با سلام خدمت همه دوستان عزیز.
از همه اساتیدی که با تایمر دو در مد آسنکرون کار کردند، عاجزانه میخوام که کمکم کنید. من برنامه زیرو برای فعال سازی تایمر دو نوشتم . اما این برنامه در پرتوس اجرا میشه ولی نمیدونم چرا وقتی پروگرمش میکنم تو مگا 8 جواب نمیده. من فیوز بیت کلاک رو هم 1001 پروگرمش کردم و از کریستال پالس ساعت یعنی 32768 هرتز نیر استفاده کردم وبه XTAL1 و دو وصلش کردم. اینو هم بگم که در ابتدای برنامه پورت C 4 روهم یک بار روشن وخاموش کردم (برای تست ) اما با توجه به تایمی که بهش دادم (200 میلی ثانیه ) زمان خاموش شدنش خیلی طول میکشه وبنظرم غیرعادیه. و قسمتهای دیگه برنامه اصلا اجرا نمی شه(در عمل). ممنون میشم اگه کمکم کنید.
از همه اساتیدی که با تایمر دو در مد آسنکرون کار کردند، عاجزانه میخوام که کمکم کنید. من برنامه زیرو برای فعال سازی تایمر دو نوشتم . اما این برنامه در پرتوس اجرا میشه ولی نمیدونم چرا وقتی پروگرمش میکنم تو مگا 8 جواب نمیده. من فیوز بیت کلاک رو هم 1001 پروگرمش کردم و از کریستال پالس ساعت یعنی 32768 هرتز نیر استفاده کردم وبه XTAL1 و دو وصلش کردم. اینو هم بگم که در ابتدای برنامه پورت C 4 روهم یک بار روشن وخاموش کردم (برای تست ) اما با توجه به تایمی که بهش دادم (200 میلی ثانیه ) زمان خاموش شدنش خیلی طول میکشه وبنظرم غیرعادیه. و قسمتهای دیگه برنامه اصلا اجرا نمی شه(در عمل). ممنون میشم اگه کمکم کنید.
کد:
'-------------------------------------------------------------------------- ' ' Frequency Meter ' 1386/5/16 ' ver 1.01.1 '-------------------------------------------------------------------------- ' Micro Setting $regfile = "M8def.dat" $crystal = 8000000 Dim Count As Long Dim I As Long Dim J As Long Dim M As Integer I = 0 Config Portc.5 = Output Config Portc.4 = Output Set Portc.4 Waitms 200 Reset Portc.4 Config Timer2 = Timer , Async = On , Prescale = 1 ' Enable Interrupts Enable Timer2 Enable Ovf2 On Ovf2 Timer2_isr Stop Timer2 Start Timer2 Do Loop End '-------------------------------------------------------------------- Timer2_isr: Stop Timer2 I = I + 1 If I = 128 Then Set Portc.5 Waitms 500 Reset Portc.5 Timer2 = 0 End If Start Timer2 Return
دیدگاه