اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ذخیره سیگنال کد شده بر روی میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ذخیره سیگنال کد شده بر روی میکرو

سلام دوستان :nerd:

من میخوام یه سیگنال کد شد رو روی میکرو ذخیره کنم و بعد دقیقا عین همون سیگنال کد شده رو تولید کنم البته فاصله زمانی هم مهمه یعنی با هم فاصله زمانی که بیتها پشت سر هم هستن دقیقا همون از دو باره تولید بشه (مثال: مثل ریموت کنترل تلویزیون )
    امیدوارم که واضح توضیح داده باشم
    از دوستانی که در این کار خبره هستن در این مورد راهنمایی کنن که شیوه برنامه نویسیش به چه صورته (من با AVRوبا کد ویژن میخوام انجام بدم) البته اول از همه میخوام روش کار رو یاد بگیرم

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید :applause:

پاسخ : ذخیره سیگنال کد شده بر روی میکرو

دوستان کسی نبود جواب بده
    یا اینکه من سوالمو درست مطرح نکردم
    لطفا کمک کنید خیلی لازم دارم :cry2:

دیدگاه

شاید استفاده از ماژول داخلی capture بتونه کمکت کنه + استفاده از تایمر برای اندازه گیری زمان دریافت هر بیت

دیدگاه

سلام
        اگه یه اسکوپ دیجیتال داشته باشی تقیبا 90 درصد راه خود بخد حل میشه :rolleyes:

ولی اگه مثله من اسکوپ نداری باید اول از همه پروتکل اون ریموت رو بدونی چیه بعد با کمک تایمر هر دیتایی که میاد مثلا اگه 0 باشه 0.6us واگه 1 باشه1.2us ویه فاصله هم بین 0 و1 هست که باید اینارو محاسبه کنی تا بفهمی الان 1 اومده یا صفر البته این اعداد که گفتم نمیدونم درسته یا نه فکر کنم ماله کنترل sony بود
        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

من قبلا همچین کاری رو واسه کارت خوان عابر بانک کردم، خیلی راحت بود. فقط کافیه اسکوپ داشته باشی

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایی شما :applause:
            ولی نمیخوام بدونم پروتکلش چیه فقط میخوام اون سیگنال کپی کنم و بعد دقیقا همون پخش کنم حالا هر پروتکلی میخوا د باشه
            مثل این که میکرو مثل طوطی اون سیگنال بگیره و بعد تکرار کنه
            ایا برای ذخیره با تایمر این کار بکنم؟
            ایا برای تکرار باید از PWM باید استفاده کنم
            در اصل ما میخوایم با کنترل های زیادی این کار انجام بدم که شاید نشه پروتکل همه رو به دست اورد ولی اگه با این روش کار بکنم میتونیم با همه مدل کنترل سازگارش کنیم
            ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند

دیدگاه

یعنی کسی راه حلی برای این موضوع نداره!!!؟ :angry:

دیدگاه

ببین محسن جان همینطوریم نمیشه بدون در نظر داشتن پروتکل ریموت شروع به ذخیره و پردازش دیتا کرد
                البته به نظر من :redface:

یعنی به فرض اگه با تایمر میکرو بخوای دیتایی رو بگیری بعد زمانشو محاسبه کنی و بعد تشخیص بدی که صفر بوده یا یک حالا مثلا برای ریموت sony 0.6us میشه 0 و برای مثلا ریموت سامسونگ صفرش یه مدت زمان دیگه ایی و یا یکش
                و یه چیزه دیگه ریموت sony رو فرکانس فکر کنم 38khz دیتا رو میفرستاد و هر ریموتی یه فرکانسی داره

برای تکرارشم با همون دیتایی که ذخیره کردی با مثلا فرکانس 38khz مدوله کنی و بفرستی یجور مدولاسیون fsk بود :agree:

کلا دنگو فنگ زیاد داره ولی یادمه یه ساعتی بود که ریموت داشت و دیتا رو ذخیره میکرد و عین همونو میفرستاد ولی فکر کنم برای هر ریموتی جواب میداد
                ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X