اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ثبت دیتا توسط AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ثبت دیتا توسط AVR

با سلام
    دوستان خسته نباشید عجب سایت جالبیه (ببخشید که حاشیه میرم چون تاپیک اولم هست که باز میکنم به هر جال دستتون درد نکنه)

چند تا سوال دارم با هم میپرسم همه سوالاتم رو در مورد AVR مدل ATMEGA8 میپرسم چون فعلا این رو یاد گرفتم تا حدودی و میخوام ببینم با این میشه این کار ها رو کرد یا نه
    قبلش هم بگم من خیلی مبتدی هستم ببخشید سوالات سطح پایین میپرسم.

اولین سوال بنده اینه که چطور میتونم یک سری دیتا رو که میگیرم ثبت کنم
    توضیح اینکه مثلا من از 1 سویچ که فقط وضعیت on , off داره میخوام تعداد روشن خاموش کردن ها رو ثبت کنم و مثلا 1 جای دیگه سویچ دیگه دارم که اون هم با این سویچ کارش فرق میکنه اون رو هم میخوام ثبت کنم... در کل منظورم ورودی 1 دیتا هست...
    چطور میشه ثبت کرد؟
    آیا خروجی های AVR رو باید به IC دیگه بدم بعد اون برام ترجمه کنه روی 1 حافظه جانبی یا خود AVR میتونه روی حافظه های جانبی بنویسه؟
    اگر میشه در این مورد راهنماییم کنید کارم گیر افتاده بدطور...

سوال بعد اینه که پروسه ذخیره کردن اطلاعات بالا به همراه تاریخ و زمان به چه صورته؟ آیا باید با AVR ساعت و زمان رو محاسبه کنم بعد بهش بگم که زمانی که کلید زده شد هم کلید زدن و هم زمان رو ثبت کن؟! چطوره... نمیدونم!!؟؟

سوال بعدی اینه که مقاله یا تاپیک کاملی دارید به من معرفی کنید چطور میشه USB رو به AVR متصل کرد و ازش استفاده کرد؟
    البته این رو هم اضافه کنم که USB رو هم برای اتصال به کامپیوتر میخوام و هم برای ذخیره کردن اطلاعاتی که بالا در موردش حرف زدم.

پاسخ : ثبت دیتا توسط AVR

سلام دوست عزیز
    برای شروع باید اول یه زبان برنامه نویسی بلد باشید و بعد کار با کامپایلر اون زبان رو شروع کنید
    بله ATmage8 تمام قابلیت های بالا رو داره ولی مستلزم اینه که شما این دستورات رو به وسیله یه کامپایلر بهش بدین
    ATmage8 قابلیت اتصال مستقیم به USB رو نداره ولی میشه با یه مدار واسط این کارو انجام داد
    البته اگر هم بگردید firmware به اسم USBASP هست که میتونه میکرو را مستقیم به USB وصل کرد.
    البته برای شروع اینو پیشنهاد نمیکنم

موفق باشید

دیدگاه

آقا من BasCom یه چیزایی یاد گرفتم
      یکم اگر میشه اطلاعات دقیق تری بهم بدید مثلا بگید برای ثبت دیتا باید چه کاری انجام داد!!! من نتونستم از اطلاعات شما استفاده ای بکنم!

مثلا برای تبدیل اعداد از پورت خروجی AVR میشه از IC شماره 7448 برای خروجی دادن به LCD استفاده کرد... این توضیحات رو بدید من خودم میرم دنبال بقیه مواردش..
      یا مثلا برای ثبت دیتا شما باید فلان مدار واسطه رو درست کنید به نام X بعدش اون میتونه روی حافظه جانبی Y ذخیره کنه... همین حد کافیه برام
      یا دست کم بلوک دیاگرامی 1 چیز کوچیک توضی بدید نمیخوام همه چیز رو حتی برنامه نویسیش رو هم برام تشریح کنید

اگر میشه اینطوری راهنمایی کنید.

ممنون

دیدگاه

دوست عزیز ورود شما رو به انجمن تبریک میگم و لی یه خورده زحمت بکش مطالعه کن بعد این سوال ها رو به پرس به عقیده من شما کتاب میکر آقای کاهه رو بخون دستگیرت میشه که چی کار کنی ؟
        معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

john lock جان ممنون برای خوش آمدگویی
          میدونم کتاب زیاد هست.
          باشه چشم میگیرم و میخونم ولی آیا دقیقا این 2 - 3 موردی که من دنبالشونم رو داره؟

کسی دیگه نیست کمی راهنمایی کنه نه اینکه ارجاع بده به اینور انور؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahvazcity
            john lock جان ممنون برای خوش آمدگویی
            میدونم کتاب زیاد هست.
            باشه چشم میگیرم و میخونم ولی آیا دقیقا این 2 - 3 موردی که من دنبالشونم رو داره؟

