اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط ماژول RF با پورت سریال کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط ماژول RF با پورت سریال کامپیوتر

سلام به تمامی دوستان........
    من به مداری با ماژولهای RF ترجیحا نوع ASK مثل ASK / RFTM1-315 نیاز داشتم که بتونه به پورت سریال کامپیوتر وصل بشه و اطلاعات رو به ماژول گیرنده بفرسته و ماژول گیرنده هم اطلاعات رو به دستگاه مورد نظر بده.....
    بذارید بهتر بگم من یک تابلو روان دارم که برای هر بار برنامه ریزی نیاز به اتصال به پورت سریال کامپیوتر داره می خوام به صورت بیسیم کار کنه بردش مهم نیست چقدر باشه.اگه کمک کنید واقعا ممنون میشم........
    زیباترین لحظات را کسی به تو هدیه میدهد که بدترین لحظات را از تو بگیرد

پاسخ : ارتباط ماژول RF با پورت سریال کامپیوتر

سلام دوست عزیز
    این سیستم نیاز به مدار خاصی نداره
    فقط باید توسط یه دونه max232 فرستنده رو به پورت کام وصل کنی ، بعدشم گیرنده رو به میکرو ... اگه از ASK استفاده میکنی نویز اون اذیتت میکنه و یه قسمت برنامه نویسی برای از بین بردن نویز باید لحاظ کنی ، برای اطلاعات کاملتر یه سرچ توی انجمن بزن احتمال زیاد قبلا روی این نوع پروژه ها خیلی باید کار شده باشه ، به هر حال اگه مشکلی بود مطرح کن سعی می کنیم با هم حلش کنیم
    در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم انچه تو بنمایی

دیدگاه

مرسی دوست عزیز .........
      امتحان می کنم ببینم می تونم جواب بگیرم یا نه. البته قبلا با ماژول fsk کار کردم می خواستم اگه بشه با ask کار کنم که ارزان تره اما فکر کنم مشکل نویز باشه. اگه برنامه از بین بردن نویز رو گیر اوردی بذار ممنون می شم :smile:
      زیباترین لحظات را کسی به تو هدیه میدهد که بدترین لحظات را از تو بگیرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.m.e
        مرسی دوست عزیز .........
        امتحان می کنم ببینم می تونم جواب بگیرم یا نه. البته قبلا با ماژول fsk کار کردم می خواستم اگه بشه با ask کار کنم که ارزان تره اما فکر کنم مشکل نویز باشه. اگه برنامه از بین بردن نویز رو گیر اوردی بذار ممنون می شم :smile:
        برای از بین بردن نویز کاری که ما انجام می دایم این بود که فرض کن یک دیتارو 10 بار می فرستایم در گیرنده اگر این دیتا از 10 بار دریافت بیش از 5 بار توی رنج دیتای ما بود آنگاه این دیتای مورد ارسال است در غیر این صورت این دیتا نویز محسوب میشه ، چند کزینه دیگه رو هم باید مد نظر بگیری 1- اینکه یکی از عوامل تولید نویز باد ریت بالا هست 2- برای اینکه مشخص بشه دیتای دریافتی نویز هست یا نه از توابع کدویژن استفاده کن مثلا با استفاده از تابع toascii(char c) میتونی بفهمی که دیتای دریافت شده دارای چه کد اسکی هستش ، اگه این کد اسکی توی بازه اعداد و حروف باشه اون موقع این می تونه یه دیتای تعریف شده باشه ،،، دوستان کسی نظری نداره؟

اگه بازم سواالی بود مطرح کن با هم روش کار میکنیم

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم انچه تو بنمایی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X