پاسخ : از کجا میشه فهمید که میکرو سوخته و دیگه
یه کار توپ . آی سی رو بشکون از وسط بعد بوش کن یه بوی قلیزی شکر سوخته میده. اگه بخوای می تونی با یه آی سی سالم که اونم بشکونی مقایسه کن . من این کارو کردم( جدی :bye :nice: :smile: )
ok خوب اگه پروگرامر اسم آی سی رو تشخیص بده که سالمه 50% و اگه درست پروگرام کنه و Finish Program بده سالمه 50%.
حالا 50+50=100% پس سالمه.
پاسخ : پاسخ : از کجا میشه فهمید که میکرو سوخته و دیگه
نوشته اصلی توسط Amet
یه کار توپ . آی سی رو بشکون از وسط بعد بوش کن یه بوی قلیزی شکر سوخته میده. اگه بخوای می تونی با یه آی سی سالم که اونم بشکونی مقایسه کن . من این کارو کردم( جدی :bye :nice: :smile: )
ok خوب اگه پروگرامر اسم آی سی رو تشخیص بده که سالمه 50% و اگه درست پروگرام کنه و Finish Program بده سالمه 50%.
حالا 50+50=100% پس سالمه.
پاسخ : از کجا میشه فهمید که میکرو سوخته و دیگه بدرد نمی خوره؟
من کمی پیش این مشکل برام پیش اومد 5 آسی مادر مرده atmega8 رو دور انداختم سه بار پروگرم میشد و دیگه نمی شد
بعدش از یک ازین تاپیک ها فهمیدم که اشکال از پایه ریست بود
من پایه ریست رو درایو نمی کردم با یک مقاومت به مثبت وصل نمی کردم
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
معنی سوختن بد جاافتاده شما یا فیوز بیت رو اشتباه تنظیم می کنی مثلا اسلاتور خارجی رو داخلی تعریف می کنی که بسته به نوع پروگرامرت قابل حله،در این حالت کار نمی کنه اگه هم کار کته چون فرکانس اسیلاتور تنظیم نی اشتباه کار می کنه(در این حالت هیچ اعتمادی نی ،حتی ممکنه شما اسبلاتور رو به جای خارجی داخلی تعربف کنی کار می کنه ولی دیگه پروگرام نمی شه)
اگه هم ولتاژ زیاد بدی کلا وی سوزه.
تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت
نوشته اصلی توسط sey22
معنی سوختن بد جاافتاده شما یا فیوز بیت رو اشتباه تنظیم می کنی مثلا اسلاتور خارجی رو داخلی تعریف می کنی که بسته به نوع پروگرامرت قابل حله،در این حالت کار نمی کنه اگه هم کار کته چون فرکانس اسیلاتور تنظیم نی اشتباه کار می کنه(در این حالت هیچ اعتمادی نی ،حتی ممکنه شما اسبلاتور رو به جای خارجی داخلی تعربف کنی کار می کنه ولی دیگه پروگرام نمی شه)
اگه هم ولتاژ زیاد بدی کلا وی سوزه.
ممنون ولی من درست متوجه نشدم
الان یه میکرو دارم که برنامه قبلی اش در برد avr کار میکنه ولی پروگرام نمیشه
یه میکرو دیگه دارم که پروگرام میشه و کار هم میکنه....
چطوری مطمئن بشم میکروی اولی سوخته یا خیر. اگر نسوخته و اشکال از تنظیمات فیوز بیت هست چطوری تنظیمات فیوزبیت رو به حالت اول برگردونم..؟
پروگرمر موقع پروگرام شدن میگه : chip enable program error
معمولا مشکل اکثرا تو تنظیم اسلاتورهایت باید یه منبع کلاک بهش بدی که تو بعضی از پروگرامرها مثل TNM هست(پایه 13) این پایه رو می دی به پایه ورودی کریستال میکروت بعد که میکر.ت اومد بالا تنظسمش رو برگردون به داخلی ،راه دبگه استفاده از مداهایی که همون کلاک رو ایجاد میکنن تو همین سایت فکر کتم باشه http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30857.0 البته من اینو نخوندم ولی اگه مداری پیشنهاد داد که ببندب و بهت کلاک بده تا میکروت بالا بیاد ازش استفاده کن
تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت
دیدگاه