کسی دیگه نیست کمی راهنمایی کنه نه اینکه ارجاع بده به اینور انور؟
            دوست عزیز سئوال شما با یه خط دو خط جواب داده نمیشه یعنی اگر کسی بگه متوجه نمیشی چون نیاز به یه پیش زمینه داری. کتاب AVR علی کاهه خیلی کمکت میکنه. هیچ کس از بچه های سایت نمیتونه کل کتاب رو اینجا بنویسه. یه وقت از من دلگیر نشیا. ولی باید یکم مطالعه کنی. جواب همه این سئوالاتت و سئوال هایی که قطعا دوباره برات پیش میاد توی این کتاب هست.
            شما برای ثبت دیتایی که گفتی نیاز به هیچ مدار واسطی نداری و از حافظه خود میکرو میتونی استفاده کنی(از حافظه ی EEprom). برای ثبت زمان و تاریخ هم دو راه داری 1. از یه ساعت خارجی اطلاعات رو بگیری(این در صورتییه که شما یه مدار ساعت داشته باشی) 2. برنامه ساعت رو داخل میکرو بنویسی
            برای ارتباط USB هم توی همین سایت یه چیزایی هست ولی الان نمیدونم کجاس موفق باشید :bye
            چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

من بلدم
              می خوای با رفتن برق 0 بشه ینی تعداد خاموش روشن شدنت تو حافظه eeprom
              باشه
              دستور Dim x As Eram Single
              x=مقدار عددیت
              waitms=5
              :wow: :wow: :applause:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ من در بالا اصلاح شد. جناب اهواز سیتی اگه قبلا خوندی، دوباره بخون

دیدگاه

مجتبی بهادر جان ممنون متوجه شدم این کتاب حساتیه چون من دارم نشر علوم رو میخونم نوشته جان مورتن ترجمه کیهان حداد شرق
                  به نظرتون لینک دانلود کتاب علی کاهه رو میشه گیر آورد یا باید برم بخرم؟

1سوال توی سوال
                  ضریب اطمینان(توجه: این مسئله حیاتیه واسه مدار ثبت کننده من که حتما دقیق ثبت کنه) من زمانی بالاتر میره که زمان رو دقیق و بدون هیچ وقفه ای داشته باشم مثلا ثبت رخداد A رو دقیق سر زمان . تاریخ واقعیش ثبت کنم. با این اوصاف بهتره که ساعت و تاریخ رو از یک مدار ساعت و تاریخ جداگانه که بک پگیری و مثلا باطری پشتیبان و خلاصه امنیت بیشتری داشته باشه انجام بدم یا دیگه نیازی نیست و اطمینان کردن به خود ساعتی که توی مدار هست حیاتی بودن این مورد رو زیر سوال نمیبره و مطمئنه؟

حامد رحیمی جان بله این هم میشه
                  ممنون باز هم

دیدگاه

کتاب رو که حتما به خر که حقوق مولف ضایع نشه ولی اگه خواستی ایمیل بزن که برات پی دی اف کتاب کاهه رو بفرستم(چون قوانین انجمن اجازه انتشار اون رو نمیده ) باز هم میگیم یه هفته بشین کتاب رو بخون و بعد تمرین هاشو روی نرم افزار پروتئوس انجام بده که نیازی به برد بورد و ... نداشته باشی به هر حال موفق و پیروز باشی
                    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

ضریب اطمینان رو برنامه نویس تعیین میکنه. هر کس برنامه نویس قدرتمندی باشه، چنان برنامه رو مینویسه که هیچ وقت کوچکترین خطایی رخ نده.
                      با تشکر از john lock.
                      دوست من اگه کتاب رو بخری بهتره. یه وقت فکر نکنی که عین همین پروژه توی کتاب هست. اما سئوال شما اینو میرسونه که باید اطلاعات پایه ای تو قوی کنی. و این کتاب واسه این اطلاعات بسیار مناسبه. (اینو گفتم که اگه کتاب رو خریدی تند تند ورق نزنی که پروژه خودتو پیدا کنی. کامل بخونیش)

دیدگاه

مجتبی بهادر جان ممنون john lock جان لطفی کردن در حق من سعی میکنم کتاب رو خوب بخونم و پایه رو قوی کنم

نه مسلماً طرح من رو که نداره ولی خوب راست میگید من تئوریم هنوز خیلی ضعیفه
                        انشالله توی مسائل سخت تری که گیر بیوفتم بتونید کمکم کنید

ممنون از همه جواب هایی که با حوصله دادید بهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X