اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضبط و پخش صدا به روش MP3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ضبط و پخش صدا به روش MP3

:angry: در این پروژه به کمک فوری نیاز دارم .
    من از طریق ADC سیگنال صدا را گرفتم و روی حافظه خارجی ریختم بعد از روی حافظه خواندم و از طریق PWM به سخت افزار پخش صدا دادم ولی روی بلندگو چیزی نشنیدم
    از mega32 استفاده کردم

پاسخ : ضبط و پخش صدا به روش MP3

سلام دوست عزیز
    مشکل می تونه از خیلی جاها باشه
    اول حافظه خارجیت رو چک کن که سالمه و درست پیکره بندی شده باشه و بعد پیکره بندی pwmرو بررسی کن یه پروژه ی اماده هم تو سایته
    اگه بگردی پیدا میکنی
    اگه باز مشکلت حل نشد بگو ،یه سورس آماده هست برات پلود کنم

دیدگاه

داداش من اول باید دامنتو در حد ماکس 2.56 بالا ببری اگه نمونه برداریت 5 ولته با ید 5 کنی در ضمن باید ای وی ار در ثانیه 20000 نمونه ورداره نمیدونم فرکانس نمونه برداری ای دی سی ای وی ار چنده سعی کن کلاک external بزاری با فرکانس 12 یا بیشتر :read:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arman_mpco
        :angry: در این پروژه به کمک فوری نیاز دارم .
        من از طریق ADC سیگنال صدا را گرفتم و روی حافظه خارجی ریختم بعد از روی حافظه خواندم و از طریق PWM به سخت افزار پخش صدا دادم ولی روی بلندگو چیزی نشنیدم
        از mega32 استفاده کردم
        ُسلام
        دوست عزیز pwm یعنی مدولاسیون پهنای باند است و منطقش صفر و یک است شما با این روش نمی تونید تن صدا را تولید کنید.
        شما باید از مبدل دیجیتال به آنالوگ استفاده کنید(DAC)

دیدگاه

شما با pwm میتونید به راحتی صدا تولید کنید
          http://mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 234&Itemid=57
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
            شما با pwm میتونید به راحتی صدا تولید کنید
            http://mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 234&Itemid=57
            دوست عزیز در نهایت اگر دقت کنید سیگنال به آنالوگ تبدیل میشود توسط پ امپ چون ورودی بلندگو باید حتما آنالوگ باشه.
            موفق باشید

دیدگاه

googonline عزیز من دارم از vs1003b استفاده میکنم و مموری رو هم تونستم بخونم در مورد ضبط و پخش صدا با vs مشکل دارم می تونی سورسی رو که گفتی برام بزاری :cry:

دیدگاه

البته باید گفت که برای تولید صدای واقعی درحد کیفیت صدایی که رایانه ها دارن یا امثال اون از یک پروتکل ارتباطی بسیار سریع به نام i2s استفاده میشه . اما موضوع قابل توجه در اینجاعملی بودن این پروژه با همون تکنیک pwm خودمونه.
                در خروجی pwm نیاز به یک فیلتر انتگرال گیر هست تا سیگنال دوباره باز سازی بشه . البته به یک تقویت کننده مناسب هم نیازه که میتونه lm386 باشه. :nerd:

هر قدر در فرایند نمونه برداری سریع باشید کیفیت صدا قاعدتا باید بالا تر بره اما در میکروکنترلرهای معمولی avr انتخاب کلاک بالاتر از 125نتیجه نویزی شدن نمونه هارو در بر داره و ضمنا بهتره از کزینه نویز کنسلر هم استفاده بشه . :wow:
                موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X