اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپایلر شما چیست ؟ bascom (بیسکام) یا codevision (کدویژن) œ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کامپایلر شما چیست ؟ bascom (بیسکام) یا codevision (کدویژن) ½

من با avr رو کدویژن پایبندم و الانم دارم ورژن جدید شو می خرم
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
      عزیزم من فقط بسکام و بلدم و دنبال زبان سی نرفته ام
      خوب مسلما هم کامپایلرم بسکامه
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

من بسکام بلدم ولی میخوام Cهم یاد بگیرم شدید.نمیدونم چرا وقت نمیشه :cry2: اینم بگم که با +C آشنا هستم فکر کنم خوب باشه
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

پاسخ : کامپایلر شما چیست ؟ bascom (بیسکام) یا codevision (کدویژن) &#339

سلام.
          جواب من:
          هر سه تا!

دیدگاه

پاسخ : کامپایلر شما چیست ؟ bascom (بیسکام) یا codevision (کدویژن) &#339

عجیبه هیشکی یعنی از اتمل استودیو با این همه قدرت استفاده نمیکنه (قدرت گرفته از visual studio) البته نمیدونم با وجود خرید شرکت اتمل توسط میکروچیپ دوباره ازش استفاده میشه یا نه....
            کامپایلر آردوینو هم خوبه
            راستی میشه با زبان ++C و بوت لودر آردوینو در پروژه های صنعتی استفاده کرد؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X