2 راه دارید! یا از یک 7805 استفاده کنید یا از یه دیود زنر!
حالا بسته به کاری که دارید از هر کدوم که خواستید میتونید استفاده کنید...
فک کنم با 7805 نمیشه چون حداقل ورودی باید 7.5 باشه تا موقعی که میخایی جریان بکشی افت نکنه .
بهترین راه همون استفاده از یک مقاومت و یک دیود زنر 5.1 ولت هستش .
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
شما می توانید از یک LOW DROPOUT REGULATOR مانند LM2940CT-5 که افت بسیار کمی روی آن ایجاد می شود، استفاده کنید.
اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
2 تا دیود بزار سر راه ش هر کدوم نیم ولت افت داره :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
سلام
به نظر من چند تا از این دوتا دیود ها با هم موازی کن oo: oo: که مشکل جریان نداشته باشید
اخه من یک بار می خواستم نیم ولت روی یک دیود افت کنه دیود داغ می کرد بد جور
مجبور شدم یکی دیگه با ان موازی کنم درست شد
خوب شما با یه زنر 5.1 ولت 1 وات به بالا مدارو تست کنید .
همین طوری که نمیشه گفت
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
دیدگاه