اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

دوستان میگفتند تا آخر خرداد اوضاع درست میشه ولی الا اواسط تیر هست و هنوز وضاع درست نشده
    حالا معلوم نیست باید چی کار کرد با این اوضاع

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      دوستان میگفتند تا آخر خرداد اوضاع درست میشه ولی الا اواسط تیر هست و هنوز وضاع درست نشده
      حالا معلوم نیست باید چی کار کرد با این اوضاع
      من به یه نتیجه جالب در تمام امور رسیدم اینه که هر وقت تو ایران میگن یه جنس دیگه پیدا نمیشه یا کمیابه یا تحریمه یا ... مردم یک دفعه میان ویه عالمه میخرن به جای اینکه صبر کنند تا اوضاع درست شه یا اگر هم جدی بود اون موقع یه تصمیمی بگیرند این کلی سود برای فروشنده ها داره
      من هم میگم ما یه مدت اونارو تحریم کنیم :mrgreen: که شاید ورشکست شدن و مجبور شدن قطعات رو ارزون بدن
      شاید هم ببینن دیگه کسی نمیخواد دیگه واردش نکنن!!!

دیدگاه

سلام،ما الان تو ایران با دو دسته تحریم روبرویم 1-تحریم توسط خارجی ها 2-تحریم توسط داخلی ها
        اولیش که کاملا مشخصه تقصیر چه کسایی هستش :cry: دومیش بخاطر اینه که واردات این قطعات تنها تو دست افراد خاصیه،و این افراد خاص از جهنم بی خبر :twisted:هر کاری بخوان میکنن :angry:بهتون قول میدم یه مدت دیکه بازار آِ سی بر میگرده به روال قبلیش :bye

دیدگاه

خدا کنه هر چه زودتر برگرده به روز اولش :redface:
          ادیسون: برای موفقیت 1 درصد نبوغ و 99 درصد پشتکار کافی است.

دیدگاه

خب نخرید. این همه هوش و استعداد داریم. ما که سورنای 100 درصد ایرانی رو ساختیم حالا میکرو کنترلرش رو هم می سازیم.
            ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
            Ctrl+C , Ctrl+V
            .................................................. ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alt.ir
              استادتون یا نمیدونه بیلیون چیه ، یا نمیدونه دلار چیه

راستی ، در مورد لیزر هم که سالهاست توی صا ایران انواع و اقسامش با بهترین کیفیت تولید میشه.

پیوست » حتی یک زمانی یادمه میگفتن برای ساخت ریزتراشه ها حتما باید تو فضای خارج از جو انجام بشه خب همینا را هی گفتن که ملت ترسیدن حتی استارت تحقیقات کار را بزنن و نتیجه این شده که الان مییبینیم .....

پیوست : فیلمهای مستند ساخت میکروکنترلر توی فروشگاه سایت موجود است ببینید بد نیست دیگه مثل قدیمای من فکر نمیکنید با یک غیرممکن طرف هستید.
              البته اگه پهنای باند هم دارید از اینجا میتونید فیلمها را خودتون دانلود کنید :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40131.msg197242
              1) بیلیون همون 1000میلیارده
              2) دکتر محمود صیفوری استاد دانشگاه علم و صنعت (سال 68 از بوستون انگلیس)
              3) این لیزری که شما میگی همونیه که پارسال برای رسیدن به تکنولوژیش 1هفته سوژه ی اول تلویزین و روزنامه ها بود؟ (راه 50 ساله لیزرو 5 ساله طی کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
              4) اتاق تمیزی که برای ساخت نیمه هادی های مختلف ازش استفاده میشه، کلاسیفیکیشنه یک هستش یعنی در هر سانتیمتر مکعبش یک ذره سنگین (فکرمیکنم بالای 500 میکرون دقیق یادم نیست) پیدا میشه، جهت یادآوری اتاق عمل قلب باز (با اون تشکیلاتش) کلاسیفیکیشن= 10000 هست پس فکر نمیکنم این هزینه ها غیرمنطقی باشه!!!!!!
              5) من اون فیلمارو ندیدم اما میدونم هرچی هست همش بومی نیست، شاید منظورتون پولکهای سیلیسیم هست که روش دیوایس های مختلف طراحی میشه؟؟؟؟؟ ممکنه!!!!
              هروقت امروزت مثل دیروزت بود بدون لبه پرتگاهی و بزودی سقوط میکنی.....

