اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولت متر با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولت متر با avr

با سلام من یک ولت متر با avrساختم خوب کار میکنه اماتا 70ولت 2ولت کم نشون میده وبیشتر از 130 هم 2ولت زیاد البته من برای رفرنس از lm336-2.5استفاده کردم در ضمن مقدار روی پایه adcمیکرو درسته اما میکرو درست نمایش نمیده البته بین 70 تا 130 درسته و مشکلی نداره در ضمن فاز را نسبت به نول میگیره و فرکانس را هم اندازه میگیره ولی من با ولت مشکل دارم لطفا کمک کنید ممنون
    http://www.4shared.com/file/24294650...63/volt_hz.htm

پاسخ : ولت متر با avr

تو برنامه ضرایب درست نیست اگه باس فایل رو داری توش ضرایبو تغیر بده :read: خوب یا واسه هر رنج یه ضرایب بده
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دوست عزیز اگه منظورت از ضرایب ایناست
      if(0<vt&&vt<70)
      vt=vt+1.5;
      if(vt>130&&vt<220)
      vt=vt-1.5;
      if(vt>220)
      vt=vt-3;
      با این روش درست میشه من نمیخوام از اینها استفاده کنم میخوام بدونم چرا مقدار اندازهگیری شده درست نیست در ضمن منظورتون از باس فایلا نفهمیدم اگه میشه یه راه حل به من بدید ممنون

دیدگاه

داداشی این ضرایب صحیح نیست درستشون کن باس فایلم فایل بیسکام رو میگن :read: مه کپی پیست کردی
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

من که گفتم نمیخوام از این ضرایب استفاده کنم اما چرا درست نیست؟چی بذارم؟من با بسکام کار نمیکنم ممنون

دیدگاه

داداشی من از بیسکام سر در میارم خوب اونی که این برنامرو نوشته برو بپرس چشه :cry2:
            داداشی در ضمن از یه میکرو ایوی ار انتظار دقت نداشته باش :cry2:
            این ضرایب که نوشته شده به صورت عملی و با چند بار ازمایش به دست اومده خوب چون میکرو 1024 نمونه برداری میکنه باید به یه عددی ضرب شه تا عدد بر حسب ولتا ژ به دست بیاد این عدد درست نیست که تو یه مقدار کم کار میکنه ووقتی عدددت زیاد شد خطا یا تلرانس این ضرایب با خطا و تلرانس ای دی سی جمع میشه تون اون موقعست که عددت اشتباه میشه من تا این حد میدونم پس :cry2: نزن داداشی ما ضعیفیم :cry2: :redface: چرا میزن نزن بر سی ناتوان دست زور بقیشو نمیگم چون شما مور نیستی
            ما موریم :cry2:

دیدگاه

ممنون از کمکت اما برنامرا خودم نوشتم ما کتک خوردهء عالمیم دمتگرم واسه کمکت

دیدگاه

یعنی کسی نیست به من کمک کنه؟

دیدگاه

The file link that you requested is not valid.

بدون فایلهای شماتیک و کد که نمیشه نظرداد!

ادیت: تو پروتیوس سیمولیت کردین؟
                  {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

اینم شماتیک و برنامه لطفا کمک کنید ممنون96x96.rar

دیدگاه

تو سیمولیشن یه اشکال کوچیک بود که درستش کردم: rapidshare.com/files/379558068/Corrected.7z.html
                      به نظر مشکلی نداره، به ازای هر 0.25 ولت عدد سون سگمنت 50 تا تغییر میکنه:
                      0V -> 0
                      0.25V -> 50
                      2.5V -> 500
                      تو عمل چه جوریه؟

دیدگاه

تو عمل با این تلرانسها تا70ولت 2ولت کم نشون میده وبیشتر از 130 هم 2ولت زیاد در ضمن منظورتون از 0.25 چیه؟

دیدگاه

در ضمن این فایلی که فرستادیا نتونستم باز کنم با چه برنامه ای باز میشه؟شما با کد ویژن کار کردید؟برنامم موردی نداره؟

دیدگاه

فایل رو باید با پروتیوس 7.6 بازکنید، اگه ندارید اینو ببینید: rapidshare.com/files/379601084/Corrected.DSN.html
                            منظورم 0.25 ولت هست، فایل رو ببینید متوجه میشین
                            برنامه رو دیدم، ولی خیلی سردرنیاوردم، مثل اینکه شما چندبار نمونه و ازشون میانگین گرفتی
                            2.048 تو خط vt=r_save/(200*2.048 برای چیه؟

درهرصورت فکرنمیکنم برنامه ات غیرخطی عمل کنه، چون به ازای تغییرات ولتاژ از 0 تا 2.5ولت عدد سون سگمنت به صورت خطی از 0 تا 500 تغییر میکنه

دیدگاه

200 تا نمونه گرفتم برای همین تقسیم بر 200کردم 2.048هم برای بدست آوردن ولتاژ واقعیه من اینج 500/1024 کردم 2.048 بدست امد ممکنه مشکل از دقت adc باشه چون من ورودی را تضعیف میکنم یعنی به ازای 500 ولت ورودی adcمیشه 5ولت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X