اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

سلام
    با این که میکروکنترلر های avr از رده خارج شدن ولی بازم نمیشه به این راحتیا دل بکنیم :rolleyes:
    وضعیت avr هم دیگه به روال قبلی برگشته
    من که تعداد زیادی avr گرفتم قیمتش تقریبا مثله قدیم شده
    atmega8 smd گرفتم 1100 , dip هم حدود 1200 1300 هستش البته من نگرفتم

البته بهتره سویچ کنین روی تکنولوژی های جدید تر , مثلا روی at91sam7s64 سویچ کنین(ماله 10 ساله پیشه )

تاریخ مصرف این پست هم گذشت :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
      سلام
      با این که میکروکنترلر های avr از رده خارج شدن ولی بازم نمیشه به این راحتیا دل بکنیم :rolleyes:

البته بهتره سویچ کنین روی تکنولوژی های جدید تر , مثلا روی at91sam7s64 سویچ کنین(ماله 10 ساله پیشه )

این قیمت ها مال کی هست؟
      این طرفا mega32 رو 6 تومن میآ‌فروشن.

دیدگاه

این قیمت ها مال کی هست؟
        این طرفا mega32 رو 6 تومن میآ‌فروشن.
        از یکی از دوستانم گرفتم البته سری au هستش

کافیه که داخله دیجی کی برین و تغییر قیمت ها رو مشاهده کنین

بماند که هنوز هم تحریم atmel سره جاش هستش , هنوز هم نمایندگی در ایران نداره ولی در کشوری مثله دبی نمایندگی داره
        دلیل تحریم کردنش هم معلومه , چون آفیس اصلی اتمل توی usa هستش

دیدگاه

با سلام
          میشه دقیق تر بگید شما این ها را از کدام فروشگاه گرفتید
          با تشکر

دیدگاه

یعنی میآ‌شه امیدوار بود تا 2 هفتهآ‌ی دیگه با قیمت سابق به دست ما هم برسه؟

دیدگاه

یعنی میآ‌شه امیدوار بود تا 2 هفتهآ‌ی دیگه با قیمت سابق به دست ما هم برسه؟
              انشاالله که وضعیتش درست بشه , ولی هیچ تضمینی توی این بی ثباتی بازار وجود نداره oo:

مشکلات من که تا مقداره زیادی رفع شده , بخصوص که مجبور شدم توی این مدت از 8051 و pic هم استفاده ی مبرم کنم و تقریبا تا حدودی جایگزین avr کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                در مورد قیمت ها هم قطعا با حداقل قیمت خواهند بود ولی در نظر داشته باشید که قیمت روی 100-200 تا که من خواهم خرید با 10 هزارتای وارد کنندگان اصلی فرق خواهد کرد ! در ثانی من از اروپا قصد وارد کردن دارم و قطعا کیفیت قطعات با چین قابل مقایسه نخواهند بود هرچند متاسفانه قیمت هم بالاتر از چین خواهد بود.

در کل برای انجام یک سری کارهای تحقیقاتی در سایت باید این کار رو انجام بدیم چه صرفه اقتصادی داشته باشه و چه نداشته باشه. مطمئنم خیلی ها دنبال استفاده از میکرو های متنوع و به روز هستند.
                پس چی شد آقای بلورچیان ما همچنان منتظریم
                راستی AVR32 رو هم به لیستتون اضافه کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                  پس چی شد آقای بلورچیان ما همچنان منتظریم
                  راستی AVR32 رو هم به لیستتون اضافه کنید
                  هفته اینده قطعی خواهد شد انشالا
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

همین الان هم هر یک از دوستان قصد داشته باشن قطعه ارجینال بخرند پیدا میشه که طبیعتا قیمت همون 2-3 هزار تومن سابق نیست و صد البته 10 تومن هم نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
                      سلام

نگفتید قیمت رو از کجا دارید چون من هرجا رفتم اگه داشت عددها خیلی بزرگتراز اینا بود ... جوان یه سری از A آورده ولی قیمت بالاست (یکم پائین تر از معمولی های قدیمی)

در مورد تحریم atmel فکر نکنم این موضوع باشه از وقتی مجید میکرو واردات اتمل رو قطع کرد (چند سالیه) وارد کننده های اتمل شدن چند تا خورده پا که قیمتها رو بالا پایین میکردن ولی هیچ وقت اینطوری نمیشد

شایعه شد که اتمل خط تولیدشو داره عوض میکنه تا سری A رو وارد بازار کنه این وسط هم چون بازار ایران بازار بکریه و جای هر نوع کثافت کاری هم هست قیمتها رو بردن بالا

توی امجد بری مغازه هایی که توی کار سیم و کانکتور و باتری هستن Avr اهتکار کردن و هر طور خواستن میفروشن. کسی هم نظارت نداره

ولی مطمئنم اگه Avr حتی discontinued هم بشه حداقل برای 2 یا 3 سال توی این مغازه ها قطعه اهتکار شده

جالبه توی این مافیای پر پیچ و خم یه طوری بازار رو بلوکه کردن که کسی نمیتونه واسشون ملق بازی در بیاره

سر همین موضوع اگه قیمتها برگرده سر جاش باز این ببخشید ببخشید واقعا ببخشید ---------- ها (ممکنه از قوانین فوروم پا بیرون گذاشته باشم ولی ...) قیمت رو بالا نگه میدارن تا جنسشون فروخته بشه