دیدگاه

8051 الان تو بازار چنده ؟

دیدگاه

این سری A هم اومد
                  ATMEGA8A

4,200تومان

بزرگنمایی

ATMEGA8A یک میکروکنترلر از خانواده AVR با امکانات زیر است :

28 پایه

حافظه برنامه 8K

1 کیلو بایت رم

512 بایت eeprom

قفل برنامه

مجهز به قسمت بوت لودر

ارتباط Jtag

6 کانال ADC با دقت 10 بیت

4 کانال PWM

پورت سریال USART

پورت سریال SPI

WDT

2 تایمر 8 بیتی

یک تایمر 16 بیتی

CCP

RTC

مقایسه گر داخلی

ارتباط دو سیمه

http://iran-micro.com/product_info.php?cPath=38&products_id=1840&amp ;osCsid=5497cf8c95736cf259dca4654a424720
                  مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

مطمئنی؟

دیدگاه

لینک دادم ......... چک کنید ! :eek:
                      مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

با این قیمت به نظرتون گرفتن یه 32 معمولی ارزون تر در نمیاد؟
                        چرا مدل های smdارزون ترند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                          با این قیمت به نظرتون گرفتن یه 32 معمولی ارزون تر در نمیاد؟
                          چرا مدل های smdارزون ترند؟
                          چون لحیم کاریش سخت تره نمیشه مستقیم روی برد برد گذاشت در نتیجه کمتر میخرند ودر نتیجه رو دستشون میمونه و در نتیجه برای اینکه یه جوری آبش کنند مجبور میشن ارزون بدن
                          اگر طرحی که دادمو انجام میدادین :NO:
                          نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                          من به یه نتیجه جالب در تمام امور رسیدم اینه که هر وقت تو ایران میگن یه جنس دیگه پیدا نمیشه یا کمیابه یا تحریمه یا ... مردم یک دفعه میان ویه عالمه میخرن به جای اینکه صبر کنند تا اوضاع درست شه یا اگر هم جدی بود اون موقع یه تصمیمی بگیرند این کلی سود برای فروشنده ها داره
                          من هم میگم ما یه مدت اونارو تحریم کنیم :mrgreen: که شاید ورشکست شدن و مجبور شدن قطعات رو ارزون بدن
                          شاید هم ببینن دیگه کسی نمیخواد دیگه واردش نکنن!!!
                          اونوقت قیمت رو ما تعیین میکردیم چون اگر توجه کنید میبینید که با اینکه میکرو SMD ساختش سخت تره واینکه معلوم نیست خازن های داخلی رو چجوری توش جا کردن ولی میبینیم بازم ارزون تره از این میشه نتیجه گرفت که یکم به خودمون و بهشون فشار بیاریم :mrgreen: قیمت ها ارزونتر هم میشه

دیدگاه

آقا نمی خواهید یه فکری بکنیم . قیمت ها همینجوری داره سر به فلک میره
                            من امروز قیمت کردم 32 بود 9000 تومن

شنیدم آرم
                            atxsam7x256 شده 52000 تومن
                            ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            هر جا ایمان هست ،امید نیز هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط malaka
                              آقا نمی خواهید یه فکری بکنیم . قیمت ها همینجوری داره سر به فلک میره
                              من امروز قیمت کردم 32 بود 9000 تومن

شنیدم آرم
                              atxsam7x256 شده 52000 تومن
                              ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              5200 :eek: :eek: مگه از کجا خرید میکنید؟
                              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

دوستان اگر کسی براتون وارد کنه چه میکرو هایی نیاز دارید؟
                                منظورم میکروهای مگا 8 و16 که روتین هستن نیست ، اگر کسی کار تحقیقاتی روی سری خاصی میکنه یا مدل خاصی نیاز داره که تو بازار نیست اگر بگه شاید تا چند هفته آینده بتونم تعدادی وارد کنم.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X