اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر باطری تنظیمات فرستنده گیرنده را به هم زد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر باطری تنظیمات فرستنده گیرنده را به هم زد

با سلام
    من یک فرستنده گیرنده برای این pt2262وpt2272 ساختم و با هم ستشان کردم که راحت گیرنده کدهای فرستنده را میگرفت اما پس از چند وقت باطری فرستنده خالی شد و عوضش کردم ولی دوباره فرستنده گیرنده احتیاج به تنظیم پیدا کردند حالا میخام بدونم که این تعویض باطری باعث تغییری مثلا در ولتاژ مدار داشته که به هم خورد ؟و چه باید بکنم که دیگه این مکشکل برا مدار پیش نیاید؟

پاسخ : تغییر باطری تنظیمات فرستنده گیرنده را به هم زد

معمولا نباید بشه
    اما فکر کنم باید باطری راتو افزایش بدی
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

در طبقه رادیویی خروجی از ماژول استفاده کردی یا مدار RF سلفی خازنی جهت مدولاسیون ؟
      سخت است حرفت را نفهمند،

سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند

دیدگاه

منظورت از تنظیم چیه؟
        منظورت تنظیم برده، تنظیم کد یا ...

دیدگاه

معمولا فرسنتده های 2262 از یک ترانزیستور واسه مدولاسیون استفاده میکنن

خوانواده ی bf فک میکنم هست از مدار مجتمع استفاده کن از اژول ها که از 3 چهار تومن شرو میشه تا .... ادامه داره اینا پایداری فرکانسی و توانی خوبی دارن :applause: :read:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام اگه از این فرستنده های رادیویی دو کانال استفاده می کنی باید خدمت با سعادتت عرض کنم که آی سی 2262 معمولا بعد از چند وقت دیگه کار نمی کنه(در این نمونه از فرستنده ها) علامتشم ثابت روشن شدن ال ای دیس اگه دقت کرده باشی اون روزای اول که کلیدهای فرستنده رو میزدی یه کم ال ای دیش فرکانس داشت( با سرعت بالا خاموش و روشن میشد) اما الان دیگه نداره....... درسته؟
            اینا در صورتی صادقه که شما از فرستنده وگیرنده دوکانال رادیویی که در ماهنامه الکترونیک هست استفاده کرده باشی. و باتریش هم 12 ولت قلمیه که در کنترل های دزدگیر استفاده میشه.
            [hr]
            چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

احتمالا قبلا از باطری کتابی استفاده می کردی و باطری رو دقیقا زیر بردت قرار داده بودی درسته ؟حالا جاش یه کم جابه جا شده و برد مدارت کم شده!
              در این صورت یا باید دوباره جای قبلی رو تنظیم کنی یا هنگام زدن کلید فرستنده آنتن رو زیر چونت (چانه :icon_razzقرار بدی تا برد بیشتر بشه!
              موفق باشی.

دیدگاه

با سلام
                من در مدار فرستنده از مدار RF سلفی خازنی جهت مدولاسیون استفاده کرده ام و منظورم از تغییر تنظیمات این است که دیگر گیرنده نمیگیرد و جای باطری روی برد بوده از همان اول و حالا هم همانجاست و با این تفاسیر نظرتون چیه؟

دیدگاه

:sad: :sad: :question:

دیدگاه

داداش گلم من هیچ خیر ی از مدار ات فرستنده گیرند ه ندیدم کلا بی خیال میشم :cry2: :cry2:
                    در مواقع ضروری از ماژول ذیجیتال استفاده میکنم :applause: :read:
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X