اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

فکر کنم 32 مورد نیاز بهترین گزینه برای وارد کردن باشه...چون برنامه های 16 رو هم میشه روی این تست کرد (البته اگه 32 موجود باشه)

دیدگاه

َAt mega128A جز میکرو های خاص حساب میشه؟
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

اگر میشه مدل های بیشتر از XMEGA رو وارد کنید
        ATTiny2313 و ATMega16/32
        اگر میشه میکرو هایی که پسوند A و U و M و H دارند را وارد کنید
        جدای از اینها اگر به ماژول های انتقال رادیویی اطلاعات دسترسی دارید وارد کنید
        مثل اینکه کلا الکترونیک رو تحریم کردند :cry2:

دیدگاه

آقا بحث این نیست که چند تا میکرو وارد بشه
          بحث اینه که چه کاری باید کرد تا این مشکلات حل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          :angry:
          هر جا ایمان هست ،امید نیز هست.

دیدگاه

ببینید اگر مصرف کنندگان دنبال جنس چینی و غیر مرغوب نباشند هر قطعه ای قابل وارد کردن است ولی با قیمت جهانی.
            برای مثال تاحال از خودتون پرسیدید چرا مگا 8 همه جا در حدود 2.5 دلار هست ولی در ایران 900 تومن بود ؟!!!!!
            و چرا الان همه جای دنیا مگا 8 وجود داره ولی ایران دیگه نیست؟

من احتمالا تا چند هفته آینده بتونم یک سری موارد رو برای تست وارد کنم که حتما اطلاع داده خواهد شد ولی امیدوارم که بتونیم روند مناسبی رو برای تغییر وضع محدود بازار ایجاد کنیم. قطعا صدها مدل میکرو برای من و شماست پس نباید فقط از این 20 مدل موجود استفاده کرد
            I ❤️ ECA

دیدگاه

یعنی این میکرو هایی که الان تو بازاره چینی نیست؟
              2.5 دلار برای مگا 8 و 4.5 دلار هم برای مگا 32.الان واسطه ها چقدر دارن روی این چیپا سود میبرن که مگا 8 شده 4تومن!! :eek: 60 درصد سود برای یه چیپ خیلی زیاده.

دیدگاه

البته شما هزینه گمرک رو هم در نظر بگیرید ولی در کل وارد کنندگان سود خیلی بالایی دارند.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

میتونم بپرسم چقدر از خارج تخفیف میگیرند و هر بار چند تا وارد میکنند و گمرک چقدر هزینه دارد و چقدر به هر قیمت قطعه اضافه میکند؟
                  خیلی فضولی کردم :mrgreen:

دیدگاه

من اگر وارد کننده آنچنانی بودم که .....!
                    من قصد دارم تازه این کار رو شروع کنم (در حد یک فکر خام!) اون هم بیشتر برای ایجاد تنوع جنسی در بازار است وگرنه امکان مقابله با وارد کنندگان اصلی وجود ندارد !
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

پس اگر میشه با کمترین قیمت ممکن بفروشید اگر میشه توی اصفهان هم نمایندگی بزنید آخه اصفهان خیلی گرونتر از تهران میفروشند :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        من اگر وارد کننده آنچنانی بودم که .....!
                        من قصد دارم تازه این کار رو شروع کنم (در حد یک فکر خام!) اون هم بیشتر برای ایجاد تنوع جنسی در بازار است وگرنه امکان مقابله با وارد کنندگان اصلی وجود ندارد !
                        شما بیار خود ما اولین مشتریاتونیم.

دیدگاه

سلام دوستان من یک mega8a خریدم برای پروژه ای که دارم ولی این سری انگار با معمولی فرق داره و کار نمیده نمی دونم چرا من برای ساخت پالس با تایمر ازش استفاده می کنم اونم 3 پالس ولی با معمولی کار می کنه و با این سری کار نمی کنه دوستان اطلاعی از نحوه کار با این سری از مگا8 دارند ؟

دیدگاه

اقا میدونید از کجا مگه 16 گیر بیاریم در حد یکی دوتا!!!!!!!!!!!اخه جایی پیدا نمیشه oo:
                            زندگی شوق رسیدن به همان فردایی است که هرگز نخواهد امد تو نه در دیروزی نه در فردا

دیدگاه

البته نمایندگی های موجود بیشتر روی نرم افزارهای و محصولات سخت افزاریون کار میکنند ولی اگر کسی نیاز به محصولات فروشگاه داشت میتونه آنلاین خرید کنه (با پست پیشتاز 48 ساعته به دستش میرسه) هر چند که من هم مشتاقم در اصفهان نمایندگی داشته بشیم ولی فعلا کسی درخواست نداده.

در مورد قیمت ها هم قطعا با حداقل قیمت خواهند بود ولی در نظر داشته باشید که قیمت روی 100-200 تا که من خواهم خرید با 10 هزارتای وارد کنندگان اصلی فرق خواهد کرد ! در ثانی من از اروپا قصد وارد کردن دارم و قطعا کیفیت قطعات با چین قابل مقایسه نخواهند بود هرچند متاسفانه قیمت هم بالاتر از چین خواهد بود.

در کل برای انجام یک سری کارهای تحقیقاتی در سایت باید این کار رو انجام بدیم چه صرفه اقتصادی داشته باشه و چه نداشته باشه. مطمئنم خیلی ها دنبال استفاده از میکرو های متنوع و به روز هستند.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

اگر از اروپا وارد میکنید و کیفیت آن ها بهتر است من صددرصد 30-40 تاشو میخوام حالا ببینم جیبم تا کجا یاری میکنه
                                ولی من قطعا چند تا از اون XMEGA هارو میخوام AVR32 و AVR های RF و Wireless دار هم بیارید
                                راستی از کجا میتونیم مطمئن باشیم قطعات اروپا دارای کیفیت بهتر است؟؟؟
                                میشه دلیلتون رو بگید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X