اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تشخیص روشن یا خاموش بودن دستگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تشخیص روشن یا خاموش بودن دستگاه

داداش من من به این پاسخا کاری ندارم
    من پاسخ خودمو میگم
    اگه از ترانس
    یا منبع تغذیه سو چینگ البته باید حتما ایزوله باشه ینی اولیه و ثانویه به همربطی نداشته باشه :read:
    استفاده کنی مشکلی برات پیش نمیاد البته میتونی یه دونه از 12 ولت کامپیوتر نمونه برداری کنی ووووووووو بفهمی که روشنه یا نه به همین سادگی به همین خوش مزگی :eek:
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام شما یه مقاومت 1کیلواهمی لازم داری یه لامپ ال ای دی کوچک یا بزرګ ویه کابل یواس بی همین

دیدگاه

سلام : وقتی فن کامپیوتر روشن میشه یه فرکانسی از خودش پخش میکنه ، مثلا یه رادیو FM به اون محدوده نزدیک کنی روش پارازیت می اندازه ، به هر حال از این روش هم میتونی استفاده کنی
        نیازی به بازکردن کیس هم نداره

دیدگاه

خب شما هم درست میگید ولی این رو امتحان کردم پورت usb در زمان خاموشی هم داری برق 5 ولت و می باشد و دیگه نمیشه از این موضوع استفاده کرد .[/QUOTE]
          دراکثر مادربرد ها میتوان تنظیم کرد که آیا در زمان خاموشی usb پنج ولت داشته باشد یا نه ......

دیدگاه

برای اندازه گیری جریان ac بهترین روش استفاده از سنسور های اثر هال می باشد مانند CT ها و یا چیپ های acs712 و ....
            مدار زیر برای اینکار مناسب هست که بهتره از نوع 5 آمپری استفاده کنید و آپ امپ هم از نوع با حساسیت بالا و بجای مقاومت های R1 و R2 هم از پتانسیومتر استفاده کنید تا محدوده عمل قابل تغییر باشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X