دلیل تحریم نیست ... دلیل وجود یکسری از خدا بی خبره که اینا تحریم واقعی هستن و نبود نظارت درست و حسابی سر این موضوع که این بازار به این بزرگی رو سپردن به امون خدا

از یکی از دوستان شنیدم که میگفت یه معدن Avr پیدا کردم میگه فعلا 800 تا mega8 تو دستمه میفروشه 3000 تومان همشو ...
                      یه جا خودم توی امجد طبقه زیر زمین رفتم یه کانکتور میخواستم یه نفر اومد توی مغازه گفت آقا mega64 دارید گفت چند تا میخوای و... یارو حرف از سفارش بالای 500 تا میداد و اون میگفت دارم

این یعنی چی

مغازه ای که توی ویترینش چیزی جز کانکتور نیست ... مغازه ای که حتی یه کشوی قطعات نداره... صاحب مغازه ای که نمیدونه avr ها دو نوع معمولی و L داشتن

مشکل اینه که توی این ممکلت یه چیز گرون بشه یه عده یاغی خوب میتونن آتیش بسوزونن و از آب گل آلود ماهی بگیرن

کد HTML:
                      <abbr=همونطور که فرمودین لغت شما مناسب فروم نبود.با تشکر></abbr>
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

آقای تروشه حقم دارید اگه ما اونارو تحریم کنیم تا یه مدت از اونا خرید نکنیم تا قیمت رو بیارن پایین ولی کو گوش شنوا؟
                        راستی این XMEGA ها هم که تازه از اول امسال اومده به چند تا فروشنده توی اصفهان سفارش دادم برام از تهران ATXMEGA64A3 بیارند یکیشون گفت اصلا XMEGA وجود نداره :eek: یکی هم که خودش ATXMEGA128A1 داشت اصفهانی ها میشناسنش :rolleyes: گفت دنبالش نگرد
                        حالا سوال من اینه واقعا بحث قحطی به XMEGA هم رسیده؟ oo: آخه مگه کی از این قطعات استفاده میکنه جز یه عده محدود؟
                        من یه بار رفتم تهران یه مغازه ای بهش گفتم ATXMEGA64A3 بده رفت یه کارتون بزرگ آورد از توی پک اصلی قطعه یکی رو برام بیرون آورد ای کاش ازش بیشتر میخریدم :cry2: ولی یکی نیست که بگه فقط که این مغازه نبوده مغازه های دیگه هم بودن پس XMEGA هاشون چی شده؟
                        در ضمن قیمت های فروشگاه سایت یه مقدار بالاست منظورم AVR هستش اگه واقعا به فکر جامعه الکترونیک هستین این قیمت هارو درست کنین
                        راستی آقای بلورچیان کار اینجا با 100 تا 200 تا قطعه حل نمیشه حداقل یکی دو هزار قطعه بیارید تا حداقل اینا بفهمن این جور کارا مال بورس قطعات الکترونیک نیستش

دیدگاه

در ضمن قیمت های فروشگاه سایت یه مقدار بالاست منظورم AVR هستش اگه واقعا به فکر جامعه الکترونیک هستین این قیمت هارو درست کنین
                          راستی آقای بلورچیان کار اینجا با 100 تا 200 تا قطعه حل نمیشه حداقل یکی دو هزار قطعه بیارید تا حداقل اینا بفهمن این جور کارا مال بورس قطعات الکترونیک نیستش
                          شهریار جان چطور به فکر جامعه باشیم ؟ قیمت خرید ما این هست .... اگر جای ارزونتر بود (نه جهت کلاس گذاشتن 2 تا ارزون بده بعد گرون کنه!) معرفیک نید ما از اونجا خرید کنیم تو سایت بذاریم ولی یکی میکرو ارزون میده آداپتور 3 برابر قیمت میده و .... یا ارزون میده جنس بنجول میده !
                          در مورد چندهزارتا هم پولش بود حتما ! که نیست !!! به این راحتی نیست که منم گفتم جهت ایجاد تنوع این کار رو میکنم نه اینکه سرمایه زیاد بذارم.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

شما یکم جستجو کنید میتونید از وازرد کننده های اصلی قطعات رو بخرید مراکزشون در دسترس نیستند
                            در مورد وارد کردن هم هرکی میکرو میخواد پول بزاره که براشون وارد کنید فقط قبلش قیمت کنید ببینیم میرزه یا نه؟
                            شما واقعا به فکر جامعه نیستید؟ :surprised:

دیدگاه

کسی نمیدونه هزارتا pic16f630 و هزارتا 16f873a چقدر واسم تموم میشه؟ کسی وارد میکنه اینجا؟اگر بخوام چقد واسم میفته؟
                              طب اسلامی

دیدگاه

شما یکم جستجو کنید میتونید از وازرد کننده های اصلی قطعات رو بخرید مراکزشون در دسترس نیستند
                                در مورد وارد کردن هم هرکی میکرو میخواد پول بزاره که براشون وارد کنید فقط قبلش قیمت کنید ببینیم میرزه یا نه؟
                                شما واقعا به فکر جامعه نیستید؟ :surprised:
                                خوش به حالتون که مسائل اینقدر براتون آسونه! شاید شما تو ایران زندگی نمیکنید.
                                میلیونها تومن پول میخواد تا 2 ، 3 هزار تا آی سی وارد بشه و تازه بعدش هم راحت فروش بره.
                                It&#039;s nice to be important but it&#039;s important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X