اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ثبت ایده ها و بررسی اجمالی انها(نظر سنجی)!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ثبت ایده ها و بررسی اجمالی انها(نظر سنجی)!!!

سلام دوستان
    هدف از ایجاد این قسمت این بود که هر کس ایده و پروژه ای که به ذهنش میرسه در مورد تمام میکرو ها را اینجا ثبت کنه (البته با ارزو و خیالات فرق داره)و تمام دوستان در موارد کلی ان بحث کنند و امکان اجرای ان پروژه بررسی بشه و سپس در تاپیک جداگانه به تکمیل پروژه با تمام جزئیات پرداخته بشه.
    مثلا کسانی که درس پروژه را اخذ نموده اند برای اینکه بتوانند ایده های نو داشته باشند به این قسمت مراجعه کنند و روی پروژه خاصی کار خود را اغاز کنند.
    یا مثلا شخصی طرح خاصی را در ذهن دارد ولی بدلیل نداشتن اطلاعات کافی یا توان مالی قادر به اجرای این پروژه نیست و طرح خود را اینجا ثبت میکند تا دیگر دوستان روی ان کار کنند.
    البته هر طرحی که ثبت میشود به نمایش عموم در می اید و همه میتوانند از ان استفاده کنند پس توجه به این نکته ضروریست که طرح های خصوصی در اینجا ثبت نشود
    دوستان برای هر ایده شماره ای در نظر بگیرنند تا باعث سردر گمی نشود.

من کلیات را گفتم حالا اگه مدیریت صلاح بداند قوانین جامعی و ضع کند و ان را اجرا کند در غیر این صورت پاک یادت نره!!! :bye
    408
    موافق
    0%
    271
    مخالف
    0%
    137
    دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

پاسخ : ثبت ایده ها و بررسی اجمالی انها(نظر سنجی)!!!

1 -شماره یکش هم با خودم :پروژه با avr در زمان اتش سوزی شیر گاز را ببندد و با استفاده از خط ثابت تلفن به اتش نشانی زنگ بزند و پیغام از پیش ضبط شده ای را پخش کند در حد 20 ثانیه.مشخصات:دارای تغذیه اضطراری
    دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

افرین به اقایalizard
      این طرح خیلی طرح خوبی است

ولی یکم اگر ارزو و خیلات باشه بهتر است

اصلا بهتر مثل یک بچه که فکرش باز است طرح بدهیم
      (مثلا اگر قدیم به یک نفرساخت تلویزیون را می گفتی که باورش نمی شد خدایی نکرده شاید یک چیز های هم بهت می گفت باور کن حالا اگر یکی طرح خیلی بــــــــــــــــــــــــــزرگ بگه شاید ما بارمون نشه

این طرحی را شما گفتید یکم بچه گونه است باید طرح بزرگ باشه با بونیه باشه :icon_razz: :icon_razz:
      مثلا من خودم یک طرح می دهم طی الارض با میکرو های جدید شوخی کردم ولی شاید بشه...... :surprised:
      ولی من هستم :nice:
      ان شاالله بتوانم کمک می کنم :bye

دیدگاه

خوبه، فقط همچین بخشی بنام ایده های نو قبلاً ایجاد شده. :rolleyes: http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=252.0
        دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

اخ ببخشید جایی بود که اصلا ندیده بودم دیگه کلا دوستان منو ببخشند ببینید این اعصاب من :angry: :angry:
          دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X