اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیراندازی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تیراندازی

سلام
    ما قبلا" با این میکرو ها(اتاری) بازی میکردیم یک تفنگ داشت بعد طرف تلویزیون می گرفتیم پرنده ها را می زدیم(بازی قشنگی بود ولی ماریو بهتر بود) :icon_razz: :icon_razz:
    خلاصه کسی می دونه سیستمش چطور بوده؟

من می خواهم یک پروژه مثل ان درست کنم
    میکرو اش هم avr است :biggrin:

پاسخ : تیراندازی

اساسش بر مبنای بازگشت نور و استفاده از فیلتر بود
    رنگ هدف با رنگ زمینه متفاوت بود (سفید) و با یک فرستنده و گیرنده مادمن قرمز میشد هدف رو تشخیص داد

دیدگاه

همون طوری که دوست عزیز Behi گفتند این فرستنده و گیرنده ها مثل سنسور هایی که در ربات استفاده میکنیم کار میکنن. یعنی فرستنده و گیرنده در کنار هم قرار دارند و بین اینها یه جسم میذارن تا نور فرستنده مستقیما به گیرنده نرسه. در این حالت نور برگشتی از صفحه TV با تلرانس زیاد به گیرنده میرسه.( تلرانسش زیاده چون بچه ها خوشحال شن). به این ترتیبه. گرفتی؟ :nice:
      چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

ممنون

نوشته اصلی توسط مجتبی بهادر
        ( تلرانسش زیاده چون بچه ها خوشحال شن). :nice:
        پس تیر اندازی من خوب نبوده تلرانس زیاد بوده :mrgreen: :mrgreen:

حالا اگر من بخواهم یک صفحه بزارم بعد روی این صفحه امتیاز بندی باشد چه کار کنم؟؟
        ایا باید کلی روی یک تخته گیرنده بزارم بعد برای هر کدام یک امتیاز بزارم :eek:!!!؟؟؟ نظر شما در این مورد چه هست؟؟
        بعد این موج مادون قرمز کاملا" مستقیم می رود؟
        اخرین فاصله ای که می شود جواب گرفت چقدر است؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یاســــــــــین
          ممنون

پس تیر اندازی من خوب نبوده تلرانس زیاد بوده :mrgreen: :mrgreen:

حالا اگر من بخواهم یک صفحه بزارم بعد روی این صفحه امتیاز بندی باشد چه کار کنم؟؟
          ایا باید کلی روی یک تخته گیرنده بزارم بعد برای هر کدام یک امتیاز بزارم :eek:!!!؟؟؟ نظر شما در این مورد چه هست؟؟
          بعد این موج مادون قرمز کاملا" مستقیم می رود؟
          اخرین فاصله ای که می شود جواب گرفت چقدر است؟

ممنون
          شما برای این کار شاید بتونی ظریفتر عمل کنی بعنوان مثال رباطهایی که تشخیص رنگ میدن چطور کار میکنن؟ یه خورده روی فرکانسهایی که دریافت میشه کار میکنن که این فرکانس ها متناسب با رنگه. شما نباید کلی گیرنده روی یک صفحه کار بذاری. میتونی از یه صفحه رنگی که مثله خانه های شطرنج باشه استفاده کنی منتها با رنگهای متفاوت و فرکانس هر رنگ رو اندازه بگیری و به اونا امتیاز بدی... این جواب اولیش
          اما جواب دومی:
          امواج مادون قرمز کاملا مستقیم حرکت میکنن ولی این به این معنی نیست که شما نمیتونی فرستنده و گیرنده رو با زاویه کنار هم نگه داری! شما اگه مثلا با زاویه 45 درجه به گیرنده دیتا ارسال کنی گیرنده اونو دریافت میکنه اما امواج به صورت مستقیم ارسال میشه. ضمنا اگه دقت کرده باشی چشم ها مثل یه استوانه هستن که پدیده شکست نور در اینجا خیلی موثره
          و جواب سومی:
          به گیرنده و فرستنده بستگی داره که چقدر قدرت داره. یه مدار دارم که بردش 2 متره اما روش افزایش بردش رو نوشته دانلودش کن:
          http://rapidshare.com/files/37693876...chive.zip.html

دیدگاه

سلام
            ممنون که پاسخ دادید
            یک سوال دیگه برام پیش امده این که:
            ایا می شه با این لیزر (اسباب بازی ها) پالس فرستاد
            منظورم پالس سریال است که بعد در گیرنده بگیریمش بعد کد گشایی کنیم(البته فکر کنم تخصص اقامجتبی بهادر باشه) :redface: :redface:
            اگر می شه گیرنده خاصی دارد؟
            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یاســــــــــین

