سلام بچه ها من چه جوری میتونم برد سنسور مادون قرمز رو تا چندین متر افزایش بدم ؟ :agree:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
افزایش برد سنسور مادون قرمز ؟
Collapse
X
-
پاسخ : افزایش برد سنسور مادون قرمز ؟
اگه میکرو بکاریده :smile: باشی . بهش فرکانس بده و تو گیرنده برشدار . می تونی با یه 555 بهش مربعی بدی و با پایه 4 با میکرو کنترل کنی و با یه مثلا lm313 یا هر آشکار ساز دیگه ای تو گیرنده برش داری ok
عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.
-
طنوشته اصلی توسط Ametاگه با میرو بکاریده :smile: باشی . بهش فرکانس بده و تو گیرنده برشدار . می تونی با یه 555 بهش مربعی بدی و با پایه 4 با میکرو کنترل کنی و با یه مثلا lm313 یا هر آشکار ساز دیگه ای تو گیرنده برش داری ok
ببینید من واسه سنجش سرعت میخام . یعنی دو تا فرستنده دو تا گیرنده . حالا ایا میتونم فاصله ی هر کدوم از این فرستنده و گیرنده ها رو تا چندین متر افزایش بدم ؟گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..
دیدگاه
-
سلام به dr-data
با هر فرکانسی که دوست داشته باشی که نمیشه برادر من....... شما اگه با 38 کیلو هرتز بفرستی چشم گیرنده پارس داخلش فیلتر 38 داره و خودش سیگنال دیتای ارسالی از فرستنده رو بهت میده. فقط نکته ای که هست اینه که خروجیش بر عکسه که با یک ترانزیستور حل میشه.
اینو دانلود کن. شاید کمکت کنه:
http://rapidshare.com/files/37475821...chive.zip.htmlچقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)
دیدگاه
-
سلام.
می تونی به جای Ultrasunic فرستنده گیرنده مادون بزاری. توقعی نداشته باش که همه چیز راحت دستت بیاد. باید مدارو واسه مادون تغییر بدی.عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojtaba bahadorسلام به dr-data
با هر فرکانسی که دوست داشته باشی که نمیشه برادر من....... شما اگه با 38 کیلو هرتز بفرستی چشم گیرنده پارس داخلش فیلتر 38 داره و خودش سیگنال دیتای ارسالی از فرستنده رو بهت میده. فقط نکته ای که هست اینه که خروجیش بر عکسه که با یک ترانزیستور حل میشه.
اینو دانلود کن. شاید کمکت کنه:
http://rapidshare.com/files/37475821...chive.zip.htmlگاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..
دیدگاه
-
فکر نکنم ارور بده......... :surprised: امتحانش کردم. برای باز کردنش وینرار داری؟
ضمنا برای افزایش برد تعداد چشمهای فرستنده رو زیاد کن. چشم گیرنده هم که همون چشم پارس هست که حتی اگه پشت به چشم باشی بازم میگیره. خودم چشم پارس رو امتحان کردم.(5سال پیش یه آرمیچر رو باهاش روشن کردم)چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)
دیدگاه
-
سلام دوست من
شما این کار را بسیار ساده میتونی با سنسور گیرنده TSOP12xx انجام بدی تو بازار هم باید از تعمیرکارهای تلویزیون تهیه کنی با نام چشمی تلویزیون واسه فرستنده هم یه فرستنده معمولی مادون قرمز من با همین مدار تا 10 متر جواب گرفتم فقط تنها نکته ای که داره اینه که باید اطلاعات را مدوله شده بفرستی یعنی تو فرستنده به جای صفر موج 40 یا 38 کیلو و به جای یک هیچ موجی ارسال نمیکنی به همین راحتیفرزندم در راه است
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علیرضا کیانیسلام دوست من
شما این کار را بسیار ساده میتونی با سنسور گیرنده TSOP12xx انجام بدی تو بازار هم باید از تعمیرکارهای تلویزیون تهیه کنی با نام چشمی تلویزیون واسه فرستنده هم یه فرستنده معمولی مادون قرمز من با همین مدار تا 10 متر جواب گرفتم فقط تنها نکته ای که داره اینه که باید اطلاعات را مدوله شده بفرستی یعنی تو فرستنده به جای صفر موج 40 یا 38 کیلو و به جای یک هیچ موجی ارسال نمیکنی به همین راحتی
نوشته اصلی توسط masoud.dadgarsalam ba afzayshe jaryan mitoni hata 2 barabar ****
:eek:گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : افزایش برد سنسور مادون قرمز ؟
نوشته اصلی توسط Ametاگه میکرو بکاریده :smile: باشی . بهش فرکانس بده و تو گیرنده برشدار . می تونی با یه 555 بهش مربعی بدی و با پایه 4 با میکرو کنترل کنی و با یه مثلا lm313 یا هر آشکار ساز دیگه ای تو گیرنده برش داری ok
اما یه روش راحت تر هست اونم اینکه از عدسی های مخصوس این کار استفاده کنی
این عدسی ها برای کانونی کرون نور ir استفاده می شن و چون از پراکندگی جلوگیری می کنن برد رو افزایش می دن البته اینم بگم که اگه تو محیط باز و نور خورشید ازشون می خوای استفاده کنی کار مشکل میشه
Don't hesitate to ask any question ..
دیدگاه
-
دوستان و همراهان گرامی من از 555 استفاده کردم و براش تقویت جریان هم گذاشتم (38 کیلو هرتز). اینم مدارم . به نظرتون این مدار تا چقدر جواب میده و چطور میتونم بردش رو افزایش بدم ؟
http://upload.parsiking.com/file3/1271484460.rar
یه سوال دیگه من عکس العمل این مدار چطوریه ؟ من میخام واسه سنجش سرعت ازش استفاده کنمگاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..
دیدگاه
دیدگاه