شما برای خروجی سنسورتون باید یهRC با مقاومت 75 اهم و خازن 1 میکرو بذارید تا نویز خروجی سنسور رو بگیره. احتمالا مشکل همین باشه. . برای adc میکرو و اوپ امپ که خیلی حساسن حتما باید این کار رو بکنید. مثل شکل زیر
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
شما برای خروجی سنسورتون باید یهRC با مقاومت 75 اهم و خازن 1 میکرو بذارید تا نویز خروجی سنسور رو بگیره. احتمالا مشکل همین باشه. . برای adc میکرو و اوپ امپ که خیلی حساسن حتما باید این کار رو بکنید. مثل شکل زیر
آقا شرمنده کردین
ممنونم اما توی پروتئوس که نویزی وجود نداره با این حال دستورتون رو اجرا کردم اما بازم خروجیهام چشمک زن بودن
حتی قسمت ADC رو حذف کردم بازم چشمک زن بود
اشکال از خود برنامه اس
یه برنامه دیگه دانلود کردم اون هیچ مشکلی نداشت اما اونی نبود که من میخوام
میخوام به این شکلی که من میخوام باشه
با سپاس
تخیل مهمتر از دانش است
علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآگیرد
آلبرت انیشتین
سه روزه الاف یه اشتباه ریزم :surprised:
اشکال کارم از جابجا گذاشتن Pin و Port توی معرفی ورودی و خروجیها بود که برطرف شد
از شما دوست خوبم ممنونم
:wow: :wow: :wow:
تخیل مهمتر از دانش است
آلبرت انیشتین
سلام. برای برنامه نویسی lm35 من توی کد ویزارد تیک adc , تیک use 8 bits رو زدم. و ولتاژ ref v رو AVCC دادم.
الان برای فرمول بدست آوردن دما چی بنویسم؟
میشه نسبت بگیرم به این صورتکه در دمای 25. adc رو بخونم. مثلا شده 50.
بعد اینجوری:
temp=((read_adc(0))*25)/50
اگر این غلطه میشه یکی توضیح بده اون فرموله چیه؟ من فقط با این تنظیمات بلدم با ADC کار کنم. از حرفای شما چیزی سر در نمیارم.
خواهش می کنم یکی کمکم کنه عجله دارم. :cry: :cry: :cry:
سلام. برای برنامه نویسی lm35 من توی کد ویزارد تیک adc , تیک use 8 bits رو زدم. و ولتاژ ref v رو AVCC دادم.
الان برای فرمول بدست آوردن دما چی بنویسم؟
میشه نسبت بگیرم به این صورتکه در دمای 25. adc رو بخونم. مثلا شده 50.
بعد اینجوری:
temp=((read_adc(0))*25)/50
اگر این غلطه میشه یکی توضیح بده اون فرموله چیه؟ من فقط با این تنظیمات بلدم با ADC کار کنم. از حرفای شما چیزی سر در نمیارم.
خواهش می کنم یکی کمکم کنه عجله دارم. :cry: :cry: :cry:
سلام
آقا من کد ویزارد بلد نیستم اما من برای حل این مشکل اومدم با تغییر دادن مقاومت پول پ شده ی سنسور دما رو تا حد نزدیک به دمای واقعی رسوندم و بعد میانگین گیری کردم
البته نظر اساتید چیز دیگه ایه
موفق باشی
تخیل مهمتر از دانش است
آلبرت انیشتین
سلام
آقا من کد ویزارد بلد نیستم اما من برای حل این مشکل اومدم با تغییر دادن مقاومت پول پ شده ی سنسور دما رو تا حد نزدیک به دمای واقعی رسوندم و بعد میانگین گیری کردم
البته نظر اساتید چیز دیگه ایه
موفق باشی
مقاومت پول پ شده دیگه چیه؟ oo:
مگه سنسور دما مستقیم وصل نمیشه؟ طبق دیتاشیت. گراند و vcc و vout
منظورتون اینه که یه مقاومت متغییر هم به adc وصل می کنید و از adc دما کم می کنید؟ اینجوری:
دیدگاه