سلام
              ممنون که پاسخ دادید
              یک سوال دیگه برام پیش امده این که:
              ایا می شه با این لیزر (اسباب بازی ها) پالس فرستاد
              منظورم پالس سریال است که بعد در گیرنده بگیریمش بعد کد گشایی کنیم(البته فکر کنم تخصص اقامجتبی بهادر باشه) :redface: :redface:
              اگر می شه گیرنده خاصی دارد؟
              ممنون
              سلام
              آره میشه دوست عزیز. لیزرها به علت خاموش و روشن شدن سریعشون میتونن دیتا ارسال کنن به طوری که ما اونارو دائما روشن میبینیم در حالی که در حقیقت دارن خاموش و روشن میشن. در فرستنده که فکر نکنم مشکلی داشته باشی. چون یه سری اطلاعات که خودت تعریف میکنی رو به لیزر میدی فقط تنها نکته ش اینه که تغذیه لیزر با میکرو در فرستنده یکی باشه.
              و اما گیرنده:
              اگه در گیرنده هدف دریافت اطلاعات جزئی باشه کار راحته به عنوان مثال شما یه لیزر رو یه طرف در میذاری و گیرنده، طرف دیگه (مثلا میخوای اجسامی که این نور رو قطع میکنن بشمری) در این حالت گیرنده شما یک فتوسل(مقاومت متغییر با نور) خواهد بود که به یه رله وصل میشه منتها باید یه پتانسیومتر هم بذاری تا در نور محیط تنظیمش کنی.(یه خورده تنظیمش [s]سخته[/s] کار میبره)
              اما اگه بخوای دیتا ارسال کنی همونطور که گفتم لیزر در ارسال پرسرعت کم نمیاره ولی مقاومت متغییر شاید طبق یک نمودار خروجیش تغییر کنه مثلا اگه مقدار مقاومت با تابش نور 1 کیلو باشه با قطع شدن نور(در صورتی که فتوسل داخل یه جعبه باشه که فقط نور لیزر میتونه وارد اون بشه) میشه 50 کیلو. و این تغییر مقدار یه زمانی میبره که متناسب با نوع فتوسل هم هست. بنابراین برای ارسال دیتا به این روش باید سرعت تا حد امکان کم بشه. ضمنا برای دقت عملکرد دیگه مثل بالا نمیشه از رله استفاده کرد باید با میکرو مقدار مقاومت رو بخونی و با توجه به تغییر مقدار مقاومت، دیتا رو بخونی.
              من ارسال دیتا رو توصیه نمیکنم چون برای شروع کار نسبتا پر زحمتیه و دقت داشتنش مستلزم کار زیاده
              شما برای ارسال دیتا میتونی از فرستنده وگیرنده های اینفرارد استفاده کنی که ان شاء الله تا چند وقته دیگه یه پروژه کامل در این زمینه میذارم تو سایت (یه بخش کوچیکی از پروژه پایان ترمم همین ارسال دیتا با اینفرارده).......موفق باشید

دیدگاه

راستش من دنبال یک طرح باحالم اول با تفنگ شروع کردم حالا خدا می دونه از کجا سردر بیاریم
                حالت قطع و وصل که زیاد فایده نداره :biggrin:
                من می خواهم اگر بشه دیتا بفرستم

لیزرها به علت خاموش و روشن شدن سریعشون میتونن دیتا ارسال کنن به طوری که ما اونارو دائما روشن میبینیم در حالی که در حقیقت دارن خاموش و روشن میشن.
                1-این قطع و وصل شدن سریع (در حالت عادی)
                اگر حالا دیتا هم بفرستیم به مشکل بر نمی خوره اخه دیتا هم تقریبا" قطع و وصل می شه دیگه؟

2- فتوسل که فکر کنم خیلی خطا متا داشته باشه بعد شاید کٌند هم باشه(یادم دوران بچه گی
                یکی از این کیت ها که با فتوسل بود را خریدم یک لامپ 100 را بالاسرش تقریا" 5 سانتیمتریش روشن
                کردیم ان وقت اگه یک دستی از جلوش می رفت جواب می داد خلاصه سرتون را درد نیارم یک خاطره بدی شد

3-لیزر گیرنده خاصی هم که انگار نداره نمیشه از گیرنده ها مادون قرمز استفاده کرد؟
                برای فرستنده گیرنده مادون قرمز هم خاطره دارم اگر خواستید بعدا" می گوییم

