اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد تایمر صفر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد تایمر صفر

سلام دوستان تایمر 0 رو این جوری پیکر بندی کردم :

config timer0=timer , prescale=1 پس هر 125 نانو ثانیه یک واحد به tcnt0 اضاف میشه.(کریستال 8مگ)

سوالم اینه که فرض کنید مقدار تایمر 3 هست . (3 تا 125 نانو ثانیه گذشته)و من شمارش بعدی رو در 10 نانو ثانیه متوقف کردم . این مقدار 10 ثانیه رو چه جوری میتونم بدست بیارم که به 3 اضافه کنم
    گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

پاسخ : سوال در مورد تایمر صفر

اگه منظورتون 10 نانو ثانیه هست ، باید بگم که نمیشه ، چون میکرو با کریستال 8مگا دقتش 124نانو ثانیه است
    اما اگه منظورتون 10 ثانیه است میشه
    Share OR Die

دیدگاه

ببینید برای تشخیص سرعت زیاد میخام . خب کریستال 16 مگ هم میشه استفاده کرد . ولی مهم اون زمان باقی مانده هست که خطا ایجاد میکنه

مثلا با این کریستال میشه 62.5 . یعنی بعد از 62.5 نانو ثانیه مقدار تایمر 1 میشه . حالا من در 62.5 ثانیه دوم قبل از اینکه تایمر 2 بشه اگه تو 10 ثانیه متوقفش کنم این رو چه جوری میتونم به 1 اضافه کنم ؟(نمیدونم متوجه شدید)

شاید با نسبت گیری بشه
      گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نسبت گیری چی؟؟
        خودتون بهش فکر کردین؟؟؟؟
        Share OR Die

دیدگاه

کلیه عملیات میکروکنترلر، با کلاک داخلی آن سنکرون می شود و بنابراین این امکان وجود ندارد که در بین زمان وقوع دو کلاک، کاری انجام شود. بنابراین خطایی هم به وجود نمی آید.

نوشته اصلی توسط dr.data
          من شمارش بعدی رو در 10 نانو ثانیه متوقف کردم .
          انجام چنین کاری امکان ندارد.
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

ای بابا خب اینکه تو زمانای خیلی پایین خطا ایجاد میکنه در حد نانو ثانیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X