اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پایه های سون سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در پایه های سون سگمنت

با سلام خدمت دوستان
    من سه 7سگمنت ولی با پایه هاش مشکل دارم
    قبل از این فقط تو پروتئوس باهاش کار کرده بودم اما حالا که یه نمونه عملیش رو گرفتم نمیتونم پای هاش رو تشخیص بدم
    این 7سگمنت نوع 4 تایی هستش و 6 تا پایه از بالا و 6 تا پایه از پایینش زده بیرون
    ممنون میشم کمکم کنید
    زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

پاسخ : مشکل در پایه های سون سگمنت

سلام

عکس زیر رو نگاه کن باید به همین صورت باشه.

اگر نبود این روش کلیشه:

مولتی مترت رو بزار رو حالت تست دیود حالا با توجه به این که سون سگمنتد آند مشترک هست یا کاتد مشترک یه پروب رو بزار روی یه پایه بعد پایه های دیگه رو یکی یکی اتصال بده اگر روشن شد (یکی از سگمنتها) یعنی دوسر دیود رو پیدا کردید که یه سرش مشترک هست(کامان)
    Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

پاسخ : مشکل در پایه های سون سگمنت

اولا باید بگم که این نوع سگمنت ها از دوتا به بالا دیگه دارای پایه های مجزا برای هر سگمنت نیستند و 8 پین برای هرقسمت سگمنت میباشد و 4 پین هم برای برق هر سگمنت که پایه مشترک می باشد برای استفاده از این نوع سگمنت باید دونه دونه رفرش بکنی یعنی اطلاعات اولین سگمنت رو بفرستی و بعد از فعال سازی پایه برق آن به مدت 20 میلی ثانیه برق آن قسمت رو قطع کنی و به سگمنت بعدی بری و همین کار رو تکرار کنی .
      این هم شکل واقعی پایه های اون .
      روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
      نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .

باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
      نه به خاطر قدرتش !!!
      این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X