتخاب کنی
یعنی سطر هارو به یه پورت بده و ستون ها رو هم همینطور
ستون ها رو یک به یک فعال کن و سطر هارو دیتای مخصوص به همون سطر رو بده بهش
و این کارو خیلی سریع انجام بده
واست یه کد نوشتم که تو اون میتونی حرف S رو نشون بدی دقت کن فعال کردن ستون ( سطر ها ) به پورت C و دیتا یا اطلاعات ستون به پورت D وصل کردم.
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 1000000
Config Portb = Output
Config Portc = Output
Dim I As Byte
Dim M As Byte
M = 1
Do
For I = 0 To 8
Portd = Lookup(i , Majid)
Portc = M
Rotate M , Left , 1
Waitms 5
Portc = 0
Next I
Loop
End
Majid:
Data &H09 , &H15 , &H15 , &H15 , &H02 , &H00
سوال داشتی بگو
فعلا...
.
.
-
من به زبان c برنامه می نویسم برنامه ای که شما نوشتید مربوط به اسکن فقط ستون ها است من می خوام از LED سطر اول ستون اول سپس سطر اول ستون دوم و ...LED ها اسکن بشن تا آخرین LED(سطر هشتم ستون هشتم)
از نظر خودم باید از وقفه تایمر استفاده کنم اما مطمئن نیستم .فرکانس رفرش رو هم می خوام 50 هرتز باشه
کسی نظر نداره؟
دیدگاه
-
فکر میکنم دوستان یخورده دچار اشتباه شدن. عنوان تاپیک "اسکن صفحه" هستش. یعنی روشی که توی تابلو های روزدید استفاده میشه. شما دارید روش اسکن سطری یا ستونی رو توضیح میدید. نمیدونم شاید منظور جناب arash13 همین اسکن سطری یا ستونی باشه . ولی بهرحال از عنوان تاپیک این برداشت میشه که هدف آموزش تابلو های دینامیک هست نه استاتیک.
دیدگاه
-
آخه قضیه تی وی فرق میکنه ، روشن شدن یک پیکسل به صورت زوج و فرد حدودا چند میکرو ثانیه طول میکشه ، در حقیقت میخواین یه تابلو روان بسازید
حالا چرا قضیه رو می پیچونین ، من خودم تجربه ساخت تابلو روان های RGB رو دارم ، قرار نیست شما پیکسل پسکیل جاروب کنید.
در ضمن جاروب تصویر در تلویزیون ( CRT ) با تابلو روان فرق می کنه.
اگه دوس داشته باشی میتونم مدار و برنامه برای 8*8 RGB برات سند کنم..
.
.
دیدگاه
-
بنام خدا
با سلام
نوشته اصلی توسط arash13یک پنل 8*8 ال ای دی معمولی ساختم و می خوام یک کاراکتر رو در اون نمایش بدم اما در نمایش این کاراکتر می خوام از روش اسکن صفحه ای (مثل صفحه ی مانیتور, نقطه به نقطه) استفاده کنم. از دوستان محترم می خوام برای نوشتن برنامه میکرو برای اسکن ماتریس من رو کمک کنن
..................
در حقیقت من می خوام یک پنل RGB بسازم که مثل تلویزیون اسکن بشه ولی اول دارم این روش روی یک پنل با LED معمولی امتحان می کنم .میشه در مورد اسکن پیکسل ها در مانیتور شما یکم توضیح بدید؟مثلا با Refresh rate شصت هرتز, چه مدت زمانی هر پیکسل انتخاب میشه؟
درایو یک ماتریس 8 در 8 ال ای دی ، به روش PIXEL DRIVING مشابه صفحه CRT در تلویزیون .
با احترام
89/1/9
دیدگاه
-
والا واسه تابلو 3 رنگ ( فقط 3 رنگ ) کافیه برای هر بخش یه میکرو در نظر بگیری دو دیتای مخصوص هر رنگ رو به هر میکرو بدی (3 میکرو) بعد به صورت معمول جاروب کنی. یعنی هر سه تا همزمان.
ولی اگه بخوایی RGB داشته باشی خوب از روش PWM استفاده میکنن که آی سی های تولید PWM هست ولی بخاطر پیچیدگی و گرون بودن این آی سی ها من از روش dac استفاده کردم.
نمیدونم مرسومه یا خیر ولی تو چند تا از پروژه هام که با RGB کار کرده بودم دیتای هر پیکسل رو به dac میدادم ( البته قبل از آی سی یه لچ هم بود ) بعدش عمل جاروب رو انجام میدادم.
البته سایز بزرگی نداشت 64 * 16 بود..
.
.
دیدگاه
دیدگاه