اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

HFE یک ترانسیستور و mega8 کمک کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : HFE یک ترانسیستور و mega8 کمک کنید

مقاومت فقط جهت تحریکه بیسه و اگه مقدارش خیلی بالا باشه ترانزیستور روشن نمیشه. و اگر هم خیلی پایین باشه ترانزیستور میسوزه. بنابراین شاید نرم افزار به این صورت نشون میده شما اگه توی عمل امتحان کنی به حرف من میرسی. فقط منبع موثره. وقتی ال ای دی شما روشن میشه یعنی کلکتور و امیتر به هم وصل میشن. حالا اگه ولتاژ بیس رو افزایش بدی به نظر خودت کلکتور و امیتر محکمتر به هم وصل میشن که پر نور تر میشه؟؟؟؟ خوب اینکه غیر منطقیه. شما اگه کلید لامپ خونه رو بزنی و لامپ روشن شه اگه کلید رو فشار بدی، لامپ پر نور تر میشه؟؟؟ در اینجا هم به همین صورته. شاید نرم افزار این طور کار میکنه.
    ناگفته نماند که من در پست قبلی گفتم که کلکتور و امیتر تقریبا به هم وصل میشن و نکته ای که اینجا هست اینه که یه ربط کمی هم به جریان بیس داره ولی اونقدر نیست که شما اونو احساس کنی. شاید نرم افزار بدلیل دقتش این مسئله رو نشون میده.......... بازم تشکرهای اهدایی شما صفره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

سلام.
      من این کار رو عملی انجام دادم 3 تا مقاومت مختلف رو به بیس ترانزیستور دادم وقتی 5 ولت به بیس می دادم نور led ها بر طبق مقاومت ها نورشون کم و زیاد می شد.

دیدگاه

تحقیق بیشتری میکنم و نتیجشو بهت میگم. شما هم اگه به نتیجه ای رسیدی منو بی خبر نذاری

دیدگاه

باید کم و زیاد بشه
          چون با کم و زیاد کردن مقاومت و ثابت بودن ولتاژ b-e شما عملا دارین جریان بیس رو زیاد و کم میکنین
          و با کم و زیاد کردن جریان بیس جریان کلکتور هم کم و زیاد میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behi88
            باید کم و زیاد بشه
            چون با کم و زیاد کردن مقاومت و ثابت بودن ولتاژ b-e شما عملا دارین جریان بیس رو زیاد و کم میکنین
            و با کم و زیاد کردن جریان بیس جریان کلکتور هم کم و زیاد میشه
            آره باید بشه منم گفتم میشه ولی انقدر ناچیزه که شما نمیتونی ببینیش. چراکه جریان بیس در حد میکرو آمپره و هر بتایی درش ضرب بشه در کلکتور تغییرات خیلی کمه و قابل رویت نیست.

دیدگاه

با این وجود آیا HFE در این کار می تواند دخالتی داشته باشد یا نه؟
              ممنون

دیدگاه

آره جریان کلکتور برابر HFE در جریان بیس هست

دیدگاه

اقا جان چون جریان مصرفیت کمه بتا ترانزیستور اثر نداره جانم :angry: تو به ال اید نهایت 40 میلی امپر میدی که ال الدی داغ کنه :cry2: خوب اگه بتا یا همون اچ اف ای 100 باشه باید جریان بیست 0.4 میلی باشه ولی با مقاومت 1 کیلو و ولتاژ 12 ولت جریان بیس 12 میلی امپر میشه oo: درست 26 برابر شایدم بیشتر پس اگه جریانت 26 برابر تو خروجی یا همون ال ایدی باشه بازم مقاومت بیس به اندازست :wow: :read:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام آقای مجتبی بهادر
                    شما در این مورد تحقیق کردین؟ نتیجه چی شد؟

دیدگاه

سلام.
                      من تست عملی انجام دادم . 2 مدار رو ساختم یکی با BC547C و یکی BC547B. نور تولید شده در BC547C کمی از اون یکی بیشتر بود. جای led ها رو هم عوض کردم باز هم نتیجه همان شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X