4-فرستنده مادون قرمز شبیه این لیزر ها نداریم که همچین بردی داشته باشه؟
                مــمـــــــــــــــــــــــــــنون :applause:
                :

دیدگاه

1) در حالت عادی ثابت روشن هستند در حقیقت در فرکانس بسیار بسیار بالایی کار میکنن. این در حالیه که فرکانس کاری ما هرچقدر هم که بالا باشه به لیزر نمیرسه. در نتیجه ما خودمون برای ارسال دیتا باید لیزر رو توسط میکرو خاموش و روشن کنیم
                  2) فتوسل خطا داره اما میشه ازش جواب گرفت البته گفتم برای ارسال دیتا مناسب نیست. ولی برای یاد گیری با سرعت کم میشه این کار رو کرد. من قبلا با یک میله خودکار با سرعت تمام نور لیزر رو قطع کردم و فتوسل غمل کرد یعنی میشه روش کار کنی و دقیقش کنی بازم میگم برای موارد کاربردی در ارسال دیتا بدرد نمیخوره. فقط جهت یادگیری....
                  3) گیرنده های مادون قرمز امواج با طول موجهای کم رو دریافت میکنن(امواج نامرئی) پس قاعدتا برای لیزر مناسب نیست.
                  4)مادون قرمز فکر نکنم با این برد باشه! بازم باید تحقیق کنی ولی تا برد 15 مترشو شنیدم و منبعی برای معرفی ندارم

دیدگاه

ممنون

راستی این لیزر اصول کاریش چطوری است
                    چطوری اینقدر مسافت راطی می کند؟؟
                    اگر بشه یک دونه مادون قرمز با این برد بسازیم :rolleyes: چی میشه :eek: :eek:
                    سوال دیگه این که لیزر ها همشون قرمز هستند؟(من رنگ دیگه ندیدم )

دیدگاه

اصولش خیلی پیچیده هست( البته با فرموهای فیزیک الکترونیک)
                      اما اساسش بر مبنای نور مرئی با توان بالا هست (نوع نیمهادی یه جورهایی مثل LED عمل میکنه)
                      و اگر بخواهید همین فاصله رو با مادون قرمز بدست بیارین تجهیزاتش 100 برابر بزرگ تر و گران تر میشن
                      البته اینو هم بگم که گیرنده های لیزری هم توی بازار موجود هست اساس شبیه به فوتو ترانزیستوره ولی با لیز فعال میشه
                      دوست عزیز توی بازار هم لیزر قرمز هست و هم سبز

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behi88

البته اینو هم بگم که گیرنده های لیزری هم توی بازار موجود هست اساس شبیه به فوتو ترانزیستوره ولی با لیز فعال میشه
                        میشه یکم در مورد گیرنده اش توضیح دهید؟؟
                        نور های دیگر رویش تاثیر نداره؟؟
                        قیمت؟
                        ممنون
                        موفق باشید

دیدگاه

نه نور های دیگه به اندازه لیز تاثیر نداره ولی بهتره یه حفاظ داشته باشن
                          قیمتشون هم حدود 1500 تومن هست
                          جهان کیت داره

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behi88
                            نه نور های دیگه به اندازه لیز تاثیر نداره ولی بهتره یه حفاظ داشته باشن
                            قیمتشون هم حدود 1500 تومن هست
                            جهان کیت داره

موفق باشی
                            من فک نمی کنم که قطعه خاصی باشه. به نظر من همون فتوسله که روش کار کردن. چون هیچ نوری به اندازه لیزر متمرکز و قوی در محیط نیست به همین خاطر فکر میکنیم که فقط با لیزر کار میکنه. اگه شما یه طوری یه فتوسل رو با مقاموتهای مختلف مقدارشو تغییر بدی که فقط با نور لیزر جریان دهیش زیاد شه و با بقیه نورها جریانی ازش عبور نکنه، به جواب میرسی.

دیدگاه

من فک نمی کنم که قطعه خاصی باشه. به نظر من همون فتوسله که روش کار کردن. چون هیچ نوری به اندازه لیزر متمرکز و قوی در محیط نیست به همین خاطر فکر میکنیم که فقط با لیزر کار میکنه. اگه شما یه طوری یه فتوسل رو با مقاموتهای مختلف مقدارشو تغییر بدی که فقط با نور لیزر جریان دهیش زیاد شه و با بقیه نورها جریانی ازش عبور نکنه، به جواب میرسی.
                              حالا هر چه باشد(من که نمی دونم شما خودتون باهم کنار بیاید :redface: یا فتوسل هست یا گیرنده خاص)

سوال اینجاست می توانیم دیتا با سرعت بالا بفرستیم؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X